>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mój system na bukmachera

E 3

emarti

Użytkownik
&quot;pech&quot; jak zawsze towarzyszy nam w życiu jednak trzeba szukać rozwiązań aby narażać się jemu w jak najmniejszym stopniu. I tak uważam że taki sposób jaki przedstawiłem jest lepszy niż stawianie kilometrowych taśm czy nawet 2-3 meczy po kursach 2.3 vs. 2.5. Pech zawsze jest możliwy jednak nie będąc pazernym największą szansę mamy grając w mecze 1.2; 1.3 vs. 7.0 ---- Chyba że masz coś lepszego na oku :)

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
grałem przez około miesiąc progresją na over ht 0,5 (zobacz temat)... pare stówek wpadło. grałem kupony ako 2,5-3 po 3 zdarzenia na kuponie.
Granie kursów 1,2 jako single to zdeka przesada... Ryzykujesz np. 50zł, aby wygrać 10zł...

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Granie kursów 1,2 jako single to zdeka przesada... Ryzykujesz np. 50zł, aby wygrać 10zł...
Ale co to za tok rozumowania.

Tak samo mogłem zagrać nie wiem, Liverpool na Old Trafford rok temu po 4.00 za 50 zł i wtopić po meczu, w którym nie było ani jednej iskierki nadziei, jak i przegrać po 1.20 z Blackburn gdzie była ostra walka do końca.

Przegrana to przegrana, czy jak przegrasz po kursie 2,5-3,0 to czujesz się bardziej dowartościowany, niż przy przegranej po 1,20? Jedna cholera.

Co do systemu autora, to i tak tutaj poziom dyskusji jest mierny, także:

Takie coś jest bezsensu i prostym językiem - na którymś stopniu będzie wtopa i płacz.

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
Przegrana to przegrana, czy jak przegrasz po kursie 2,5-3,0 to czujesz się bardziej dowartościowany, niż przy przegranej po 1,20? Jedna cholera.

Co do systemu autora, to i tak tutaj poziom dyskusji jest mierny, także:

Takie coś jest bezsensu i prostym językiem - na którymś stopniu będzie wtopa i płacz.
No właśnie o to mi chodziło. Te kursy 1,2 - 1,3 są czesto zaniżane, właśnie dla takiej gry do tego marża...

E 3

emarti

Użytkownik
No właśnie o to mi chodziło. Te kursy 1,2 - 1,3 są czesto zaniżane, właśnie dla takiej gry do tego marża...
Tylko że ja ludzie od kilku już dobrych dni gram złotówką po dwa mecze na kuponie tak jak to opisałem wyżej i jakoś się trafia. Czy jeżeli zdecyduję się postawić 100 zł to przegram? Nie kumam...
na którymś stopniu będzie wtopa i płacz.
Tak jak napisalem. Wystarczy przejsc przez pierwsze 5 meczy i gramy juz za ich stowe. Jak przegreamy za ktoryms razem to mozemy sie zastanowic co dalej. Uwazam ze system moze nie jest na zgarnianie duzej kasy ale jest najlepszy na poczatki zabawy.

Do góry Bottom