>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mój spadek formy.Prosba o link lub rade.

V 0

vip_madame

Użytkownik
Prosba o link lub rade./blokowanie zdarzen przez bukmachera.
Czesc,Kieruje sie do was z nastepujaca prosba a mianowicie,znacie moze jakies darmowe stronki z typami ktore generuja staly zysk.Bardzo potrzebuje obecenie takiej stronki poniewaz moja skutecznosc spadla do 52% i praktycznie nie mam zysku miesiecznego.Zawsze osiagam ok.60% przy kursach 2.00. Niestety forma mnie zawodzi i nie wygrywam,a potrzebuje pieniedzy bo nie pracuje,druga sprawa to to ze nie chce szukac pracy bo i tak wiem ze nie znajde zadowalajacej bo mam slabe wyksztalcenie i pracy za min.2000zl na pewno nie znajde,do tego na razie przez cale zycie przepracowalam zaldwie 3 miesiace i nie mam zbytnio doswiadczenia zawodowego.
Dlatego musze szybko wrocic do generowania zysku.prosze jak znacie jakies stronki ktore generuja staly nawet maly zysk.Musze wrocic na 60%.
Juz nie raz tez oczywiscie mialam zalamania formy to wtedy pozyczalam typy od znajomego.nie stety on wyjechal na platformy wiertnicze do Azji i nie stety nie moge liczyc na jego pomoc.

komarr 4

komarr

Forum VIP
No cuz nie wiem czy sa takie fora ktore maja stale zysk 60% przy kursach 2 ale masz pare opcji do wyboru imo.

- ogarnac sie, czytac fora i &quot;moze&quot; forma wroci
- szukac ciekawych informacji, skoro nie pracujesz masz sporo czasu na to a wygrzebac takie informacje dzieki wujkowi google nie jest tak ciezko ale jest to czasochlonne
- czytac innych analizy, jak cie przekonaja to mozesz zagrac
- wyjechac do Azji na platformy wiertnicze, pewnie niezle kokosy placa
- zrob przerwe w typowaniu i ze &quot;swiezym&quot; umyslem wroc do typowania

Taka moja opinia na ten temat :p

sawas 27

sawas

Użytkownik
Noo, to problem masz niemały. Z 3 miesiącami pracy zbyt dużej emerytury nie dostaniesz. Tak więc przydałaby Ci się wyższa skuteczność, by trochę odłożyć na starość.
Ale mimo to myślę, że spadek o 8% przy 2000 zł miesięcznie nie będzie aż tak mocno odczuwalny.
Sądzę, że spokojnie możesz grać swoje 52-procentowe typy i czekać na powrót formy ????
Jeśli nie - wiercenie w Azji to dobre wyjście.
Taka moja opinia na ten temat :razz:

V 0

vip_madame

Użytkownik
A o emeryturze nawet nie mysle. A i tak nie wiadomo czy sie do niej dozyje,predzej moze do piachu sie pojdzie i sie nawet nie skorzysta z pieniedzy ktore sie odkladalo tyle lat.
Wiesz 8% czy 10% to wcale nie malo.Natomiast sume 2.000zl podalam jako min. za ktore moglabym pracowac na etacie.
Wracajac do procentow to te 50-52% to praktycznie gra na zwrot.Srednio aby miec dobra wyplate to musze byc kolo 60% a nieraz jak sie trafi 65% to juz jest Ameryka.
Najgorsze ze teraz nie ma sezonu na tenis i MLB bo na tym sie najwiecej znam.
A przerwy nie mam co sobie robic kasa potrzebna. Dobrze ze jestem w takiej sytuacji ze nie mam dziecka ani rodziny,sami rozumiecie.
Hmm. Ale na prawde nie znacie jakiejs stronki zeby sie troche w spomoc?
Myslalam zeby moze od kogos z tutejszego forum zaporzyczac typy ale tak jak przegladalam to wiele osob ma tez problemy w utrzymaniu stabilnej formy i generowaniu stalego zysku.

remik47 0

remik47

Użytkownik
Naprawde skoczyłeś szkole srednia i zrezygnowales z pracy lub dalszej edukacji? Teraz siedzisz w domu przed kompem i probujesz sie dorobic na graniu?
.... jak dla mnie to jest jakaś prowokacja:p

V 0

vip_madame

Użytkownik
Tak,nie mam nic do roboty i postanowilam C ie sprowokowac,prosze Cie,,nie zartuj bo mi nie do śmiechu.
I ja nie ,,prubuje&quot;jak to na pisales wygrywac,Tylko ja jade juz sporo czasu takim sposobem gry. Wystarczy 60% i na prawde za odpowiednie stawki mozna sporo zarobic. No i ja gram w naziemnych wiec 10% wygranej musze poswiecic na podatek. A ten swoj post tak napisales jak by nie bylo graczy stale bywajacych na plusie,ja chociazby znam w sts taka emerytke juz ktora gra z emerytury i cały dzien siedzi w sts i typuje,mało tego przewaznie sobie dorobi na graniu do emerytury te z 200zl dla niej to bardzo duzo pieniedzy.

sawas 27

sawas

Użytkownik
Napisałeś, że mógłbyś pracować za 2000 zł, więc taką kwotę przyjąłem jako Twoje miesięczne zyski. Ale niech będzie- podwyższam kwotę wyjściową do 150% Twojej ewentualnej wypłaty. Spadek o 8% to strata 240 zł. Odpowiednio dobierając stawki nie poczujesz nawet tej różnicy, a w 1-2 miesiące powinieneś odbudować formę.
Myślę więc, że nie potrzebujesz żadnych tajemniczych linków :]

tomek5 0

tomek5

Użytkownik
dziwne te wasze rachunki...
2000 zysku przy ako 2.0 i skutecznosci 60% =&gt;jezeli skutecznosc wynosi 52% (a stawki ciagle takie same) to zysk wyniesie juz tylko 400 zł
dla mnie kumatych:
stawka 100 zł na typ, kurs zawsze 2, 100 typów miesiecznie
60%
siada 60 kuponów, 40 przegrywa --&gt;zysk 2000zł
52%
siadaja 52 kupony 48 przegrywa--zysk 400 zł

V 0

vip_madame

Użytkownik
Oooo.. Ludzie nie napisalam nigdzie ze mam z takiego grania 2000zl!!
Suma 2000 zl napisalam sume za jaka min. mogla bym pracowac na etacie!!
Aha i tak na marginesie jestem KOBIETĄ!

remik47 0

remik47

Użytkownik
Coraz ciekawiej ????
Widze, ze jednak to wszystko co mówisz raczej nie jest wymysłami jakiegoś świra :p Ciężko mi jest wyobrazić sobie sytuację, ze jako dorosła osoba swoją sytuację finansową uzależniłbym od wyników sportowych... Jeśli jednak tak jest to próbuj grać typy osób sprawdzonych np na tym forum przez jakiś czas. Jeśli Twój kapitał przeznaczony na grę jest wysoki to rozpocznij progresję albo najlepiej kilka ????
Jeśli nie to, to chyba zostaje Ci już tylko wielogodzinne przeglądanie analiz spotkań, kontuzji itd...
a jeśli mogę coś poradzić tak zupełnie z innej beczki...- idź do pracy, zacznij jakieś studia zaoczne i nie marnuj dalej życia ;)

sawas 27

sawas

Użytkownik
60% = 2000 zł
52% = 1733 zł
Ale z matmy to ja głowa nie jestem, więc to pewnie nie ma większego sensu, sorry :]

V 0

vip_madame

Użytkownik
Wiem ze dla wiejszosci jestem ,,warjatką,, ale mi pasuje takie zycie.Kokosow nie zbijam ale i w biedzie nie zyje.
Co do progresji to jestem sceptyczna,4 lata temu zagralam progresja-10 progow max. -zaluje do dzis. Ale to stare dzieje.
Co do nauki to Ci powiem ze nawet probowalam ale nie wyszlo.Juz po pierwszym semestrze odpadlam. Jestem tez leniwa i tego nie bede ukrywac.
Co do pracy na etacie to sie bardzo zrazilam tymi 3 miesiacami pracy w pewnej firmie.
Praca 3 zmiany,strasznie monotomna,wredna mina kierowniczki,ciagle jakies podkladane swinie,uwagi itp. I zeby byly uzasadnione to ok. Ale nie dlatego ze sie wszystkim nie podlizalam.
Wiem ze nie wszyscy pracodawcy sa tacy ale z moim wyjsztalceniem dobrej pracy nie znajde.Prawdziwa motywacje tak na prawde widze w bukmacherce.
Interesuje sie sportem,nie kazdym ale kilkoma dyscyplinami glownie.
W bukmacherce pokladam w sumie nadzieje bo to chyba jedyne na czym sie znam. Robic cos bez motywacji jest bardzo nie przyjemne,nudne. A mysle ze zycie jest na tyle krotkie ze szkoda aby je przezyc w nie przyjemnosci i smutku. Domyslam sie ze jestem dla wiekszosci osoba kontrowersyjna ale mnie nie rajcuje zycie standardowe,takie jak wszyscy,tak jak wypada.
Ja wole zyc skromnie ale jako ta szczesliwa. Wierze ze to bukmacherka jest dla mnie tym zlotym srodkiem i osiagne wysoka skutecznosc,a co za tym idzie kase,ktora mogla by mí otworzyc drzwi na nowe cele na przyklad wlasny biznes.
No to troche sie rozgadalam ale nie raz fajnie sie wygadac.

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Wiem ze dla wiejszosci jestem ,,warjatką,, ale mi pasuje takie zycie.
jakbym czytal swoje wypociny xD
Co do nauki to Ci powiem ze nawet probowalam ale nie wyszlo.Juz po pierwszym semestrze odpadlam. Jestem tez leniwa i tego nie bede ukrywac.
Co do pracy na etacie to sie bardzo zrazilam tymi 3 miesiacami pracy w pewnej firmie.
coraz bardziej mam wrazenie ze czytam swoje wypociny xD
Interesuje sie sportem,nie kazdym ale kilkoma dyscyplinami glownie.
W bukmacherce pokladam w sumie nadzieje bo to chyba jedyne na czym sie znam. Robic cos bez motywacji jest bardzo nie przyjemne,nudne. A mysle ze zycie jest na tyle krotkie ze szkoda aby je przezyc w nie przyjemnosci i smutku. Domyslam sie ze jestem dla wiekszosci osoba kontrowersyjna ale mnie nie rajcuje zycie standardowe,takie jak wszyscy,tak jak wypada.
Ja wole zyc skromnie ale jako ta szczesliwa. Wierze ze to bukmacherka jest dla mnie tym zlotym srodkiem i osiagne wysoka skutecznosc.
Teraz juz mam pewnosc ze czytam swoje teksty. Mam mniej wiecej ten sam pkt widzenia wiec tym sie nie martw. I jak dla mnie to nie jest kontrowersyjnosc tylko wlasne zdanie... w koncu wolny kraj ;P

a wracajac do glownego problemu. Z stronkami z typami nawet nie zaczynaj bo to shit, jak ktos Ci proponuje typy i chce za to kase jak wejdzie tez daj sobie spokoj, nie ma fixow, insiderow ze skutecznoscia 100% (wiem cos o tym). Ale wbrew pozorom wyjscie jest proste. Skup sie na sporcie ktory Cie najbardziej interesuje, ktory ogladasz z prawdziwa pasja bo to na prawde pomaga przy typowaniu. Poczytaj statystyki, tabele, informacje, tabele kontuzji, transferow, sytuacji finansowej, pomocne i to bardzo jest cos takiego jak 2H2. Na tym forum jest kilku bardzo dobrych typerow ktorzy pisza ciekawe analizy i maja pojecie o tym co pisza, zawsze tez mozesz o cos zapytac kogos na pw albo sb. Jestes kobieta a tutaj jest bardzo malo kobiet wiec mysle ze meskie grono chetnie pomoze ;)

lalo 36

lalo

Forum VIP
Hahahaha :p Co za dziecinada !! O matko !! Nie chce mi się iść do pracy bo jestem leniwa ... Pffff to idź na miasto i żebraj jak Rumuny którym się nie chce iść do pracy bo po co ? Lepiej iść na miasto i brać ludzi na litość ;/ Ty tak samo odwalasz jakieś głupoty, w ogóle nie mieści mi się w głowie jak dziewczyna może pisać takie bzdury, nienawidzę tempych dziewczyn ! A swoją postawą właśnie się taką robisz ... Nie jesteś wykształcona to idź do Tesco na kase i zarabiaj 1000 zł czy ile Oni tam zarabiają a nie piszesz takie głupoty że byłaś w pracy i szefowa Cie wkurzała ! OMG ! W polsce mimo wszystko jest dużo pracy ale nikt nie pójdzie do pracy żeby zarobić 1000 zł ... lepiej stchurzyć i wyjechać do Angli/Holandii. Zaciskam zęby, pracuję za 1000 zł robię studia zaoczne, dokształcam się i szukam innej pracy za 1500 zł ! A Ty byś chciała mieć typy i tylko postawić kase i czekać na księgowanie na koncie ... Zastanów się kobieto !!
A po Was panowie też się spodziewał czegoś mądrzejszego ... A Ty Grzecho to mnie powaliłeś na kolana ;|
Tyle z mojej strony !
W ogóle wydaje mi się że jakieś dziecko robi sobie jaja, ale jeżeli to jest prawda to jesteś żałosna :]
Sorry za składnie ale nie jestem w humorze a musiałem to napisać :]
Wiem że niektórzy będą źli za to co napisałem ale ja mam takie zdanie :]
pozdROWienia ????

lalo 36

lalo

Forum VIP
Nie easy - chodzi mi o to że ludzie nawet wykształceni, którzy mieliby tutaj dobre stanowisko i dobre wynagrodzenia wyjeżdżają do Anglii i pracują na zmywaku ... Po prostu źle mnie tutaj odebrałeś ... Sam chce w czerwcu wyjechać na miesiąc do Holandii ale tylko i wyłącznie po to żeby się pobawić - wiecie Holandia :]
Grzecho :
jakbym czytal swoje wypociny xD
coraz bardziej mam wrazenie ze czytam swoje wypociny xD
Teraz juz mam pewnosc ze czytam swoje teksty. Mam mniej wiecej ten sam pkt widzenia wiec tym sie nie martw. I jak dla mnie to nie jest kontrowersyjnosc tylko wlasne zdanie... w koncu wolny kraj ;P
Czyli jesteś taki sam jak Ona, a Ona mnie powala na kolana swoimi wypowiedziami ...

S 0

samsung6300

Użytkownik
popieram LALO
bez kitu jak to czytałem to nie wiedziałem czy smiac sie czy płakać...
Kobieto otrzasnij się ???? jestem leniwa... AHHAHAHHAHHAHAHAHHAHAHAHA powiedz mi co chcesz w zyciu robić ?? bedziesz babcia i bedziesz pykac sobie na live ?? czy sklejac kupony ? w pewnym momencie trafisz zła serie... po budzecie... i co ?? 60 lat, bez grosza... w tym wieku juz napewno pracy nie znajdziesz... nie lepiej isc do pracy.. zbierac na emryture?? i dorabiać sobie obstawiajac wyniki meczów ??
umarłem.... AHHAHHAHAHHAHAHHAHAHA

Do góry Bottom