Widzę hejtów masa, a pewnie to jest spowodowane zwykłym trollingiem
Sam testowałem tego buka i mam już wyrobioną opinie. Ogromnym minusem jest na pewno czasami słabo działająca strona no i bonus mógłby być nieco wyższy, ale trzeba brać co dają. Obrót jest przyzwoity i do szybkiego ogarnięcia.
Co do oferty to jest ona moim zdaniem chyba najlepsza na rynku - lepsza od totolotka, milenium,
forbet, czy
fortuny i często od stsu. Etoto nie będę komentował
Zatem zdania typu amatorszczyzna z ofertą to jawny trolling tutaj i zero obiektywizmu. Niemniej internet do tego przyzwyczaił. A do literówek w postaci Puszcze Niepołomice można się pośmiać, ale żeby od razu znielubić buka przez taką pierdołę :?: ????
To co grałem to
żużel - wpisy w postaci słabej oferty na te dziedzine pozostawiałbym bez komentarza, wystarczy porównać -
piłka nożna, są azjany i
mma +
LIVE oczywiście. Jak dla mnie to konkurencyjna firma na rynku + marża robi gigantyczną robotę w wielu dyscyplinach (przed hejtem policzcie sobie
) Markę dopiero tworzą i naelży dać czas. A nie lecieć z negatywnym spamem bez większego doświadczenia z firmą i trzeba brać pod uwagę, że to nówka na rynku.
To samo było początkowo z forbetem, betano i innymi 'nielegalnymi' ????
Tyle ode mnie. Dla mnie na razie na + i polecam, jak coś się zmieni to tu napiszę.