i dwa tygodnie wypłacają po kilkadziesiąt złotych? nie ośmieszaj sięMają ponad 20 punktów, sponsorują kluby ekstraklasy i działają jednocześnie jako energybet i lvbet.com więc raczkowaniem ciężko to nazwać. Już są więksi niż etoto czy iforbet.
no miałem bardzo podobną historię, 12 dni czekałem na wypłatę, na czacie robili ze mnie idiotę mówiąc raz że przelew wyszedł, potem że jeszcze nie, potem wklejali mi te same punkty regulaminu, jakaś porażka ten wynalazekTakże odradzam tego buka.Znajomy wypłacił w niedziele 1k, w poniedziałek rano dostał potwierdzenie na skrzynkę nt zleconej wypłaty że została zrealizowana, we wtorek na chacie dostał info od supportu po konsultacji z działem finasów że faktycznie poszła w poniedziałek i będzie na koncie max do środy rano.Dzisiaj jednak stwierdzili że nie wysłali jeszcze tych pieniędzy i mają 7 dni roboczych na tą czynność.
Świadczy to jasno o słabej postawie początkującego bukmachera. Dzięki za radę zastanawiałem się czy tam wpłacać.no miałem bardzo podobną historię, 12 dni czekałem na wypłatę, na czacie robili ze mnie idiotę mówiąc raz że przelew wyszedł, potem że jeszcze nie, potem wklejali mi te same punkty regulaminu, jakaś porażka ten wynalazek
No to Wisła Kraków znalazła sobie "sponsora".zorganizowali konkurs gdzie wygrali ludzie z firmy albo ich jakieś ziomki, był artykuł o tym na weszło.. to był niepoważny bukmacher już zanim wystartował, teraz tym bardziej tylko w tym utwierdza
weszlokropkacom/2016/06/05/janusze-konkursow-czyli-las-vegas-i-kia-rozdaja-bilety-na-euro/ja im nie daje dłuższego żywotu niż miał czarny koń ???? o akcji z tymi biletami na euro już zapomniałeś? zorganizowali konkurs gdzie wygrali ludzie z firmy albo ich jakieś ziomki, był artykuł o tym na weszło.. to był niepoważny bukmacher już zanim wystartował, teraz tym bardziej tylko w tym utwierdza
Jednak masz dużo więcej szans, są legalnym bukmacherem który uzyskał Polską licencję więc spokojnie odzyskasz pieniążkiDopiero teraz natrafiłem na ten temat...
Wziąłem wczoraj 100% do 100 PLN, dzisiaj bonus obróciłem i jak puszczałem ostatni zakład do obrotu to nagle całe moje saldo zniknęło.... Próbowałem puścić zakład to napis, żebym dokonał depozytu... Ciekawe kiedy się sytuacja rozwiąże, bo z tego co tu piszecie to pewnie będę z tym krzakiem walczył