Ja uważam że warto dać szansę im pod względem tych literówek widać że chłopaki powoli działają i zaczynają się fajnie rozwijać. Fakt mają sporo wpadek jak choćby te jednak gdy dają kursy dobre to nie patrze na nazwę ???? Barcelona czy Farcelona ???? Liczy się dobry kursy.Błędy w nazwach drużyn to jedno ale u mnie np. zamiast słowa wyloguj się jest WYLGOUJ SIĘ . A co do bonusów to fakt , bzdurne to jak nie wiem. Nowa szata sie pojawiła ale na telefonie to już zagrać się nie da, bo niby jak skoro pojawia się tylko logo LVBET.
Ale to przecież nie poszło Ci AKO, tylko dwa osobne kupony, tak jakby system 1/2. Stawki takie same, kurs 1,86 i 2,15 "wyrównują się" do 2,0 i dlatego masz maksymalną wygraną obliczoną jako dwa wygrane zakłady singlowe, czyli 50*0,88*1,86+50*0,88*2,15 = 176,44zł.
Stawiałem na 1 set. W historii zakładów nagle AKO na ten sam zakład. Jak wiadomo, nie da się postawić tego samego spotkania w AKO... Druga sprawa kurs tego ako również się nie zgadza. Ja państwu już dziękuję... Wygrany kupon rozliczony na minus
No nie, bo mogłeś dać wtedy 100zł przy stawce łącznej. Musiałeś mieć kliknięty też zwycięstwo w meczu wcześniej, nie ma innej opcji. A świadczy o tym też to, że zwycięstwo w meczu jest pierwsze, a drugie zdarzenie to zwycięstwo w secie. Więc też się zastanów, bo nawet Ci kolega wyżej pisał, że sam kiedyś przez przypadek zagrał identycznie jak Ty.Gdyby było tak jak piszesz to powinno mi ściągnąć dwie stawki. Ściągnęło jedna (100zł)
"Jak na moje po prostu poszedł taki kupon przez Twoją nieuwagę" - Puściłem 1 set po 2.7. Przez moją nieuwagę lvbet puściło podwójny kupon na to samo zdarzenie. No weź się zastanów
Ale to nie był błędny kupon, przecież mogłeś chcieć tak postawić, tak samo jak Ci dawałem przykład z meczem Lecha - też mogę chcieć postawić dziś 50zł, że wygrają mecz i 50zł, że wygrają pierwszą połowę. I bronię ich, bo próbuję zrozumieć i generalnie nie jest to ich błąd, jeśli taki kupon postawiłeś, nie mogli Ci tego zabronić. Ja wiem, że jest moda na je**nie polskich bukmacherów, szczególnie lvbet na tym forum, ale o ile zmiana treści zakładu to jest katastrofa, tak to nie jest. Przecież podobnie była kiedyś sytuacja, że tu ktoś na forum pisał na forbet, dawał zdjęcie kuponu, że postawił na under, był under i mu nie chcieli wypłacić wygranej, a się okazało, że postawił na over, tylko kupon przerobił w programie graficznym i też się krytyka niesłuszna posypała za tę sytuację.Przepraszam a to moja wina, że bukmacher pozwala na błędne kupony?
Bronisz ich jak nie wiem co...
To koniecznie do nich napisz maila, czy na livechat wbij, są tam ludzie ogarnięci, przynajmniej ja mam dobre doświadczenia i napisz o tej sprawie spokojnie, że chyba błąd w rozliczeniu zdarzenia był, bo nie ma co od razu uderzać "z mordą", zgodnie z zasadą, że z dużą dupą się wszędzie zmieścisz , ale z wielką mordą niekoniecznie ???? Powinni Ci wtedy normalnie rozliczyć zakład, sytuacji już nie uratujesz z tym przegranym 50zł za zwycięstwo w meczu, ale set wygrała, kasa się należy. Po prostu wyjaśnij i tyleNo niestety, kupon jest przegrany.
wiemy wiemy, połowa Twoich postów jak nie więcej to chwalenie LVBETBardzo fajna oferta promocyjna, udało mi się pomnożyć bonus powitalny do 1000zł polecam! https://lvbet.pl/bonus-powitalny
Również skorzystałem z oferty bezpieczny kupon, bardzo fajna sprawa.
https://lvbet.pl/promocje/bezpieczny-kupon-5
https://lvbet.pl/promocje - inne promocje.
Bardzo mi się podoba oferta tego bukmachera, kursy, po zmianie designu strony gram u nich i jestem bardzo zadowolony. Mam nadzieje ,że będzie coraz więcej zmian na plus.
Hahah no kto jak kto, ale akurat abc "wielki entuzjasta forbet" bet - Tobie akurat taki zarzut nie przystoi ????wiemy wiemy, połowa Twoich postów jak nie więcej to chwalenie LVBET
jakimi stawkami grasz? bo ja na Mistrzostwa Europy widzę limity po 50-100 złotych ????To prawda, po przygodzie w B365 znalazłem swojego buka, jestem jak na razie zadowolony. Jakbyście przeczytali wcześniejsze posty to nie byłem przychylny początkowo. Teraz jestem jak najbardziej na TAK.
Jeśli tak uważasz, wciąż możesz grać na starym sofcie pod adresem: https://old.lvbet.plnajciekawsze, że grałem tutaj przed wakacjami i stary soft miał więcej opcji, zmienili na gorsze ale ładniejsze? dziwne