>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

LV BET negatywna weryfikacja konta, jeden przelew z innego konta

M 2

manolo99

Użytkownik
LV BET negatywna weryfikacja, 1500 zł wygranej, nie chcą wypłacić bo miałem w 2023 roku przelew do nich nie ze swojego konta. Jakieś propozycje gdzieś to zgłosić, czy bez szans. Nie miałem konta zweryfikowanego. Wysłałem im dziś po dwóch latach potwierdzenia przelewów z 2025 styczeń, dzisiejszych. a oni chcą z 2023 roku i podają negatywna weryfikacja. Co za złodziejstwo I 1540 zł mi zabiorą , uważajcie na nich

M 15,9K

makalele007

Użytkownik
LV BET negatywna weryfikacja, 1500 zł wygranej, nie chcą wypłacić bo miałem w 2023 roku przelew do nich nie ze swojego konta. Jakieś propozycje gdzieś to zgłosić, czy bez szans. Nie miałem konta zweryfikowanego. Wysłałem im dziś po dwóch latach potwierdzenia przelewów z 2025 styczeń, dzisiejszych. a oni chcą z 2023 roku i podają negatywna weryfikacja. Co za złodziejstwo I 1540 zł mi zabiorą , uważajcie na nich
chłopie jakie złodziejstwo. Tworzycie konta na matki babki prababki wpłaty robicie nie ze swoich kont tylko kuzynów itd a pozniej bukmacher złodziej a wy oszusci i tyle

M 2

manolo99

Użytkownik
[CUT] się w ten pusty łeb:) konto jest na mnie i wszystko zweryfikowane, dowód, adres, konto, jednego przelewu się przyczepili na 50 zł.

K 246,9K

kossma

Użytkownik
A co ty nie poczytałeś opinii o LV, tutaj na Forum dość szeroko opisanej? Z choinki się zerwałeś i łokciem traktujesz innego użytkownika. Przecież sam napisałeś że nie z twojego konta kasa była przelana. Myślałeś, że poszło w zapomnienie. No tak.
I kto tu powinien " CUT] się w ten pusty łeb:)"?

Otrzymane punkty reputacji: +101
R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Niech Ci napisze właściciel konta oświadczenie, że wpłata była z nim konsultowana i że on o niej wiedział - coś w tym stylu, nie mają prawa z tego powodu nie wypłacić Ci wygranych

H 212,5K

hagi84

Użytkownik
Nie maja prawa? wklej ten regulamin, ze nie maja prawa zarekwirowac pieniedzy jesli poslugujesz sie cudzym kontem

Do góry Bottom