>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Luty 2015 w NpowerChampionship

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Boro- Charlton
Gospodarze pod wodzą Karanki pewnie wygrywają i gromadzą ważne punkty, nie przegrali od 9 spotkań :!;. na własnym terenie mają cztery zwycięstwa z rzędu natomiast notują również serię w której nie przegrali od 11 spotkań na własnym terenie, Charlton w tej chwili lokuje się na osiemnastej pozycji nie wygrali od 12 spotkań w dzisiejszym spotkaniu będą osłabieni brakiem Hendersona i Moussy. Natomiast Boro dzisiaj musi sobie poradzić bez Ayali ,Kalasa, Nsue i Abella. Faworytem są gospodarze
Zwycięstwo Boro @@ 1.36 ✅
Handiacap 0:1 @@ 1.90 ✅
Rotherham - Ipswich
Gospodarze początku zeszłego miesiąca nie mieli za dobre gdzie zanotowali serię trzech porażek z rzędu potem przyszedł czas na wygraną i remis. Ipswich zrobiło sporą niespodziankę przegrywając z Brighton i remisując z Wigan. Coś w zespole McCarthego się zacięło i szybko muszą wrócić na właściwe tory bo dobre czwarte miejsce może za chwile zniknąć bo grupa pościgowa zaczyna punktować i szybko się w tabeli ligowej wszystko zmienia, gospodarze dzisiaj grają bez Frecklingtona,Hunta i Broadfoota.U gości Gerken i Hyam. Spotkanie wydaje się no bet ale ja daje szansę Ipswich dnb
DNB Ipswich @@ 1.70 ⛔ porażka....
INNE TYPY :
Wigan - Bournemouth 2 @@ 1.95 ✅ ✅

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
W tym miesiącu coś kiepsko... z frekwencją.
Blackpool - Boro
Zdecydowanie w tym sezonie największy progres dostrzegłem w grze zespołu Karanki regularnie punktują grają ciekawy dla oka futbol i być może w przyszłym sezonie uczeń spotka się z mistrzem (Karanka z Mourinho). W tej chwili dzieli ich 1pkt. od miejsc premiowanych awansem, dzisiaj jest ważny mecz dla układu tabeli Derby zmierzy się z Bournemouth, co nie wątpliwie może wykorzystać zespół Karanki jednak najpierw trzeba pokonać Blackpool który ostatnio zaczął punktować zwycięstwo z Brighton i Millwall na własnym terenie rozpoczęły ciekawą serię Mandarynek u siebie i czy dziś będzie w stanie ją przerwać Boro?. U gospodarzy nie zobaczymy Cubero i Halla, natomiast goście przyjadą bez Nsue, Fredericksa i Abella. Goście mają jeszcze lepszą serię pięciu zwycięstw z rzędu :!:. Jeszcze lepiej gra duet Bamford - Tomlin.

Zwycięstwo Boro @@ 1.50
✅
✅ Strzelec gola @@ Bamford @@ 2.50 ZWROT
Tomlin @@ 3.20 ZWROT

Z 8

zarny

Użytkownik
Bournemouth - Derby

Od jakiegoś czasu zacząłem uważniej się przyglądać tej lidze. Po ostatnim występie Callum Wilson w barwach Bournemouth przychodzi mi tylko jeden pomysł na mecz. Callum Wilson strzeli bramke. Chłopak jest młody,żywy na boisku wie jak ma sie ustawić co było widać w ostatnim meczu z Wigan. Rozkręca się z meczu na mecz i myślę że w meczu z Derby wpakuje przynajmniej raz piłkę do bramki.

Strzelec gola Callum Wilson- 2.50-bet365 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +7
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Brentford - Watford
Dzisiaj czeka nas ciekawy pojedynek w grupie walczącej o baraże Brentford podejmie Watford który można powiedzieć kryzys ma za sobą, u gospodarzy dzisiaj nie zobaczymy Hogana i Judge szkoda że zespół opuścił Pritchard. Jednak dzielnie walczą o punkty w dalszym ciągu zajmują czwarte miejsce z 52pkt. natomiast Watford ma 2pkt. mniej na dzisiejszy mecz przyjedzie bez Ekstranda i Murraya, Formy obu drużyn są zbliżone i tak na prawdę najlepiej pasuje tutaj remis, fatalnie spisują się goście ostatnio na wyjazdach trzy porażki z rzędu jak widać delegację im nie służa DNB na gospodarzy jak najbardziej warte spróbowania.
DNB Brentford @@ 1.90 ⛔

Charlton - Norwich

Ciekawie wygląda dzisiaj spotkanie Kanarków którzy udają się w delegację do Charltonu, gospodarze znajdują się na dziewiętnastej pozycji tymczasem Kanarki z Norwich zajmują siódmą lokatę i ich ostatnia forma regularnie rośnie ostatnie pięć spotkań to trzy zwycięstwa, remis i porażka. Gospodarze nie wygrali od 13 spotkań w dodatku na ostatnie pięć spotkań trzy porażki i dwa remisy dzisiaj zagrają bez Veljkovica,Harriota,Wigginsa i Jacksona. Z takim składem będzie ciężko utrzymać zespół. Goście wystąpią bez O&#39;Neila i Bennetów ale tych drugich wcale nie szkoda ponieważ mało wnosili do gry,pierwszy mecz zakończył się nieoczekiwanym zwycięstwem Charltonu o to teraz będzie bardzo ciężko, do świetnej formy wrócił Hooper który strzela gola za golem Jerome zaczyna też jedynie szwankuje Grabban który zachłysnął się sukcesem z początku sezonu, fajnie grę prowadzi Redmond a w bramce świetnie spisuje się Ruddy liczę że kanarki namieszają :!:.
Zwycięstwo Norwich @@ 1.73 ✅
✅

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Blackpool - Nottingham
Goście pomimo ostatnich dwóch zwycięstw mają poważny problem kontuzji na długi czas doznał Assombalonga zawodnik którego wielu już widziało w Premier League ma problemy z kolanem przeszedł operację już można potwierdzić że udaną ale teraz rehabilitacja itd która potrwa około 12 miesięcy, do tego dochodzi brak Fryatta i Blackstocka. Freedmann ma dzisiaj problemy w zestawianiu linii ataku, Gospodarze natomiast po zwycięstwie zanotowali dwie kolejne porażki i tak na prawdę do bezpiecznej strefy tracą już 10pkt. Dzisiejszy mecz może być powoli o wszystko, a atutów brakuje fakt że goście przyjadą w takim osłabieniu ale czy Mandarynki będą w stanie wygrać :?: Szczerze wątpię dlatego spróbuje dnb w kierunku Nottingham które już ma chyba po awansie ale walczą....
DNB Nottingham @@ 1.48 ZWROT
Bournemouth - Huddersfield
Bournemouth w ostatnim meczu na szczycie z Derby zremisowało 2:2. Do bramki wrócił Boruc wokół którego ostatnio zrobiło się zamieszanie w związku z jego zachowaniem w stosunku do kibica ale Artur jest z tego znany także niema się co przejmować obroni się interwencjami na boisku. Zespół radzi sobie fantastycznie jednak stracił fotel lidera na rzecz Boro które wygrało swoje spotkanie i wskoczyło na fotel lidera z 1pkt. przewagą także czas gonić ???? . Goście radzą sobie przeciętnie niskie 15 miejsce o tym świadczy i nawet nie pomogą w tym dwa zwycięstwa pod rząd na wyjazdach. Pierwsze spotkanie zakończyło się pewnym zwycięstwem Bournemouth 4:0
Zwycięstwo Bournemouth @@ 1.55 ⛔

Norwich - Wolves 1 @@ 1.78 ✅ ✅

B 2,2K

barichello

Użytkownik
Birmingham - Middlesbrough

Middlesbrough w bardzo dobrej formie o czym świadczy 5 wygranych w 6 meczach w nowym roku. Z kolei Birmingham się przycięło i w 2015 roku nie zaznali jeszcze smaku wygranej w lidze.
Boro dzięki świetnej dyspozycji plasuje się w czubie tabeli i dzisiejsza wygrana pozwoliłaby im wskoczyć na fotel lidera - co prawda remis też, ale:
Wyniki konfrontacji pomiędzy obiema drużynami mogą sugerować pomocną współpracę:

Liczę, że Birmingham będzie pomocne i dopomoże w objęciu fotela lidera i nastąpi podwójna wygrana jednej drużyny jak to miewało miejsce w przeszłości

do dubla:
Middlesbrough X2 1.25
lekko na singla:
Middlesbrough 2.00 B365

rijo 407

rijo

Użytkownik
BIRMINGHAM CITY VS. MIDDLESBROUGH

18 Luty 2015 20:45, St. Andrew&#39;s Stadium (Birmingham)

TYP: Middlesbrough DNB
KURS: 1.48
STAWKA: 3,5/10 j
BUKMACHER:

Martwiłbym się o ten wynik, gdyby Middlesbrough wyszło na mecz Pucharu Anglii z Arsenalem pełnym składem. A tak trener Karanka trochę zamieszał składem i dziś nie wszyscy są zmęczeni. Wszak jeszcze trzy dni temu podróż do Londynu dała o sobie znać, a dziś musieli wylecieć do Birmingham, które blisko znowu tak nie jest.
Goście walczą o pierwszą pozycję w tabeli i dziś wystarczy im punkt, by samodzielnie objąć prowadzenie w Championship. Rywal nie należy zdecydowanie do najtrudniejszych - Birmingham na własnym stadionie gra ostatnio poniżej oczekiwań. Tydzień temu we wtorek dla przykładu przegrali 0-1 z Millwall. A porażka ta powinna być o wiele większa, bo defensywa zachowywała się czasami jak amatorzy...

Przed nimi kilka meczów z drużynami, które biją się o środek tabeli jak Leeds United czy właśnie dzisiejsi &quot;The Blues&quot;. W marcu zacznie się dopiero jazda bez trzymanki, bo zagrają w ciągu tygodnia trzy mecze z obecnie trzema głównymi pretendentami do wygranej Championship, tj. Ipswich Town(mecz w Middlesbrough), Derby County i Bournemouth(oba na wyjeździe w ciągu czterech dni!). Zdobywanie punktów teraz to priorytet, bo potem może być ciężko. Mimo wszystko pewniej jest zagrać ten mecz z małą &quot;podpórką&quot;.

= ZWROT

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
W pełni popieram typ powyżej, Nsue wraca do składu więc będzie sporo ruchu z przodu szansa przed ekipą Karanki jest niesamowita ponieważ wczoraj ekipy zagrały pod nich. Spotkanie będzie kolidować z LM a szkoda bo tutaj zobaczymy też kawałek dobrej piłki szczególnie ze strony zespołu Karanki ja dorzucam czystą dwójkę i Nsue że strzeli gola bo podobno ma zagrać pomimo tego że wielu źródeł wskazuje na jego brak. A tak po za tym to strzelec gola Bamford 2.40 wygląda ciekawie także zobaczymy.
Boro @@ 2.05 ⛔
Strzelec gola Nsue @@ 6.00 ⛔

Z 8

zarny

Użytkownik
Poszedłem wczoraj typem kolegi wyżej bo dłużej siedzi w tej lidze chodź sam chciałem postawic handi +1 na gospodarzy cóż bywa ???? Czekamy na sobote, cztery mecze bede sobie spokojnie analizował
Middlesbrough - Leeds
Brentford - Bournemouth
Derby - Sheffield Wed
Ipswich - Reading
Typy rzucę w piątek wieczorem. Na pierwszy rzut oka można powiedzieć że Boro ma mniej czasu na regeneracje, grali teraz w środe, a Derby ciężki mecz w wtorek i &quot;wyszarpanie&quot; jednego punkcika. Chętnie przeczytam opinie innych na temat tych meczy.
W pracy brak internetu a dzisiaj nie zdążyłem cóż czekamy do nastepnego tygodnia ????

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Poszedłem wczoraj typem kolegi wyżej bo dłużej siedzi w tej lidze chodź sam chciałem postawic handi +1 na gospodarzy cóż bywa ???? Czekamy na sobote, cztery mecze bede sobie spokojnie analizował
Middlesbrough - Leeds
Brentford - Bournemouth
Derby - Sheffield Wed
Ipswich - Reading
Typy rzucę w piątek wieczorem. Na pierwszy rzut oka można powiedzieć że Boro ma mniej czasu na regeneracje, grali teraz w środe, a Derby ciężki mecz w wtorek i &quot;wyszarpanie&quot; jednego punkcika. Chętnie przeczytam opinie innych na temat tych meczy.
Pewnie jutro coś opisze, przykro mi że wczoraj tak wyszło ale szybka czerwona kartka dla pyskatego bramkarza zrobiła swoje....

Wigan - Charlton
Gdyby to był początek sezonu śmiało grałbym w kierunku gospodarzy natomiast mamy już luty do końca sezonu już bliżej niż dalej, gospodarze w ogromnym kryzysie bo nadal to trzeba tak nazwać radzą sobie poniżej swojego poziomu, Mackay robi co może jest Ojo, Pearce czy Maguire jednak problem jeden i ten sam brak skuteczności i klasowego napastnika kto ma strzelać do Wigan bramki Fortune ? Waghorn czy Huws niestety Ci piłkarze nie mają takich predyspozycji o tyle co Fortune jeszcze ale jego najlepsze lata gry są już za nami. Dzisiaj przyjeżdża coraz lepiej znów poukładany zespół Charltonu który na początku sezonu robił furorę potem spuścił z tonu ostatnio wygrał z Brentford i oddalił się od strefy spadkowej. W zespole zabraknie dzisiaj Johnsona który doznał urazu Żeber ale alternatyw w zespole na jego miejsce sporo, bardzo dobrą grę w ostatnim spotkaniu zrobi Vetokele który zdobył swojego 10 gola i mocno przyczynił się do innych bramek. Jednak na mój gust brakuje tam z przodu drugiego dobrego napastnika ale to zmartwienie trenera a na Wigan powinno wystarczyć. Pierwszy mecz zakończył się zwycięstwem Charltonu 2:1.
DNB Charlton @@ 3.00 ✅ ✅ ✅

Otrzymane punkty reputacji: +6
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Boro - Leeds
Nieoczekiwanie Boro ostatnio zremisowało w lidze z Birmingham co było zaskoczeniem dla wszystkich tym bardziej że w zespole występował już Nsue ale zdarza się, w jutrzejszym pojedynku o 13:15 do Boro przyjeżdża Leeds które lokuje się w środku tabeli i notują wyśmienitą serię w ostatnich tygodniach na pięć spotkań cztery wygrali i jedno przegrali. W Leeds nie zobaczymy Ngoyia i Bianchiego. Podopieczni Karanki mają rachunki do wyrównania z pierwszego spotkania gdzie Leeds wygrało 1:0 W Jutrzejszym spotkaniu nie wystąpi w Boro Konstantopoulos który moim zdaniem za dużo ostatnio mówi za mało robi i pokazał to w ostatnim spotkaniu ligowym wobec zawieszania bramkarza szansę otrzyma Mejias. I to najpoważniejszy brak liczę że Nsue wróci do swojej formy i znów pomoże drużynie która teraz potrzebuje zwycięstw :!:.
Boro Zwycięstwo @ @ 1.51 ⛔
Derby - Sheffield
Lokujące się na trzecim miejscu Derby podejmie Sheffield który na dzień dzisiejszy lokuje się na jedenastej pozycji. Piłkarze McClarena w ostatnim czasie nie radzą sobie za dobrze dwa remisy i porażka nie przynoszą chluby gdyby udało się punktować można było śmiało być na pozycji lidera. Zabraknie Martina i Russella. Brak tego pierwszego jest odczuwalny to najlepszy strzelec zespołu zastąpi go Bent który świetnie potrafi grać tyłem do bramki dochodzi do tego Ward który stworzy duet dla Benta. Goście przyjadą bez Semedo i Melo.
Zwycięstwo Derby @@ 1.60 ✅ ✅

Inne typy :
Brentford - Bournemouth 2 @@ 2.10 ⛔

fencyn 584

fencyn

Użytkownik
Blackburn - Blackpool

Rovers dziś podejmą, bez wątpienia najgorszą drużyną Championship Blackpool.
Gospodarze po 31 kolejkach zajmują 9 miejsce jeszcze walcząc o PO, jednakże raczej jeszcze za wcześniej by myśleć o powrocie do PL i zapewne w klubie sobie zdają z tego sprawę.
Blackpool co tu dużo pisać defensywa tragedia tracą mnóstwo bramek (już 60 straconych) i nie bez powodu zamykają tabele idąc ku spadkowi do niższej ligi.
Blackburn grając u siebie co od lat to ich główny atut z słabo spisującym się rywalem nie powinni mieć żadnych kłopotów zdobyciem 3 pktów.
Typ: Blackburn 1 1,5@ 5/10 bet365⛔
Blackburn powyżej 2,5 gola 2.65 @2/10 bet365⛔

Z 8

zarny

Użytkownik
Na wtorek wybrałem sobie dwa typy
Derby - Charlton

Obie drużyny w formie strzeleckiej. Od pięciu meczy strzelają przynajmniej po jednej bramce. Derby walczą o awans i muszą wygrywać i myślę spokojnie poradzą sobie w tym meczu i pewnie wygrają. Charlton okupuje środek tabeli od dwóch meczy forma zwyżkowa nie widzę innej opcji aby nie strzeli przynajmniej jednej bramki.

Mój typ Obie strzelą @1,85

Nie wierze na 11 meczy tylko 3 zakończyły się typem obie strzelą
Od marca kończymy z zabawami kto strzeli itp tylko typy na konkretne wyniki 1;X;2 Cały czas szukam jakiegoś dobrego źródła do oglądania tej ligi za każde info będę wdzięczny(może jakaś polska lub zagraniczna telewizja pokazuję tą lige?) .

Drugi typ bardziej na czuja
Middlesbrough - Bolton

Czas na przełamanie gospodarzy od dwóch kolejek nie wygrali. I jeśli chcą wywalczyć awans czas na zdobycie trzech punktów. Zwróciłem uwagę że Bolton traci sporo bramek w trzech ostatnich kolejkach stracił 12 bramek. Boro powinno wygrać ten mecz.

Mój tym Boro@ 1,48 ✅

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Watford vs Rotherham / Watford to win @ 1,69 Betsafe ✅ 3:0

Dzisiaj z Championship wybieram mecz Watford vs Rotherham. Glowny powod dla ktorego gram ten mecz to fakt, druzyna gosci 3 dni temu (w sobote) grala mecz wyjazdowy z Wolverhampton (ktory przegrala 5:0) i teraz gra kolejne wyjazdowe spotkanie z Watford. Goscie w obronie w poprzednim meczu zaprezentowali sie bardzo slabo i mysle, ze w ciagu 2 dni nie mieli czasu (pomiedzy jednym wyjazdem a drugim) by zbytnio popracowac nad bledami w obronie ktore popelniali, dlatego nie spodziewam sie tutaj jakiejs wielkiej poprawy w grze zespolu z Rotherham. Mysle, ze goscie przyjada do Watford ugrac remis i o to beda sie starac.
Watford gra drugi mecz na wlasnym terenie wiec nie musi sie meczyc wyjazdami. W ostatnim meczu przegrali z Norwich 0:3 i tym samym pozwolili sie wyprzedzic w tabeli spadajac na 6 miejsce w tabeli. Dzisiaj jest szansa sie odbudowac i zagrac lepszy mecz z ekipa walczaca o utrzymanie. Przegrana 0:3 na wlasnym terenie to mocno rozczarowujacy wynik i mysle, ze motywacji przed wlasna publicznoscia zawodnikom Watford wystarczy by pokonac Rotherham. Umiejetnosci oczywiscie tez sa po stronie gospodarzy tego meczu.
Reasumujac, gospodarze drugi mecz z rzedu przed wlasna publicznoscia, nadal walcza o awans do PO o PL i mam nadzieje, ze zmotywowani by zmazac plame po blamazu z Norwich w ostatniej kolejce (0:3), a goscie drugi mecz na wyjezdzie w ciagu 3 dni po porazce z Wolverhampton 5:0. Kurs na gospodarzy nie powala ale ostatecznie nie jest taki zly. Powodzenia

D 238

daw1910

Użytkownik
Na wtorek wybrałem sobie dwa typy Derby - Charlton Obie drużyny w formie strzeleckiej. Od pięciu meczy strzelają przynajmniej po jednej bramce. Derby walczą o awans i muszą wygrywać i myślę spokojnie poradzą sobie w tym meczu i pewnie wygrają. Charlton okupuje środek tabeli od dwóch meczy forma zwyżkowa nie widzę innej opcji aby nie strzeli przynajmniej jednej bramki. Mój typ Obie strzelą @1,85
Derby wystąpi bez dwóch najlepszych strzelców Jonnnego Russela (26/6) i Chrisa Martina (30/16)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom