>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Lukratywny temat sportowy

InsideFootball 6,5K

InsideFootball

Użytkownik
Witam wszystkich, cześć.

Stronę forumbuk śledzę już od wielu lat i nie powiem, towarzyszyła mi przy wielu wspaniałych biznesowych chwilach w moim życiu, natomiast nigdy nie było na tyle czasu, czy po prostu determinacji do tego, żeby przysiąść i dzielić się swoją wiedzą i doświadczeniem z innymi osobami, które przeglądają stronę i chcą czerpać z niej jak najwięcej. W moim bagażu doświadczeń znajdziecie praktycznie wszystko, ale to jest sport, dalej zaskakuje i zaskakiwać będzie - dla jednych na plus, innych minus. Co pokazuje między innymi tegoroczny mundial, który pozostawia wiele do życzenia.
Wszystko co gram bazuje na swojej wiedzy i doświadczeniu, a dopiero później opieram to o mój system, który cały czas doskonale, ale myślę, że jest już na tak zaawansowanym etapie, że maksymalizacja zysków do minimalizacji strat osiągnęła satysfakcjonujący mnie poziom.
Będę publikował typy z piłki nożnej i siatkówki. Oczywiście wszystkie typy będą typami przedmeczowymi. Stawki wyrażone w złotówkach, 1j = 100 zł.
Firmy bukmacherskie, u których gram to praktycznie wszystkie dostępne na rynku polskim i parę firm zagranicznych.
Kursy będę podawał takie, po jakich zagrałem dany typ.
Temat w dziale ze statystykami uważam za zamknięty, ponieważ nie mam na tyle czasu, aby je robić.

#1 | 20.00 | Piłka, Algieria | Saoura - USM Algier | Saoura wygra mecz | 2,20 | Stawka: 5j
#2 | 20.00 | Piłka, Algieria | Saoura - USM Algier | Saoura -1 w meczu | 3,90 | Stawka: 2.5j

Ten drugi typ to handi azjatyckie dostępny u zagranicznych, u polskich go nie widziałem. Bardziej typ rozrywkowy, ale ma prawo wejść, z uwagi na h2h i korelacje mię∂zy tymi ekipami. Uważajcie, żeby nie grać za niskiego kursu, bo te na początku meczu lubią wzrosnąć, szczególnie w tych ligach.

Otrzymane punkty reputacji: +927
InsideFootball 6,5K

InsideFootball

Użytkownik
#3 | 12.30 | Piłka, Japonia | Urawa - Shonan | Urawa wygra mecz | 1,75 | Stawka: 5j
#4 | 12.30 | Piłka, Japonia | Urawa - Shonan | Urawa -1 azjatycko | 2,35 | Stawka: 2.5j

Otrzymane punkty reputacji: +1017
InsideFootball 6,5K

InsideFootball

Użytkownik
#5 | 18.00 | El Ismaily - Asean SC | Powyżej 0.5 w 1. połowie | 1,65 | Stawka: 5j
#6 | 18.00 | El Ismaily - Asean SC | Powyżej 1 w 1. połowie azjatycko | 2,50 | Stawka: 2.5j

Początek o 18.00. Jak dla mnie 1. bramka w pierwszej połowie to minimum, zwłaszcza biorąc pod uwagę składy uformowane bardzo ofensywnie na to spotkanie i to w jaki sposób El Ismaily rozgrywa swoje mecze w pierwszych połowach u siebie. Widzę spore szanse wejścia nawet i obu typów, bo o pierwszy to się nie martwię. Na brytyjskiej giełdzie na over w 1. połowie dość niespodziewanie kursy spadają, co w tych ligach nie jest częste.

Otrzymane punkty reputacji: +682
InsideFootball 6,5K

InsideFootball

Użytkownik
#7 | 12.00 | Piłka, Japonia | Cerezo Osaka - Avispa Fukuoka | Cerezo Osaka 0.0 | 1,61 | Stawka; 2.5j
#8 | 12.00 | Piłka, Japonia | Cerezo Osaka - Avispa Fukuoka | Cerezo Osaka wygra mecz | 2,25 | Stawka: 2.5j
Bukmacher: Pinnacle

Witam, dzisiaj zaczynamy od Japonii, a później czeka nas jeszcze parę ciekawych typów. Zalecam poczekać do początku meczu, bo kursy rosną, moim zdaniem niesłusznie, bo wyjściowe 1,8-1,9 są wskazane na gospodarzy w tym meczu, a dzieje się nieco inaczej. Typ #8 podany o innej, niższej stawce, więc proszę wziąć to też pod uwagę. Optymalna stawka to 5, 7.5 i 10 to trochę inna liga, ale na pewne ligi nie kładzie się za dużo pieniędzy.

InsideFootball 6,5K

InsideFootball

Użytkownik
#9 | 20.30 | Piłka, Egipt | Arab Contractors - El Daklyeh | Arab Contractors 0.0 DNB | 1,62 | 7.5j
#10 | 20.30 | Arab Contractors - El Daklyeh | Arab Contractors wygra mecz | 2,29 | 2.5j
Bukmacher: 1xbet

Kursy z 1,7 wzrosły w chwili obecnej do poziomu 2,30 około, a kurs jaki był wyjściowo na czystą jedynkę teraz jest do pobierania z lekką defensywą, remis = zwrot przy typie #9. Górskie Wilki będą chciały zakończyć ten sezon glorią, co ostatnio rzadko im się zdarza, bo na ostatnie 10 spotkań ligowych tylko 1. zwycięstwo, przy 8 remisach i jeden porażce, stąd buki dają duże szanse na podział punktów. U siebie ta ekipa jest bardzo mocna, 15 spotkań i bilans przedstawia się następująco: 4-10-1. Na własnym podwórku wynikiem 0-0 zakończyły się męczę z czołówką egipskiej ekstraklasy, czyli z Zamalek, Al Ahly i Pyramids. Widzę w tym meczu ogromny potencjał i na nim się skupiam. Do jutra!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +77
InsideFootball 6,5K

InsideFootball

Użytkownik
#11 | 12.30 | Piłka, Korea | Bucheon FC 1995 - Gimcheon | Bucheon FC 1995 1X (azjatycko +0.5) | @2,15 | 5j
#12 | 12.30 | Piłka, Korea | Bucheon FC 1995 - Gimcheon | Bucheon FC 1995 +0.25 (azjatycko) | @2,45 | 5j
#13 | 12.30 | Piłka, Korea | Bucheon FC 1995 - Gimcheon | Bucheon FC 1995 0.0 (zakład bez remisu) |@3,20 | 5j
Bukmacher: 1xbet

Na ten mecz przeznaczam 15j. Na każdy typ taka sama stawka. W przypadku remisu inkasujemy połowę zysków.
Trzy zmiany w wyjściowym składzie nie powinny w tak znaczący sposób odmienić kursy, a jednak.
O wczorajszym dniu szybko zapominamy i skupiamy się na obfitym weekendzie.
Gorąco polecam.

InsideFootball 6,5K

InsideFootball

Użytkownik
#16 | 16.00 | Piłka, Irak | Al Naft - Al Najaf | Al Naft wygra mecz | @3,20 | 10j
#17 | 16.00 | Piłka, Irak | Al Naft - Al Najaf | Al Naft -1 azjatycko | @5,60 | 10j

Ostatnio parę picków pod kołdrę, co mogłem podałem, ale czas nie pozwala wrzucać wszystkiego nawet jeśli chciałoby się napisać parę słów o zdarzeniach. Dzisiaj na tapetę Irak. Mocne info z obu stron. Al Najaf w roli underdoga i każdy kto na nich postawi dzisiaj wygrywa. Kursy mogłyby być wyższe, ale posiłkujemy się tymi podanymi przez 1xbet, bo tam właśnie gram te typy. Liczę na reputację po typie :)

Otrzymane punkty reputacji: +210
InsideFootball 6,5K

InsideFootball

Użytkownik
O 18.00 zaczyna się mecz Stali Rzeszów z Odrą Opole. Czekałem do ostatniego momentu na weryfikację składów takich, które miały się pojawić i śmiało stwierdzam, że może to być szybki cash, jak w tym serialu 😉 Te wzrosty kursów na naszą korzyść, ładujcie sobie to śmiało!

18.00 | Piłka, Polska | Stal Rzeszów - Odra Opole | Stal Rzeszów 0.0 | @1,75 | 10j

Nie ryzykuje czystego winu, bo po co, jak kurs różni się o 0,4-0,5 to lepiej dołożyć do stawki i regulowac odbiorniki co jakiś czas, natomiast być może przyłożę coś jeszcze na ten typ na live i być może później opublikuje co jeszcze grałem.

Do góry Bottom