mateuszcwks
Użytkownik
nie tylko ty duzo ludzi ma albo mialo te sam problem co ty ????ja tez nie moge wyplacic ???? nic trudno ????
nie tylko ty duzo ludzi ma albo mialo te sam problem co ty ????ja tez nie moge wyplacic ???? nic trudno ????
obrót albo 30 razy albo 45 ! bo promocja w lutym byla zeby 30 razy obrócic a wczesniej w styczniu 45 razy! a skany to trzeba : rachunek,dowód lub paszport,Moze ktos napisac jakie sa warunki obrotu jakich skanow chca itd
Tak a przy tej obecnej obrot 65 :]obrót albo 30 razy albo 45 ! bo promocja w lutym byla zeby 30 razy obrócic a wczesniej w styczniu 45 razy! a skany to trzeba : rachunek,dowód lub paszport,
zablokowali mi konto bez zadnego uzasadnienia!mateuszcwks wyplacili Ci w koncu ?
Ty to masz pecha to tych kasyn, ostatnio coś Cię za często blokują :jezora:zablokowali mi konto bez zadnego uzasadnienia!
z Tobą to wogóle jaja były ???? zleciłeś wypłatę, to nie dziwne , że nie miałeś nic na koncie. A tu goście taką manianę odwalają, że niestety konto jest puste hehe :jezora:A mi napisali, że nie mam nic do wypłaty ????
ehh.
No tak - zapewne wystarczy zwykly link.to kasa jest przez refa czy przez kod?? ????