Różnie, ale z tego co widzę to dzisiaj 50 złotych. Kurs nawet wzrósł do 2.80Za ile można tego Boosta zagrać?
Różnie, ale z tego co widzę to dzisiaj 50 złotych. Kurs nawet wzrósł do 2.80Za ile można tego Boosta zagrać?
U mnie to samo. Przez te dwa dni zostałem dosłownie rozbity. Nie spodziewałem się takiego obrotu sprawy.Ależ dziaduwa z mojej strony na LM. Przejechałem się konkretnie. Trzeba chyba póki co potypować na sucho bo to są jaja normalne
Usuń tego posta bo kursy zostaną zabite na amen jak co roku a na jutro bukmacherzy nie wystawią oferty. Tylko dzisiaj zagrożonych jest 21 graczy i każdy stary lis sobie potrafi to sprawdzić.5 kolejka przed nami a wiec mozliwe, ze ktorys zawodnik zagrozony zoltymi kartkami bedzie sie chcial wyczyscic. W ostatnich latach zostalo to troche ukrocone ale i tak czasem zawodnicy sie wykartkowuja. Kluby, ktore maja w miare bezpieczna sytuacje w tabeli i moga to zrobic to:
Liverpool - Milner
Real Madryt - Casemiro
Bayern Monachium - Hernandez
Zobaczymy kto sie na to zdecyduje.
Buki nie sa glupie. Na tych graczy albo nie wystawiaja kursow albo wystawiaja ale beznadziejnie niskie totalnie nieoplacalne. Zreszta biznes grania na kartki w 5 kolejce skonczyl sie kilka lat temu i teraz prawie nikt sie nie kartkuje.Usuń tego posta bo kursy zostaną zabite na amen jak co roku a na jutro bukmacherzy nie wystawią oferty. Tylko dzisiaj zagrożonych jest 21 graczy i każdy stary lis sobie potrafi to sprawdzić.
4.75 w fortunie na hernandeza to mało (forbet ma 2.10)? Może i się skończył, ja kiedyś zrobiłem na tym złoty strzał i co roku dało sie na tym zarabiać dopóki Ramos się nie sfrajerzył i uefa go nie dojechała.Buki nie sa glupie. Na tych graczy albo nie wystawiaja kursow albo wystawiaja ale beznadziejnie niskie totalnie nieoplacalne. Zreszta biznes grania na kartki w 5 kolejce skonczyl sie kilka lat temu i teraz prawie nikt sie nie kartkuje.
TakPauzuje się po 3 żółtych kartkach?
Akurat w tym przypadku uzależnione jest to od wyniku jaki będzie w meczu. Jeżeli jakiś buk daje live kartki to gdzieś w końcówce meczu bym to grał pod warunkiem że Barcelona będzie pewna wygranej. W przeciwnym razie może się kartkować ale przed LE na wiosnę.Zagrożony pauzą jest Gavi z Barcelony. Jeśli Hiszpan otrzyma dziś kartkę będzie pauzował w spotkaniu z Bayernem.
Dltego w takich sytuacjach kartka powinna byc na kolejny mecz o stawke, a nie kolejny mecz w ogoleZobaczcie sobie jaka idiotyczna kartke wylapal Milner przez co sie wykartkowal. Jak nie dostanie 2 meczy kary to bedzie cud. Najpierw odkopal pilke ustawiona przez bramkarza a pozniej stanal przed pilka i nie dal mu jej wybic
Jednym okiem oglądałem ale nie było tak że chwilę wcześniej próbował wyłapać kartkę za faul na Conceicao?Zobaczcie sobie jaka idiotyczna kartke wylapal Milner przez co sie wykartkowal. Jak nie dostanie 2 meczy kary to bedzie cud. Najpierw odkopal pilke ustawiona przez bramkarza a pozniej stanal przed pilka i nie dal mu jej wybic
Dokladnie tak bylo ale sedzia nawet nie odgwizdal faulu wiec chwile pozniej sprobowal rozwiazac sprawe inaczejJednym okiem oglądałem ale nie było tak że chwilę wcześniej próbował wyłapać kartkę za faul na Conceicao?
Mem roku naszego forum