Over 2.5 goli po kursie 1.6 nie wiem czy warto brać.Mecze o 3 miejsce często kończą się dużą ilością goli ale nie zawsze i pytanie jak obie drużyny zareagują na porażki w półfinałach? Jak widać po komentarzach Hazarda czy Courtoisa piłkarze mają w sobie sportową złość ale taką bardziej negatywną..bo mówiąc że Francja grała antyfutbol i lepiej byłoby przegrać z taką Brazylią..trochę śmieszni i bezradni są w tych wypowiedziach ale minie kilka dnia może ''wyczyszczą'' głowy i z Anglią zagrają swoje.Co do tych drugich to nie wierzę by się podnieśli i zagrali jakieś super spotkanie.Anglicy nie wytrzymali trochę psychicznie rangi tego półfinału a po drugie chyba jest coś w tym, że Chorwacja tak naprawdę to był taki pierwszy porządny rywal który ich sprawdził.. no i wyszło, że nie są tacy dobrzy.Jak dla mnie Belgia to bierze, Eden jak zagra swoje + Lukaku.W De Bruyne już nie wierzę na tym turnieju.Jedynym minusem tego overa 2.5 jest to, że Anglia niczym nie odpowie i Belgia wygra 2:0 a to jest bardzo możliwe.Do tego dochodzi smaczek króla strzelców.Kane 6 goli, w półfinale wg mnie jeden z tych który zawiódł najbardziej.Powinien chociaż jednego gola strzelić z tych okazji co miał no a tak..Lukaku 4 gole ostatnio nie trafiał ale wg mnie jest w lepszej formie i w tym meczu coś strzeli: Lukaku gol @2.25 do tego Hazard gol @3.25 no i typ na zwycięstwo Belgia @2.20
Grubo na awans Francji mimo wszystko bym nie grał. Raz to finał więc czynniki mentalne mogą zadecydować. Dwa - kurs na Francję jest bardzo zaniżony. Jak dla mnie powinno być jakieś 1,65 na awans, a nie 1,45. buki zjechały ostro z kursem żeby przyciągnąć wszystkich januszów świata...Chorwacja to nie są ogórki, żeby wystawiać przeciw nim 1,45 - bez przesady... Z 2 strony Francja wg mnie to bierze więc na pewno pogram to, ale nie grubo... Początkowo miałem takie myśli, że Francja to może łatwo wygrać, ale myślę, że Chorwacja tanio skóry nie sprzeda. Przy takiej organizacji gry jaką prezentuje Chorwacja będzie trudno przebić tą żelazną ścianę nawet Francji. Tutaj myślę, że już można poszukać większej ilości kornerów dla Francji.
Człowieku co ty piszesz ???? Zespół VARu dał sygnał, sędzia główny a Ty piszesz o jakimś przekupieniu ?????????? Jutro na pewno będzie wiele analiz i zaręczam Ci, że żaden sędzia nie uzna tego za błąd. Był ewidentnie ruch ręką...