U
2,7K
uzytkownik-148179
Użytkownik
Ja dzisiaj też szukałem ciekawych kursów i chyba taki znalazłem na unibecie...A moze taki zakladzik Panowie? Mozna nawet samemu obstawic i potem wbiec na murawe zeby sobie zarobic <zarcik> :cwl:
A fan to run out on the field during the match - Tak
Kurs: 8.40
Bukmacher: 1xbet
Ilość fauli odgwizdanych na CR7 łącznie z dogrywka?
Over 1.5 @2.40
Argumenty:
- LFC fauluje w tej edycji ligi mistrzów ~11.5 razy na mecz.
- Nie sądzę żeby było to jednostronne spotkanie w stronę Realu, gdzie zaczną od 2/3 do jaja i oddadzą inicjatywę. W takim przypadku CR7 miałby piłkę rzadziej przy sobie, ale tak się nie stanie. Myślę, że większość regulaminowego czasu gry to będą ataki z obydwu stron.
- CR7 będzie dążył do poprawy swojego rekordu strzelonych goli w finale ligi mistrzów. Potrafi uderzyć z dystansu jak mało kto więc już na 20m od bramki The Reds bedzie musial być solidnie naciskany.
- CR7 zagra naprzeciw 19stoletniego Alexandra-Arnolda. Przypuszczam że glownym wsparciem dla niego będzie niezmordowany James Milner, który preferuje typowo wyspiarskie podejście do defensywy - agresywne.
- Bet obejmuje także dogrywkę, a w niej możemy być pewni występu CR7.
Argumenty przeciw:
- Traktowanie CR7 jak porcelany przez defensorów Liverpoolu w obawie o otrzymanie kartki.
- Wyczulenie sędziów na szukanie fauli przez CR7.
Suma summarum myślę że to @2.40 jest godne uwagi, ale nie obejrzałem żadnego meczu Królewskich w tym sezonie...
Co o tym myślicie?