Ogladalem i Slavia caly mecz cisnela. BVB za to srogo ich karcili kontrami z ktorych mieli sporo okazji. Ostatecznie dwie takie kontry zamienily sie na bramki. Szkoda gospodarzy bo grali naprawde przez caly mecz swietnie.cytat z dnia 2 października 2019 20:48 przez isaacofuluruOglądał ktoś mecz Slavii z Borussią? Ze statystyk wynika, że przewagę mieli gospodarze. Miało to odzwierciedlenie na boisku czy to tylko suche liczby?
Też mnie to bardzo ciekawi, miałem pograne over 1,5 kartki dla Interu na Unibet i zakład rozliczyli jako przegrany. Ogólnie to jestem zły bo nie rozumiem tego. Fakt, Sanchez dostał kartkę będą na ławce ale przecież takie kartki do wykluczeń też się liczą.cytat z dnia 2 października 2019 23:40 przez mlr3217Witam czy ktoś wie jak fortuna rozlicza kartki pokazane zawodnikom na ławce rezerwowych ?pograłem 2 kartki Interu zakład aktualnie na plus czy to zmienią?
Ja akurat w żadnym legalnym się nie rejestrowałem, więc nie wiem nic o braku podatku. Zresztą jak piszesz to tylko LM/LE, a ja zdecydowanie preferuję, a ściślej preferowałem ligi. Rejestrować się nie będę, bo nie będę robił frekwencji u legalnych. Dla mnie najlepiej by było, by poszli z torbami.cytat z dnia 2 października 2019 17:06 przez adamo80
1. Bez przesady z tym 12%. Akurat na LM/LE buki dają bez podatku np. Fortuna/ForBet. wycofał się Totolotek
2. Na Polsat Premium masz wszystkie mecze... Jest pod tym względem lepiej niż było na Canal+, które dawało tylko wybrane. Polsat uruchomił z 10 kanałów gdzie są na żywo wszystkie mecze !
3. Dla mnie bukmacherka nigdy nie służyła do zarabiania... Raczej dla frajdy jak dobrze coś przewidziałem i dla emocji oczywiście... I oczywiście zarabianie jest miłą nagrodą
4. Co do VARu to chyba nikt nie miał wątpliwości, że to będzie cudowny lek na wszystkie pomyłki sędziów..
A w ogóle miło, że bmw się odezwałeś... Ktoś ze "starej gwardii"... Och co to były kiedyś za kłótnie przy okazji LM... Hahaha...
Pzdr
@samuel24 https://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2020/statistics/round=2001140/players/kind=disciplinary/index.htmlcytat z dnia 5 listopada 2019 13:38 przez samuel24Czy ktoś posiada info lub stronę jak wyglądają druzyny w żółtych kartkach oraz indywidualnie?
Z tego co wiem, to kartki kasują się po ćwiercfinałach ale już po tej kolejce grupowej mogą być drużyny które zapewnią sobie awans i wyczyścić się na kolejne mecze lub 1/8.
Dziękicytat z dnia 5 listopada 2019 14:03 przez wojttekkk
@samuel24https://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2020/statistics/round=2001140/players/kind=disciplinary/index.html
Śmierdzi mi gol Genk, Liverpool wygra ale raczej do zera. Reszta wygląda ok.cytat z dnia 5 listopada 2019 17:20 przez patrickrozgwiazdaWitam, chciałbym poznać wasze opinie na temat moich typów, które mam zamiar dzisiaj postawić, a więc:
Lipsk/remis
Barcelona-Slavia +3,5 bramki
Chelsea/remis i obie strzelą
Inter/remis
Liverpool win i obie strzelą
co myślicie co zmienić
Zmienię ten mecz na Napoli/remis i bts dzięki za pomoccytat z dnia 5 listopada 2019 18:09 przez niewierny-janek
Śmierdzi mi gol Genk, Liverpool wygra ale raczej do zera. Reszta wygląda ok.
cytat z dnia 12 listopada 2019 14:12 przez jagrJeśli chodzi o Barcelonę jak będą tak grać jak grają to w przyszłym roku mogą grać w lidze europy.