bobair
Użytkownik
Drużynę lepszą ma Szwecja? Lubie dobry dowcip a ten, niestety, taki nie jest. Owszem, mam na myśli właśnie Kane'a, Sterlinga i Rashforda. To, że Ty uważasz inaczej - Twoje prawo. Chociaż stwierdzeniem, że Szwecja ma lepszą drużynę od Anglii trochę pojechałeś po bandzie. Graj sobie na Szwecję a ja zagram na Anglię.Jestem bardzo ciekawy jacy to zawodnicy w Anglii potrafią jedną akcją wygrać mecz? Mi do głowy przychodzi tylko Kane, ale musi dostać najpierw odpowiednie podanie bo sam takiej akcji nie zrobi. Bo chyba nie mówisz o Allim czy Sterling, którzy grają słabiutko. I drugi post już odwołujesz się do meczów Szwedów a o meczach Anglików ani słowa tylko, że mają indywidualności i są szybcy itp tylko, że piłka nożna to sport zespołowy a nie indywidualny a drużynę lepszą (nie mówię o nazwiskach) ma Szwecja
Po meczu zobaczymy kto ma rację i która drużyna jest lepsza. Tylko, nie używaj argumentów typu - przegrali niezasłużenie, bo byli lepsi. Lepszy jest ten kto wygrywa/awansuje dalej. Wg mnie, Szwecja, tak zwyczajnie, nie ma argumentów na Anglię.