No Barca wydaje się pewniakiem ale widzę kursy na
fortunie na wygrana u siebie 1,3 więc awans będzie coś po 1,2 także wolę takich kursów nie ruszać.
Sevilla też raczej cienko ją widzę, City - Liverpool no ciekawe jedyna para w której zespoły są z tego samego kraju i to jeszcze rozpędzone City, tutaj na pewno warto oglądać
No i najważniejsza para Juve - Real, znów w pierwszym meczu Juventus zagra w roli gospodarza. Trzeba przyznać jedno, obydwie drużyny miały trudnych rywali w 1/8. Real wydaje mi się że i tak łatwiej sobie poradził i PSG nie dało rady. Juventus natomiast miał 2 cieżkie mecze. U siebie z 2-0 powrót Totków, geniusz Kane'a. Drugi mecz trzeba gonić wynik, na wyjeździe do tego Son strzela gola ale mimo to nie zawiedli chociażby Higuain, ale także dużo dało np wejscie Lichtsteinera. Oczywiście już zaczyna się ta sama śpiewka że Real ma tylko
LM i musi bo jak nie to sezon będzie fatalny, ale że musi to zrobi to ? Obrona Realu w tym sezonie wygląda fatalnie, a przy formie Higuaina (+ gra z klubem w którym spędził kawał czasu, strzelił ponad 100 goli), Dybali który wróci po kontuzjił i prezentuje się coraz lepiej, przedłużył kontrakt z Juve i będzie chciał zdobywać sukcesy w zespole z Turynu nie będzie tak łatwo. Od meczu z 2015 zmieniło się na prawdę dużo i ten dwumecz może wyglądać całkowicie inaczej. Wiadomo jest CR7 który w
LM mimo innych nie powodzeń pokazuje formę najwyższą, ale obrona Juve (mimo że nie grają tam takie nazwiska jak Pique, Ramos czy Varane) w tym sezonie nie raz pokazywała jaka jest zwarta i na czele z Chiellinim radzą sobie nieźle. Mecz według mnie ogromna nie wiadoma, wiadomo że jestem za Juventusem i mam nadzieję że to oni awansują, ale skreślanie ich bo z Totkami ugrali ledwo co to słabe, tym bardziej że Real w tym sezonie wiemy jak wygląda. Juventus w lidze ma już przewagę nad Napoli i o lidera się martwić aż tak bardzo nie musi także najważniejsza będzie
LM i nie mam wątpliwości że ten dwumecz przyniesie sporo emocji.