Ale tu nie chodzi o Lewego i w ogóle ofensywę Bayernu. Fakt - zmarnowali sporo sytuacji, ale z jednej wpadł gol i generalnie ostro cisnęli. Problem w Bayernie jest i był z środkiem i defensywą (szczególnie bramkarzem), gdzie te formacje odstają od środka i obrony Realu. Nie wiem co się tak wszyscy uczepili Lewego. On i Ribery wg mnie grali najlepiej w Bayernie. Jak to powiedzieli komentatorzy: Real może mieć 2 sytuacje na mecz i je wykorzysta, Bayern może mieć 20 i wykorzysta jedną. Nie wykorzystywał nie dlatego, że ofensywa była słaba tylko dlatego, że bramkarz i obrona Realu była bardzo silna. Wg mnie Real w ofensywie nawet specjalnie nie próbował w ostatnim meczu coś ugrać. Dbali o tyły. Dzisiaj uważam, że będzie inaczej i nic im się plan taktyczny nie zmienił, a był taki: wywieźć z Monachium remis, dzisiaj wygrać... Mają lepiej po Monachium bo zwycięstwo, ale tylko jednobramkowe więc bez przesady. Większość osób zakłada, że Real będzie się bronił i czekał na swoje kontry - stąd m. in. bety na rożne dla Bayernu, a ja uważam, że Real od początku przyciśnie żeby jak najszybciej pozbawić Bawarczyków jakichkolwiek złudzeń o awansie w myśl powiedzenia: najlepszą obroną jest atak... ???? Zobaczymy niebawem czy będę mieć rację co do taktyki Realu.Ja osobiscie jak Typowy Janusz licze na naszego Polaka rodaka zeby tym razem pokazal sie z jak najlepszej strony i zamknal usta wszystkim krytykom ????
Reka Marcelo byla przypadkowa, co do karnego na Robercie, to Ramos w niego wjechał jak z buta w drzwi, ale nie zmienia to faktu,ze Bayern jest slaby mentalnie i o tym pisalem przed meczem Ulreich mi to potwierdził ahaahahahah , to co zrobił Ulreich to jest dopiero zenada ????Rozgrywki o nazwie Liga Mistrzów powinny mieć dodatek: w kręceniu lodów na rzecz Realu.
Tego po prostu nie da się oglądać, to jest ekstraklasa żenady.
Jeśli był karny z Juve, którego wielu tak zażrcie broniło, to dziś karny za faul na Robercie i bezdyskusyjny karny za rękę Marcelo.
Nie da się tego czytać. Wyglądasz na trollaReka Marcelo byla przypadkowa, co do karnego na Robercie, to Ramos w niego wjechał jak z buta w drzwi, ale nie zmienia to faktu,ze Bayern jest slaby mentalnie i o tym pisalem przed meczem Ulreich mi to potwierdził ahaahahahah , to co zrobił Ulreich to jest dopiero zenada ????
Bylo kilka blednych decyzji ale bez przesady.. Roberta mi zal nie jest bo nie dal z siebie 100 %. Ribery dzis zagrał srednio ale sie starał. Jedyny ktory odemnie ma note 10 w Bayernie ( bo reszcie daje 0 - Ulreichowi mniej niz zero czyli -1 , Jamesowi 9 ) to Kimmich, gość walczak , 2 gole Realowi wbił i w Monachium i dziś, ten gracz chcial byc w finale LM, i jak bedzie dalej tak walczyl w koncu swoje cele osiagnie, reszta to dnoo i Real Zasluzenie w finale bo mentalnie byli dzis lepsi ,dziekuje. bayern out, Kimmich zmien klub na Real.
ważne ze w finale nie zobacze tegoNie da się tego czytać. Wyglądasz na trolla
Rozgrywki o nazwie Liga Mistrzów powinny mieć dodatek: w kręceniu lodów na rzecz Realu.
Tego po prostu nie da się oglądać, to jest ekstraklasa żenady.
Jeśli był karny z Juve, którego wielu tak zażrcie broniło, to dziś karny za faul na Robercie i bezdyskusyjny karny za rękę Marcelo.
Modric fauluje, a kartkę ogląda... Casemiro (bo Modric miał już żółtko)
A poza tym pisałem, że z tym bramkarzem, to Bayern może na grzyby się wybrać.
Gdyby był Neuer, to sędzia miałby trudniejsze zadanie, ale też by sobie poradził.
Dziś klasycznie wypaczył wynik meczu i sprawę awansu.
Zgadzam się, że Lewy mało widoczny, ale to samo można powiedzieć o Ronaldo... Dla mnie jeszcze w Bayernie świetnie układał grę i miał jeden bardzo dobry strzał Alaba. Ale geniusz w bramce Realu go wybronił... Gdyby zagrali dzisiaj jeszcze Boateng i Roben mogło by być zupełnie inaczej... W Realu dla mnie to Navas i długo, długo nic, a potem Benzema...Bylo kilka blednych decyzji ale bez przesady.. Roberta mi zal nie jest bo nie dal z siebie 100 %. Ribery dzis zagrał srednio ale sie starał. Jedyny ktory odemnie ma note 10 w Bayernie ( bo reszcie daje 0 - Ulreichowi mniej niz zero czyli -1 , Jamesowi 9 ) to Kimmich, gość walczak , 2 gole Realowi wbił i w Monachium i dziś, ten gracz chcial byc w finale LM, i jak bedzie dalej tak walczyl w koncu swoje cele osiagnie, reszta to dnoo i Real Zasluzenie w finale bo mentalnie byli dzis lepsi ,dziekuje. bayern out, Kimmich zmien klub na Real.
Z Realu dobry mecz Navasa - daje mu 10, Marcelo na 5 , Benzema 2 gole ???? o co chodzi ?? daje mu 10.
Marcelo ????
Czego sie mozna spodziewac po kolesiu ktora gwizda karnego za zagranie reka w polu karnym ... przez bramkarza. A tak poza tym to wogole dziwia mnie decyzje co do obsady sedziowskiej.Juz wolalbym sedziego z jakiejs Ugandy czy innej TanzaniKatastrofa ta liga mistrzów i te drukowanie pod real. Kiedy to się zmieni ? Przecież to już widać tak że nie wiem ktoś nie myśli żeby coś z tym zrobić ? Co sędzia ślepy, patrzył w innym kierunku, upośledzony czy co ? Żenada
Nie ma nic gorszego, niż chęć odegrania się. To niemal zawsze prowadzi do dalszych strat, a w konsekwencji do bankructwa / uzależnienia.W finale wszystko odegram z nawiazka
Mam nadzieję, że kiedyś przegrasz sprawę w sądzie z nieuczciwym, opłaconym sędzią, który jeszcze przed rozprawą będzie wiedział, jaką decyzję ma podjąć. Nie wiem co trzeba mieć w głowie żeby cieszyć się z jawnej niesprawiedliwości, ale spoko, wszystko będzie ok bo przecież hajs się zgadza.Co do kontrowersji kolejny mecz LM gdzie są popełnione poważne błędy... Można powoli zacząć wierzyć, że rzeczywiście "szczęście" nie opuszcza Realu..., ale my typerzy módlmy się codziennie żeby nigdy to się nie skończyło bo można zawsze grać Real i zawsze się wygra... To jak znane numery totolotka... ???? Nie rozumiem kompletnie tego płaczu tutaj na ten temat - to, że sędziowie gwiżdżą na Real jest bardzo, bardzo ułatwiające do typowania... Nie jestem ekspertem w dziedzinie przepisów piłkarskich, ale w studio LM na Canal+ stwierdzono po konsultacjach z sędziami, że jeden karny był na 100%, drugi na 90%. Niestety lub stety takie błędy są ciągle. Ja na razie z wyjątkiem nie odgwizdanej prawidłowej bramki dla City od paru lat tylko na tym korzystam...
Kolego gdyby to było inne forum przyznałbym ci rację, ale to jest forum bukmacherskie ! Po raz setny powtarzam - wszystko co piszemy powinno służyć tylko jednemu - ZARABIANIU !!! Co Twój wpis wniósł do kwestii zarabiania ? Nie wiem ! A co do sędzi sam jestem prawnikiem więc raczej mi nie grozi przegranie w sądzie ???? Jak pisałem wcześniej podając przykłady na niesprawiedliwość w życiu dostałem ostrzeżenie. Pomijając kwestie bukmacherskie to zgadzam się, że coś nie hallo, że w dwumeczu półfinału LM zapadło tyle ważnych niekorzystnych decyzji na rzecz Bayernu, ale od tego kluby mają swoich prawników, kontakty formalne i nieformalne żeby przyjrzeć się tej sprawie, a co to da, że my tu popłaczemy nad niesprawiedliwością ? Sędzia zawsze może powiedzieć, że nie widział dokładnie, ale wydaje mi się, że na tym etapie sędziowie w ogóle niechętnie dają karne lub czerwone, przynajmniej w tym sezonie...Mam nadzieję, że kiedyś przegrasz sprawę w sądzie z nieuczciwym, opłaconym sędzią, który jeszcze przed rozprawą będzie wiedział, jaką decyzję ma podjąć. Nie wiem co trzeba mieć w głowie żeby cieszyć się z jawnej niesprawiedliwości, ale spoko, wszystko będzie ok bo przecież hajs się zgadza.