>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Luźne granie by Agent

agent00typer 468

agent00typer

Użytkownik
Prowadzę już temat &gt;&gt;KLIK&lt;&lt; w dziale Kupony ze statystykami,
w którym gram systemem d&#39;alembert.
Dlaczego założyłem temat w tym dziale?
Gram dużo spotkań z niemal wszystkich dyscyplin, których nie zaliczam do systemu...
Chciałbym się nimi podzielić, ale jednocześnie nie chcę zaśmiecać tematu z systemem.
Co będę tu wrzucał ?
- single, duble, triple, mini taśmy, taśmy, systemy (np 3z5)

agent00typer 468

agent00typer

Użytkownik
#4.
vs
Trefl Gdańsk vs ZAKSA
Typ: Under 160,5 pkt
kurs: 1.90
Totomix

vs
SKRA vs Resovia
Typ: Under 180,5 pkt
kurs: 1.70
Totomix

vs
Sopot vs Dąbrowa Górnicza
Typ: Sopot
kurs: 1.30
Totomix
AKO: 4.20

Stawka: 10.00 PLN
ZYSK: 27.00 PLN
TOTOMIX

Zaksa co prawda osłabiona (bez Czarnowskiego, Gladyra i Samici) jednak i tak powinna spokojnie pokonać Trefla, w którym gre ciągnie tylko Oivanen.
Skra pokazała w pucharze Polski, że jest drużyną obecnie o wiele lepszą od Resovii wygrywając 3-1, dzisiaj może się to skoczyć nawet 3-0...
Finał Pucharu Polski Kobiet. Wczoraj miałem przyjemność oglądać mecze obu drużyn. Naszpikowany gwiazdami Sopot pewnie pokonał BKS Bielsko-Biała 3-0, Sopot dominował w pierwszym i trzecim secie, w drugim można było przegrać seta, ale wyszły z 19-22 na 25-22. Dąbrowianki pokonały Muszynianke 3-2, mecz był w moim odczuciu dość dziwny, chociaż emocji nie brakowało. Muszynianka w drugim i trzecim secie NIC nie grała, dlatego też przegrały. Sopot wygląda o niebo lepiej i kurs też nie zły.​

agent00typer 468

agent00typer

Użytkownik
#5.
vs
Niland vs Descloix
Typ: Niland
kurs: 1.10
Totomix

vs
Teixeira vs Elgin
Typ: Teixeira
kurs: 1.32
Totomix

vs
Herbert vs Inzerillo
Typ: Herbert
Kurs: 1.32
Totomix

vs
Dancevic vs Evans
Typ: Dancevic
kurs: 1.20
Totomix

vs
Bedene vs Pavic
Typ: Bedene
kurs: 1.27
Totomix

vs
Bohli vs Mektic
Typ: Bohli
kurs: 1.35
Totomix

vs
De Voest vs Torebko
Typ: De Voest
kurs: 1.25
Totomix

vs
Ghana vs Mali
Typ: Ghana DNB
kurs: 1.28
Totomix

AKO 6.31
Stawka 8.00 PLN
ZYSK 36.40 PLN
TOTOMIX

agent00typer 468

agent00typer

Użytkownik
vs
Ivan Ljubicic vs Karol Beck
Typ: Ivan Ljubicic under 12,5 wygranych gemów
Kurs: 1.80
Bet365

vs
Ivan Ljubicic vs Karol Beck
Typ: Karol Beck under 7,5 wygranych gemów
Kurs: 2.10
Bet365

agent00typer 468

agent00typer

Użytkownik

for fun z realnymi szansami wejscia, AKO 6,76
EDIT. Jednak weszło
Lopez 2-0 [6/4 7/6]
Kohlschreiber 2-0 [6/1 6/4]
Bagdathis 2-1 [4/6 6/3 6/3]
Karlovic 2-0 [7/6 6/3]
Roger-Vasselin 2-0 [7/5 6/2]
Berrer 2-0 [7/6 6/1]
Kubot 2-0 [6/2 6/1]

agent00typer 468

agent00typer

Użytkownik
:siata:Zaksa vs Arkaz Izmir 1 (1.42) ⛔
????Lopez vs Rufin 1 (1.15) ⛔
????Kohlschreiber vs Roger-Vasselin 1 (1.35) ✅
????Jaziri vs Marti 1 (1.32) ⛔
????Donskoy vs Kudryavtsev 2 (1.60) ✅
:siata:Macerata vs Cuneo 1 (1.35) ⛔
⚽Valencia (A) vs Barca (A) 2 (1.15)
ako 7.23
11.00 -&gt; 70.00

agent00typer 468

agent00typer

Użytkownik
Nestor/Pospisil vs Benneteau/Llodra zwrot ale Benek/Llodra wygrali 3-0
W rywalizacji Francji z Kanadyjczykami jest remis 1-1. (Tsonga pewnie pokonał
w trzech setach Pospisila, Raonic również w trzech setach z Benneteau.
Benka i Llodry przedstawiac nie trzeba, są to gracze który mają bardzo dobry serwis,
i pod siatką grają bardzo dobrze. Często możemy oglądać ich w turniejach
deblowych. Benek ma na swoim koncie 6 wygranych turniejów deblowych i 5 finałów.
Llodra troche lepiej 22 wygrane turnieje i 20 finałów. Nie często grają ze sobą, ale
jako ciekawostke można dodać, że wygrali razem jeden turniej w 2008 roku
w Las Vegas pokonując w finale Bryanów. Tak więc jak widać, Benek i Llodra umieją
ze sobą grać. Troche inaczej ma się sprawa debla kanadyjskiego. Daniela Nestora
nie trzeba nikomu przedstawiać, jest to każdemu sympatykowi tenisa znany, bardzo
utytułowany tenisista, który najwięcej sukcesów osiągał z Zimonjicem. Jednakże
jest to już zaawansowany wiekowo zawodnik (40 lat) i powoli zbliża się do końca
kariery. Dzisiaj z zagra z Pospisilem, który jest tenisistą poniżej przeciętnym. Pomimo,
iż mierzy 193 cm wzrostu nie ma bardzo mocnego serwisu. W singlu bez żadnych
osiągnięć, oglądałem wczoraj jego mecz z Tsongą i jak już schodził do siatki to
najczęściej przegrywał punkt. Nestor sam meczu nie wygra, tym bardziej, że po drugiej
stronie siatki stoi nie byle kto. Duże value na Francuzów.
możnaby rzec, że 10/10.
Polecam, mecz o 23:00

agent00typer 468

agent00typer

Użytkownik
OK, pobawimy się teraz bukmacherką w pełnym tego słowa znaczeniu.
Będę grał niskie kursy ~1,10 all in :p We wtorek wpłaciłem 20,00 pln na bet365 i grając niskimi kursami doszedlem do 121,00 i 100 wypłaciłem.
Zostawiłem 21 zł i chce sie tym troche pobawić. Narazie nie wyznaczam sumy
początkowej do jakiej chce dojść, bo może zdarzyc sie wpadka :p
najczęściej grałem over 6,5 gemów w tenisie kursy są w granicach 1,02-1,07. Grałem też wysokie undery w kopanej.
Bachinger - Lojda over 7,5g (1,062) ✅
Tipsarevic - Ryderstedt over 6,5g (1,05) ✅
21,00 -&gt; 23,42

agent00typer 468

agent00typer

Użytkownik
Melzer - Bogomolov over 6,5 (1,02) ✅
Woźniak - Jovanowski over 6,5 (1,03) ✅
23,43 -&gt; 24,63

Isner wygra 3 gema w pierwszym secie - Chiudinelli (1,083) ✅
24,63 -&gt; 26,69

Isner wygra 5 gema w pierwszym secie - Chiudinelli (1,071) ✅ Isner ratuje sie z 00:30 wygrywając 4 piłki z rzędu
26,69 -&gt; 28,60

agent00typer 468

agent00typer

Użytkownik
#5.
Tipsa - Ryderstedt over 6,5g w 3 secie (1,025) ✅
Haider Maurer - Kunitsyn over 6,5g w pierwszym secie (1,01) ✅
Inter - Novara under 1,5g (1.083) ✅
28,60 -&gt; 32,07

agent00typer 468

agent00typer

Użytkownik
Kuznetsova vs MJMS 1 (1,030) live przy stanie 7/5 *4/2 ✅
34,83 -&gt; 35,89

Kravchuk vs Galvani over 7,5g w 2 secie (1.04) ✅
35,89 -&gt; 37,33
Kometa Brno - Slavia Praga brak dogrywki (1,055) przy stanie 3-0 po 1 tercji
37,33 -&gt; 39,39

agent00typer 468

agent00typer

Użytkownik
Azarenka vs Radwańska 1.33 William Hill 9/10
Półfinał turnieju w Doha. Białorusinka, liderka rankingu, kontra bardzo dobrze nam znana Agnieszka Radwańska. Obie mają bardzo udany sezon, jednak nie ma tutaj wąpliwości kto jest wyraźnym faworytem. Azarenka w tym roku 14/0, wszystkie mecze wygrane na hardzie. Łyka rywalki jak cukierki. Wygrała AO i zanosi się, że wygra drugi turniej z rzędu, bo jak pokona Age to w finale jeszcze łatwiejsza rywalka (Bartoli lub Stosur). Aga w tym roku na 10/2 na hardzie, ćwierćfinał AO, tutaj bez straty seta. Obie grały ze sobą dwa razy (SF Sydney, QF AO) i oba mecze w takim samym wymiarze (2-1) wygrala Viktoria. Obie na tym turnieju nie stracily seta, ale wg mnie trudniejsze rywalki miała Azarenka (Barthel, Halep, Wickmayer vs Keothavong, Lapchenko, McHale). H2H 8-3 dla Białorusinki, dzisiaj powinna wygrać ten mecz, a jutro cały turniej. Nie jest to pewniak, bo takich nie ma w WTA, ale mecz godny uwagi.

agent00typer 468

agent00typer

Użytkownik
Berdych vs JMDP 1.79 Pinnacle 6/10
Mecz z pewnością będzie na wysokim poziomie. Obaj mają bardzo dobry wygrywający serwis. Gdyby nie kontuzje Argentyńczyka to TOP5 zdecydowanie w jego zasięgu, a tak... Doszedł do QF AO, a tam nie mial nic do powiedzenia z Federerem. Tutaj doszedł do finalu, ale rywali nie miał jakos specjalnie trudnych: Llodra z którym stracił seta, słaby Beck i wczoraj oddał tylko jednego gema Troickiemu (6-0 6-1), ale wynik chodź wygląda imponująco jak na ATP to nie znaczy, że JMDP grał kosmiczny tenis. To Troickiemu NIC nie wychodziło, masa błędów i nic po za tym. Del Potro nawet się nie spocił, grał poprostu swoje i to wystarczyło. Tomek wygrał turniej w Montpelier, gdzie gral naprawde bardzo dobrze, tutaj w Rotterdamie bez straty seta, po 2-0 z Rosołem i Seppim i po kreczu Bagdathisa przy stanie 3-0 w 1 secie. H2H 2-2, mecze dawno temu. Ja tutaj widze zwycięstwo Czecha, wczoraj z Seppim raz dał się przełamać w 2 secie, po za tym pewnie trzyma serwis i dzisiaj powinien pokonać JMDP.

Raonic vs Harrison 1.33 William Hill 9/10
Mecz dwóch młodych gniewnych. Obecnie dużo lepszy jest Kanadyjczyk. Przyznam się bez bicia, że nie widziałem żadnego ich meczu tutaj. Raonic tutaj zaczął w R16 od meczu z Kamke 2-0 i dzisiaj w QF pokonał Kevina Andersona w dwóch setach. Harrison męczył się w pierwszej rundzie z Rochusem (2-1) i Gineprim (2-1) co dobrze o nim nie świadczy, wczoraj 2-0 z noł nejmem Kutrovskim , który jest w rankingu na 438 miejscu. Obaj opierają swoją grę na serwisie, jednak dużo łatwiej jest przełamać Amerykanina. Harrisona widziałem na Clayu w Davisie z Lammerem i żadnego dobrego wrażenia na mnie nie zrobił. Kanadyjczyk powinien wygrać cały turniej, w finale pewnie zagra z Benkiem którego nie dawno pokonał 3-0 w Davisie.

agent00typer 468

agent00typer

Użytkownik
Bautista Agut vs Renavand 1.33 Bet365
Kwale do turnieju halowego na kortach twardych w Marsylii. Po jednej stronie siatki Hiszpan Agut, po drugiej noł nejm z Francji, który dostał dziką karte. Bautista Agut to solidny grajek, którego bardzo często możemy oglądać w challengerach. Równie dobrze radzi sobie na nawierzchniach twardych co na mączce. Serwis ma przyzwoity, chodź słaby jak na swój wzrost (182cm). Jest zawodnikiem praworęcznym, bardzo dobrze funkcjonuje u niego oburęczny backhand. Ostatnie jego wyniki wyglądają obiecująco, przedarł się przez kwale w Montpellier pod koniec stycznia, doszedł do półfinału w Quimper przegrywając z wysokim holendrem Sijslingiem, po drodze eliminując Goffina, Souse czy Brandsa (solidni challengerowcy). Wczoraj wyeliminował tutaj po 3-setówce Francuza Herberta. Jak wspominałem wyżej Renevand to 30-letni noł nejm grający głównie w futuresach. Najwyżej w rankingu sklasyfikowany był na początku 4 setki, obecnie jest pod koniec 4 setki. W tym roku zagrał w tylko jednym futuresie gdzie doszedł do półfinału i skreczował (było to 20 stycznia). Wczoraj gładko rozjechał 6/2 6/2 Francuza z 5 setki. Hala w Marsylii nie różni się wiele od hali w Quimper, gdzie jak wspomniałem Bautista doszedł do półfinału. Tutaj nie widzę szans dla 30-letniego Renavanda.

Zapraszam również na mojego bloga.

Do góry Bottom