L
0
ltdsupportpolan
Użytkownik
[email protected]skoro się wyjaśniło to proszę o wyjaśnieniewszystko sie wyjasniło, prosze pisac na [email protected]
ponawiam pytanie: na jaki adres wysyła się skan dowodu?
[email protected]skoro się wyjaśniło to proszę o wyjaśnieniewszystko sie wyjasniło, prosze pisac na [email protected]
ponawiam pytanie: na jaki adres wysyła się skan dowodu?
1. Rozmawiac rozmawiales z supportem angielskim , ale ja weryfikowalem.Powiem tyle LTD POKER jest w porządku dzisiaj dostałem 50 $ na tony G poker
a support angielski jest po prostu na 6+
były problemy z mojej strony ale je rozwiązaliśmy po 3 godzinach nawijki
chłop był barrrdzo cierpliwy i miły(nie żebym jakiś gejos był) naprawde podziwiam
a polski support to tylko zna jeden tekst trzeba czekac
tak na marginesie to ciekawe co oni z tego maja ze daja ludzia za frajer kasiure
musza miec cos w tym
dobrze że się odezwałeśpodajcie email do angielskiego supportu
i czy wymaga on scanu dowodu?
bo tej kanalji napewno nie dam mojego scanu
tak więc, Waszczak, albo oddasz mi moje 22 euro, albo zgromadze te wszystkie dowody przeciwko tobie, i sprawą zajmie się policja. Nie probuj sie teraz chować bo mam twoj adres a niedlugo bede mial telefon domowy.Co do Berbicia. Ewidentny włam na jego konto.
IP o logowań:
85.195.123.25
Jego konta na forum:
madridreal ---> [email protected] gg://11837682
WariatFCB
Berbeć (włamanie) ---> e-mail: [email protected]
IP z którego poprzednio korzystał (IP zostało zablokowane)
217.173.173.173
Sprawę trzeba trzeba skierować na policję!
Te gg podane w poscie jest znane z licznych oszustw na innym popularnym forum bukmacherskim, jak macie jego dane to pogadajcie z tamtymi ludzmi, Iron bedzie wiedział o jakie forum chodzi.dobrze że się odezwałeśpodajcie email do angielskiego supportu
i czy wymaga on scanu dowodu?
bo tej kanalji napewno nie dam mojego scanu
tak więc, Waszczak, albo oddasz mi moje 22 euro, albo zgromadze te wszystkie dowody przeciwko tobie, i sprawą zajmie się policja. Nie probuj sie teraz chować bo mam twoj adres a niedlugo bede mial telefon domowy.Co do Berbicia. Ewidentny włam na jego konto.
IP o logowań:
85.195.123.25
Jego konta na forum:
madridreal ---> [email protected] gg://11837682
WariatFCB
Berbeć (włamanie) ---> e-mail: [email protected]
IP z którego poprzednio korzystał (IP zostało zablokowane)
217.173.173.173
Sprawę trzeba trzeba skierować na policję!
wiesz, mam już kontakt ludzmi z innego forum. Tam jednego typa na 700 zl wyjebałeś wiec niedługo zbierzemy zgraną ekipe która zajmie sie egzekucją długu.o co dokladniej chodzi jakie 22 euro?
WariatFCB napisał:ludzie jestescie pojebani !
znalezliscie sobie kozla ofiarnego czy co?
Proszę o kolejne ostrzezenie dla uzytkownika ????