>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

LTD HT+CS (Mega gambling test)

steven1986 28

steven1986

Użytkownik
Witam wpadłem na pewien pomysł grania strategi LTD. Mianowicie będziemy grać do przerwy z zabezpieczeniem na dokładnym wyniku CS zobaczymy co z tego wyjdzie. Pierwszy mecz BVB-Real :

LTD HT
- LAY za 13€ ---&gt; zobowiązanie 20,02€
CS-0-0 -Back za 4€----&gt; do wygrania 76€
CS HT back 0-0 i 1-1 po 2€ w sumie zobowiązanie 4 € ---&gt; do wygrania odpowiednio 3,80 i 12,40€.
Scenariusze:1 Bramka do 30 minuty da zysk ( pytanie jaki?) bo będą dwa ✅ z ltd ht i cs ht . 2 Bramka po 30 minucie powinna dać ok 80% z ltd Ht nie wiem jak z CS ht. 3 0-0 do przerwy tracimy ⛔ 20,02€ z ltd ht ✅ 3,80€
z CS HT i nie wiem jaki zysk z CS FT 0-0. Ale to wyjdzie w praniu , zapraszam do dyskusji w temacie strategia wydaje się ciekawa no ale zobaczymy co z tego będzie.
PS- Wcześniej mecz zenitu jak będę miał chwilę to rozpisze.

coldsex 15

coldsex

Użytkownik
Popłyniesz przy tym meczu, ponieważ jak strzeli BVB gola tracisz kase z CS 0-0 LTD dalej jest na minusie ewentualnie coś z cs ht 1:1, jak strzeli real zyskujesz tylko kase z LTD i to dość małą co nie pokryje kasy z CS&#39;ow.
Tu trzeba by się modlić by gol do połowy nie padł.

Bardziej proponuje mecz FC Porto zagranie LTD i CS 1:1 strzeli porto zyskujemy z LTD 50% tracimy trochę z cs 1:1 ale dalej zostawiamy i czekamy wpada kolejny gol i scenariusze dwa strzela Porto mamy z LTD około 80-90% strzela Kiev mamy wynik 1:1 w zabezpieczeniu. I tu najgorszy scenariusz by był jak by 3 bramkę strzeliło Kiev wtedy tracimy z CS 1:1 a LTD dalej na minusie i zostaje nam się modlić by tylko remisu nie było

steven1986 28

steven1986

Użytkownik
Coldsex wczoraj obserwowałem rynki i rynek LTD HT zachowuje się całkowicie inaczej aniżeli normalne LTD . Fakt grając mecze z faworytem po kursach 1,15 rynek zmienia się minimalnie za to przy kursach w miarę równych skoki są bardzo widoczne jeszcze zależy w której minucie padnie gol : Wcześniejszy mecz Zenit-Anderlecht:
LTD HT za 12€ zobowiązanie 19.68€
Cs HT 0-0 , 1-1 po 2€ do wygrania 2,90 , 17,00
Cs 0-0 stawka 5€ do wygrania 72,50€ .
Zobaczymy po tym meczu

steven1986 28

steven1986

Użytkownik
Sprawdził się najgorszy scenariusz czyli 0-0 do przerwy po hegde we wszystkich zakładach red 7 € ⛔. Ale wymyśliłem dalej tak Kupujemy LTD za 30€ zobowiązanie 61,50€ i dokupujemy za 5€ 0-0 po 4,80 do wygrania do wygrania 19€ i czekamy co dalej .Bramka dla zenitu przy ale dokupiłem jeszcze ltd za 10€ po kursie 2,05 w sumie i tak red ok 2€. Zobaczymy co 2 meczu

coldsex 15

coldsex

Użytkownik
No wyszedłeś trochę na plus jak już odsprzedałeś ale jak by nie weszło i by 0:0 to już ładnie byś wtopił, dlatego chyba najlepiej grać samo LTD

cock 756

cock

Użytkownik
dlatego chyba najlepiej grać samo LTD
Dokładnie. Najlepsze są najprostsze metody gry.
Chcesz się bawić w LTD - baw się. Zastanów się przy tym, czy nie lepszy będzie czysty back na over 0,5 gola...
Jeżeli masz layować remis za 20$, to czy nie lepiej będzie wystawić serię backów np:
2$ na 1,08, 2$ na 1,09, 2$ na 1,10 itd. Nie martwisz się o późniejsze zbycie kupionych betów. Możesz anulować swoje wyższe kursy, jeżeli prognozujesz stratę... A kupione - sprzedać ;) A tak gnijesz z zakładem na najgorszych warunkach...
Tyle mogę podpowiedzieć, ale LTD to fajny &quot;trejding&quot; do pierwszego zonka. O sukcesie każdej z metod gry na BF i tak decyduje dobór stawek i częstotliwość wypłat. Pozdro.

A 694

addicted

Użytkownik
Moim zdaniem zysk jest w LAY CS możliwych wyników może być sporo trzeba tylko dobrze się wstrzelić ????
teze wlasnie wymysliles.. teraz musisz wymyslic strategie i potwierdzic slusznosc tej tezy. bez tego masz wieksza szanse zostac politykiem niz traderem ????

Do góry Bottom