>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

lookash vs galgan

Status
Zamknięty.
galgan 2K

galgan

Użytkownik
✅26

BILANS KOŃCOWY: ✅ 90 :spokodfhgfh:
Powyższy typ okazuje się nieważny.

Niedoczytałem regulaminu i okazuje się, że typ musi byćo kursie 1,40 minimum.

Stawiam zamiast tego

Bellucci Thomaz - Brzezicki JuanPablo
TYP:1
KURS:1,42
BUK:Expekt

Aktualny balans: ✅64

galgan 2K

galgan

Użytkownik
typ niezgodny z regulaminem = -100????

podać zastępczy typ możesz w przypadku kiedy spotaknie zostałoby przełożone lub nie odbyło się:-|
W regulaminie naszego tematu jest informacja, iż brak typu to -100j

W regulaminie Typów Dnia nie znalazłem informaci, że podać typ zastępczy mogę tylko w przypadku przełożenia lub nie odbycia się meczu.

Zreflektowałem sie, że podałem za niski kurs pierwszego zdarzenia i podałem inny spełniający wymogi.

Wczoraj nie miałeś uwag co do zastepczego typu, nie akceptujesz go dzisiaj bo wszedł.

Poprsze moderatora o jego zajęcia stanowiska w tej sprawie.

Skoro tak bardzo niezgadzasz się z porażką i moderator przyzna rację to oczywiście nie będe wnosił żadnego sprzeciwu. Potrafię przegrywać z godnościa.

L 237

lookash

Użytkownik
tak na marginesie to powinieneś już dostać bana za ujawnianie PW, ale nie o to tu chodzi...gdybym ci nie napisał tej wiadomości wczoraj po zakończeniu meczu pamesy to byłoby pozamiatane bo nie dopatrzyłeś regulaminu i sam byś się nie poprawił więc nie mów że wczoraj mi pasowało a dziś już nie... sam jestem ciekawy rozstrzygnięcia tego sporu, mam nadzieję ze skoro napisałeś do któregoś z modów to sprawa zostanie rozstrzygnięta bez żadnej stronności...również umiem przegrywać z godnością ale wybacz, jeżeli łamiesz regulamin (kurs) to odemnie jako przeciwnika zależy czy zgadzam się na to, a że jest to pojedynek również o pieniądze to sorry ale nie jestem fundacją charytatywną...

galgan 2K

galgan

Użytkownik
tak na marginesie to powinieneś już dostać bana za ujawnianie PW, ale nie o to tu chodzi...gdybym ci nie napisał tej wiadomości wczoraj po zakończeniu meczu pamesy to byłoby pozamiatane bo nie dopatrzyłeś regulaminu i sam byś się nie poprawił więc nie mów że wczoraj mi pasowało a dziś już nie... sam jestem ciekawy rozstrzygnięcia tego sporu, mam nadzieję ze skoro napisałeś do któregoś z modów to sprawa zostanie rozstrzygnięta bez żadnej stronności...również umiem przegrywać z godnością ale wybacz, jeżeli łamiesz regulamin (kurs) to odemnie jako przeciwnika zależy czy zgadzam się na to, a że jest to pojedynek również o pieniądze to sorry ale nie jestem fundacją charytatywną...
Wkleiłem informacje o punkcie regulaminu, który mi wysłałeś na maila a który nei istnieje ieje.To nie uważam za fair. Takie uwagi powinny znaleść się w temacie, żeby nie było niedomówień.

Racja, mogłeś nie pisac mi o meczu Pamesy. Wtedy bym nie zdążył zmienić typu i nie byłoby tematu. Napisałeś do mnie dopiero jak typ wszedł. Odpisałem, że rzeczywiście się nie dopatrzyłem i zaproponowałem typ spełniający warunki. Nie zgłosiłeś żadnego ale do momentu aż typ wszedł.
Gdyby szukać haków w regulaminie to też wynalazłem taki, który by spowodował, iż obaj mielibyśmy minusowe punkty w innych typach (format podawania typów), ale chyba chodziło o walkę fair.

Nie zarzucja mi stronniczości. Napisałem do moderatora, żeby dał nam odpoiwedź w temacie, gd

L 237

lookash

Użytkownik
Wkleiłem informacje o punkcie regulaminu, który mi wysłałeś na maila a który nei istnieje ieje.To nie uważam za fair. Takie uwagi powinny znaleść się w temacie, żeby nie było niedomówień.
Racja, mogłeś nie pisac mi o meczu Pamesy. Wtedy bym nie zdążył zmienić typu i nie byłoby tematu. Napisałeś do mnie dopiero jak typ wszedł. Odpisałem, że rzeczywiście się nie dopatrzyłem i zaproponowałem typ spełniający warunki. Nie zgłosiłeś żadnego ale do momentu aż typ wszedł.
Gdyby szukać haków w regulaminie to też wynalazłem taki, który by spowodował, iż obaj mielibyśmy minusowe punkty w innych typach (format podawania typów), ale chyba chodziło o walkę fair.
Nie zarzucja mi stronniczości. Napisałem do moderatora, żeby dał nam odpoiwedź w temacie, gd
jasne że bym napisał jak tylko wstawiłeś ten typ ale już musiałem spadać z kompa więc nie było jak...w takiej sytuacji miałem inne kompromisowe i uczciwe wyjście ale teraz to już nie wiem jak zostanie rozpatrzone...poczekamy zobaczymy:spokodfhgfh:

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
nie to zebym cos wtrącał ale ????
możliwość 1. przedłużcie konkurs o kolejny tydzien
mozliwosc 2. zacznijcie go od nowa z jasno z gory postawionymi regulami

Lepiej jest chyba zbyscie roztrzygneli to fair a nie zeli decyzja moda. Przynajmniej tak mi sie wydaje.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom