siekiera512
Użytkownik
http://www.twitch.tv/directory/game/League%20of%20Legends
Tutaj bedziesz mial, do wyboru z polskim i angielskim komentarzem
Tutaj bedziesz mial, do wyboru z polskim i angielskim komentarzem
No tez bylem w szoku, ze Rudy w debiucie tak dobrze i agresywnie zagrał. Mnie najbardziej rozwaliła gra Spylce. Jankos early słabo, imo za bardzo sie poczuł przy tym divie na ahri i probie stealnięcia blue. Nie wykorzystali totalnie tego Duńczycy, ich engage i próby team fightu wyglądały jak w SoloQ (np wjazd solo poppy, ult barda)Tak jak mowilem, G2 praktycznie na kazdej lini lepsze oprocz ADC, no i to tez sie potwierdzilo bo Emperor 2x bez sensu flashowal do przodu i ginal, ale mimo wszystko G2 ladnie ogarneli ???? Najlepszy byl mecz Vitality - Elements ???? ???? Elements wszystko oddali bez walki, nawet nexusa. Bardzo dziwna postawa. Mile zaskoczenie to debiut Rudego, fajnie agrsywnie wchodzil w jungle przeciwnika i podbieral campy. Beda z niego ludzie ????
Po prostu niewiarygodne!!!! ???? złapałem jeszcze kurs 6.5 na fnatic jak sromotnie przegrywali. Comeback niesamowity. Za takie mecze i wieczory kocham esport i lola ! ????Woooow to co zrobili Fnatic to jakas masakra, chyba najlepszy come back jaki widzialem, jak ktos nie widzial to polecam obejrzec skroty.
Jeśli drużyna, która bierze 3 nashory, 4 drake i tyle inhibitorów w jednej grze nie wygrywa to można być zaskoczonym, ale ich słabą postawą. Tyle ile błędów popełniło Fnatic w tej grze to w poprzednim roku nie zrobili tyle przez cały split, a Roccat i tak tego nie wykorzystało. Giants powinni ograć, ale nic poza tym, chyba, ze wróci Edward to może i zrobią 2:0 na takie słabe drużyny.Po dzisiejszej grze Roccatu z FNC byłem mile zaskoczony ich postawą.(Chociaż nie wiem czy to ROC grało tak dobrze czy Rekkles beznadziejnie). Myślę że jeśli trochę popracują i zgrają się z Tabzzem to mogą w przyszły weekend zrobić nawet 2:0. W następnej kolejce podejmują najsłabsze GIANTS i średniaków z Elements. Jestem pewien że wygrają przynajmniej jeden mecz w przyszłej kolejce.
Co śmieszniejsze oni mieli nawet 5 smoków wziętych gdy FNC nie zabili ani jednego ???? :grin:Jeśli drużyna, która bierze 3 nashory, 4 drake i tyle inhibitorów w jednej grze nie wygrywa to można być zaskoczonym