>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Lokata?!

kleszczwer 46

kleszczwer

Użytkownik
Typ 48

???? 18:00 Asseco Prokom - Trefl Sopot 82-81
Asseco Prokom kurs 1,50 (prawie każdy bukmacher)
Liga Polska, mecz jutro. Chciałbym napisać że jest to 50% lokata ale nie odważę się, napisze tylko że pewny mecz. Obydwa zespoły grają całkowitą miernotę, że aż strach to oglądać. Zaraz mi ktoś zarzuci że Trefl będzie bardzo zmotywowany na mecz derbowy i z mistrzem kraju, a co Prokom nie będzie chciał wygrać u siebie po serii porażek?! Co do składów gospodarze mają lepszych zawodników zagranicznych, goście lepszych Polaków. O zwycięstwie zadecyduje moim zdaniem większe doświadczenie drużyny Prokomu.
edit pomeczowy: Mecz na zawał, a nie pewny mecz. Prowadzenie zmieniało się jak kalejdoskopie, Prokom przegrywał chyba na 54sekundy przed końcem 7punktami a wygrał.

kleszczwer 46

kleszczwer

Użytkownik
Typ 49

???? 18:00 Khimky M. - Panathinaikos 78-77
Khimky M. kurs 1,70 Unibet
Mecz dopiero 13grudnia, Euroliga. Kadry obydwu zespołów wyrównane (specjalnie nie podaje nazwisk, bo pisze swoje uzasadnienia dla ludzi którzy nie znają się na koszykówce, bo Ci co się znają to moje zdanie nie jest im potrzebne. A ludziom którzy nie siedzą w koszykówce nic nie da że napisze że w drużynie A, gra zawodnik B). Khimki M. w tym sezonie u siebie jeszcze nie przegrali, a w ostatniej kolejce Euroligi ponieśli porażkę na wyjeździe z słabiutką Union Olimpija. Więc choć mają awans motywacja będzie.
Panathinaikos po słabym początku leją wszystkich jak leci, w ostatniej kolejce Euroligi pokonali w prestiżowym meczu turecki zespół Fenerbahce 69-55 (w kwestii wytłumaczenia Grecy nie nienawidzą się z Turkami).
Khimki M. powinni wygrać bo w swojej hali są mocniejsi niż na wyjeździe, mają wielką motywacje by zmazać plamę za porażkę z U. Olimpiją, oraz wygrali na wyjeździe z drużyną grecką 79-67 (więc może mają sposób na Panathinaikos).

kleszczwer 46

kleszczwer

Użytkownik
Typ 50

???? 01:00 Cleveland Cavaliers - Los Angeles Lakers 100-94
Los Angeles Lakers kurs 1,40 Pinnacle
edit pomeczowy: Myślałem że wracający po kontuzji do zespołu gospodarzy K. Irving nie będzie jeszcze w optymalnej formie a był najlepszy na boisku. Coś mi myślenie idzie kiepsko:?

Typ 51

???? 01:00 Brooklyn Nets - New York Knick 97-100
poniżej 205,5 kurs 1,35 Unibet

kleszczwer 46

kleszczwer

Użytkownik
Typ 52

???? 20:00 Zalgiris Kaunas - Anadolu Efes
Anadolu Efes +7,5 kurs 1,85 - 1,92 (w zależności od bukmachera)

Typ 53 (kombinacyjny)

???? 20:00 Zalgiris Kaunas - Anadolu Efes
Anadolu Efes +14 kurs 1,28
???? 20:00 Caja Laboral - Cedevita
Cedevita +19,5
kurs 1,29
???? 20:00 Olympiakos - Armani Milano
Armani Milano
+15,5
kurs 1,29
???? 12:30 Rain Or Shine Paint. - Ginebra Kings
Rain Or Shine Paint.