>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Lokata?!

kleszczwer 46

kleszczwer

Użytkownik
Typ 26

???? 19:00 Toronto Raptors - Orlando Magic 97-86
Toronto Raptors
kurs 1,40 Bwin
Na razie z buków w których gram, tylko w Bwin znalazłem ofertę na ten mecz. Dla mnie pewne zwycięstwo drużyny z Kanady.
edit: Kursy bardzo poszły w górę Bwin daje już 1,55 (godzina 16-40), a Pinnacle 1,62. Ja jednak podtrzymuje zdanie że Raptors to wygra bo dla mnie to bardzo waleczny zespół, z Orlando Magic po przebudowie została przede wszystkim nazwa. Magic może będą silni za dwa, trzy lata, ale nie w tym sezonie.

kleszczwer 46

kleszczwer

Użytkownik
Typ 27

???? 19:00 Fenerbahce - Union Olimpija 85-68
Fenerbahce
kurs 1,12 Unibet
Kurs bardzo niski, ale czy ktoś widzi inny wynik niż zwycięstwo drużyny z Turcji?! Wadą to zamrożenie pieniędzy na 3dni, bo mecz dopiero w czwartek.

kleszczwer 46

kleszczwer

Użytkownik
Typ 28

???? 01:00 Philadelphia 76ers - Toronto Raptors 106-98
Philadelphia
76ers kurs 1,51 Pinnacle
Nie kumam tego kursu, dla mnie bardzo pewny typ. Wiem że to NBA czyli bardzo nie przewidywalna liga (zresztą jak wszystkie ligi Amerykańskie), ale na chwile obecną 76ers win...

kleszczwer 46

kleszczwer

Użytkownik
Typ 29

???? 02:30 Dallas Mavericks - Los Angeles Lakers 89-115
poniżej 207
kurs 1,91 Bwin
Większość buków nie ma jeszcze tego w ofercie, bo mecz dopiero w nocy z soboty na niedziele. Mogę się mylić, ale raczej będzie dominować defensywna koszykówka w tym meczu. I jeszcze mała dygresja; underów nie powinno obstawiać się w koszykówce, bo ewentualna dogrywka jest wliczana do wyniku. A weźmy pod uwagę ostatnią noc w NBA na 14 rozgrywanych spotkań aż w 4meczach były dogrywki. Ale ja jestem głupi i zaryzykuje under, zresztą mogę w końcu przegrać trochę kasy u buka (wczoraj zarobiłem krocie na meczu Minnesota Timberwolves - Denver Nuggets). Na pewno typ z kategorii under/over to nigdy nie będzie lokata bukmacherska, ale przy odrobinie szczęścia (rozumu?!) można w dłuższej perspektywie czasu zarobić i na takich zdarzeniach.

kleszczwer 46

kleszczwer

Użytkownik
Typ 30

???? 19:00 Besiktas - Brose Baskets 83-72
Besiktas
kurs 1,30 do 1,35 (w zależności od buka)
Kurs nie rozpieszcza, ale drużyna Turecka powinna dać radę, choć kadry obydwu zespołów są w miarę wyrównane. Przemawia za nimi własna hala (Besiktas u siebie, gra z 20% lepiej niż na wyjeździe) i moim subiektywnym zdaniem jakby ostatnio trochę oszczędzali się w lidze, jakby zbierali siły na Euroligę.

kleszczwer 46

kleszczwer

Użytkownik
Dwa typy które chodzą mi po głowie, choć ciężko powiedzieć że to pewniaczki...
Typ 31

???? 12:10 Cajasol - Real Madrid 63-71 (wynik z handicapem 75,5-71)
Cajasol
+12,5 kurs 1,85 William Hill
Patrząc na statystyki typ nie mam szans, ale Real M. nieraz gra tak jakby chciał a nie mógł. Cajasol gra bardzo słabiutko choć skład ma. Dlaczego taki typ: Cajasol się przełamał W Eurocup więc może uwierzą w końcu w swoje umiejętności, po drugie motywacja na mecz z Realem będzie olbrzymia, a Real często na wyjeździe się nie przykłada i może nie pokryć handicapu +12,5.

Typ 32

???? 20:30 Cantu - Siena 54-67
Cantu
kurs 1,73 Sportingbet
Mecz dopiero w poniedziałek, Cantu mnie zawiodło dwa razy w Eurolidze, ale w lidze Włoskiej mnie nie zawiodą jestem tego prawie pewien:grin:.
Edit pomeczowy: Trzy razy postawiłem na Cantu i trzy razy w plecy, no qurwa mać. Jak człowiek pomyli się raz to znaczy że człowiek walczy, bo nie myli się tylko ktoś kto nic nie robi. Jak człowiek pomyli się dwa razy na tym samym to jest już osioł. A osioł który się pomyli dwa razy idzie na salami!!! (dla nie zorientowanych salami to kiełbasa robiona z z mięsa osłów). Więc typów na Cantu, raczej się nie spodziewajcie.

kleszczwer 46

kleszczwer

Użytkownik
Typ 33

???? 19:00 Pinar Karsiyaka - Tofas 78-56
Pinar Karsiyaka
kurs 1,31 Pinnacle
Mecz jutro, rozgrywki EuroChallenge, faza grupowa. Gdyby Tofas nie był drużyną Turecką to bym napisał że to lokata, a tak napiszę że to &quot;prawie lokata bukmacherska&quot;, a jak wiadomo z reklam PRAWIE robi wielką różnicę.

kleszczwer 46

kleszczwer

Użytkownik
Typ 35

⚽ 21:30 Real Madryt - Alcoyano 3-0
powyżej 2,5
kurs 1,25 Bet365
Kursy bardzo spadają i raczej słusznie bo zapowiada się lokata bukmacherska, rezerwy Realu Madryt powinni nastrzelać goli gościom a jak goście by strzelili gola to też bym się nie zdziwił. Choć w piłce nożnej niczego nie można być pewnym, goście staną w dziesięciu w obronie, a ich bramkarz zaliczy &quot;dzień kunia&quot; i na 15 strzałów w bramkę puści jednego gola, do tego rezerwy Realu trafią 2 razy w poprzeczkę i 3 razy w słupek. Koniec, końców padnie wynik 1-0 lub 2-0 i pieniążki pójdą sobie do bukmachera.
I jeszcze jedna dygresja, jak stawiam over w nogę to zawsze kojarzy mi się jeden mecz który się odbył jak jeszcze moi rodzice byli młodzi a mianowicie; olimpiada W Melbourne mecz między ZSRR a Indonezją. W owych czasach nie było rozgrywanych rzutów karnych jeżeli po dogrywce był remis grano ponownie na drugi dzień. Pierwszy mecz zakończył się remisem po dogrywce 0-0. A w powtórzonym meczu na drugi dzień ZSRR z Indonezją wygrała 4-0. Ale zanim ZSRR strzeliło w końcu gola Indonezji oddało na ich bramkę 68 strzałów (łącznie w ciągu pierwszego meczu jak i części drugiego meczu) . Tak nie pomyliłem się według statystyk z tamtego czasu dopiero 68 strzał oddany przez zespół ZSRR wpadł do bramki broniącej się w 11 drużyny Indonezji.
P.S.
Moją ukochaną dyscyplina sportową jest piłka nożna, ale u buka stawiam na ogół koszykówkę bo jest to gra mniej losową niż piłka nożna. Bukmacherka to dla mnie wyłącznie źródło dodatkowych (choć niezbyt wielkich) pieniędzy.

Otrzymane punkty reputacji: +7
kleszczwer 46

kleszczwer

Użytkownik
Typ 36

???? 18:00 Budivelnik - Hapoel Jerusalem 84-77
Budivelnik
kurs 1,42 Bet365
Idzie duża masówka na gospodarzy i ja się do niej przyłącze. Hapoel to drużyna kadrowo na pewno nie gorsza od drużyny Ukraińskiej, ale mnie całkowicie nie przekonują swoją grą. Ale to jest sport i nie jest powiedziane że drużyna z Izraela nie zaskoczy w tym meczu z formą. Ja to widzę tak jak Ukraińcy nie spalą się psychicznie to spokojnie to wygrają.

Typ 37

???? 18:30 Cedevita - Anadolu Efes 73-81
Anadolu Efes
kurs 1,50 William Hill
Cedevita ma silny skład i jakby powoli łapali formę w Eurolidze 4ostatnie mecze;
Olympiakos- Cedevita 79-77 (2 punktowa porażka z mistrzem Euroligi na wyjeździe to dobry wynik)
Cedevita - Caja Laboral 76-69 (wygrywają u siebie z drużyną hiszpańską)
Cedevita - Zalgiris Kaunas 108-106 pdr. (85-85) (wygrana z bardzo silnym w tym roku zespołem z Litwy)
Armani Milano - Cedevita 75-60 (no trochę wstyd, ale Milano w tym roku ma mocną kadrę tylko gra w kratkę)
Ale za to w lidze Adriatyckiej meczą się nie miłosiernie z przeciętnymi zespołami, co pokazuje że ich forma nie jest mimo wszytko najwyższa.
Anadolu Efes jest drużyną Turecką i jak prawie wszyscy myślą o drużynach z tego kraju to uważają że oni są groźni głównie u siebie. A tu niespodzianka Efes gra na ogół lepiej na wyjazdach (czy to liga Turecka czy Euroliga). Anadolu Efes ma silny skład, zresztą jak co roku, moim zdaniem sporo silniejszy od Cedevity. Forma też przemawia za drużyną gości, za gospodarzami stoi ich własna hala i to że koncentrują się na Eurolidze. Pierwszy mecz odbył się 26.10.12 Anadolu Efes - Cedevita 85 : 66. Ja uważam że w rewanżu wygra również Efes.

Otrzymane punkty reputacji: +8
kleszczwer 46

kleszczwer

Użytkownik
Typ 38

???? 16:30 Khimky M. - Cantu
Cantu
+17,5 kurs 1,29 Bet365
Euroliga, mecz dziś za godzinę. Zanim zdecydujesz się czytać dalej, przeczytaj mój komentarz pomeczowy do typu 32. Tak miałem już nigdy nie obstawiać na Cantu, ale moim zdaniem promocja pełną buzią, niestety tylko dla ludzi którzy mają konto w Bet365. Jak typ nie wejdzie szlak mnie trafi na moją własna głupotę, ale porażka aż 18punktami mi się nie widzi nawet w najczarniejszych snach. Nie że uważam że Cantu jest mocne, bo drużyna Włoska jest średnia kadrowo i bardzo słaba psychiczne. Po prostu nie wierzę w olbrzymią formę Khimky M. choć oni są w stanie rzucić nawet i 15 trójek w meczu (oby nie w tym meczu).
Jestem osioł nad osły i tyle w temacie tego typu ...

kleszczwer 46

kleszczwer

Użytkownik
Typ 39

???? 20:45 Partizan - Lietuvos Rytas
Lietuvos Rytas
+7,5 kurs 1,85 Betclic 75-74 (wynik z handicapem 75-81,5)
Euroliga, statystyki nie dają szans Lietuvos-owi, ale dla mnie mecz na styk. Ja to gram na Bet365 i Pinnacle, a mój kolega na Betclic-u. W momencie pisania tego postu Efes wygrywa 52-37, więc chyba można mi trochę ufać jeżeli chodzi o typy (pomijając tą przeklętą moją słabość do drużyny Cantu). Idę przytulić żonę:grin:.

kleszczwer 46

kleszczwer

Użytkownik
Typ 40

???? 20:00 Strasbourg - Nancy 72-66
Strasbourg
kurs 1,35 do 1,40 (w zależności od buka)
Mecz dziś, liga Francuzka (LBN). Kolega twierdzi że pewny mecz, ja średnio dowierzam Lidze francuskiej, ale typ wydaje się być pewny. Mam nadzieje, że jak wrócę wieczorem z pracy pieniądze będą u mnie na koncie u buka, za trafnie wytypowany mecz.

kleszczwer 46

kleszczwer

Użytkownik
Typ 41

???? 01:00 Charlotte Bobcats - Philadelphia 76ers 98-104
Philadelphia 76ers
kurs 1,65 Bet-at-home

Po raz kolejny to napiszę: NBA i lokata bukmacherska nic bardziej mylnego. Kurs warty moim zdaniem gry, ciekawi mnie tylko jak będą wyglądały kursy wieczorem.

kleszczwer 46

kleszczwer

Użytkownik
Jeżeli nie wejdzie wam kupon nie łamcie się są nieraz większe kłopoty. Ja dziś miałem wypadek w pracy (w piłkę nożną nie pogram, co najmniej przez pół roku:?). Noga boli jak wszystkie diabły, ale i to nie jest problem, problemem jest to pracowałem na tak zwanej &quot;umowie śmieciowej&quot;, teraz nie mam pojęcia za co wyżywię rodzinę, bo moja kobieta nie pracuje. A spróbujcie powiedzieć dzieciakowi by szedł spać bez kolacji, lub że w tym roku Mikołaj nie przyjdzie i nie zostawi prezentów pod choinką. Naprawdę to nie jest miłe, kto ma dzieci to wie o czym mówię. Ktoś się spyta więc po co siedzę na forum jak mam większe problemy?! To proste piszę na tym forum by chociaż na chwile zapomnieć o większych problemach.
Typ 42

???? 20:00 Siena - Unicaja
Unicaja +5,5 kurs 1,90 Ekspekt
Euroliga, typ słabo przemyślany, po prostu potrzebuje pieniędzy (gram to u wszystkich buków w których mam pieniądze) i po prostu idę w przeczucie szukając doga.

Otrzymane punkty reputacji: +12
kleszczwer 46

kleszczwer

Użytkownik
Typ 42

???? 20:00 Siena - Unicaja
Unicaja +5,5 kurs 1,90 Ekspekt
Euroliga, typ słabo przemyślany, po prostu potrzebuje pieniędzy (gram to u wszystkich buków w których mam pieniądze) i po prostu idę w przeczucie szukając doga.
Tak jak pisałem, typ słabo przemyślany. Działałem pod wpływem emocji zagrałem za prawie wszystko co miałem i poległem, więc znikam z forum bo nie będę miał za co grać, a po co podawać typy których samemu się nie gra.
Facet złowił złotą rybkę. Oczywiście miał życzenie, itp. W końcu rybka mówi:
- Ok, twoje życzenie spełni się.
- Kiedy? - pyta facet.
- W nocy, gdy zaśniesz, wszystko się spełni.
Kiedy już spał, obudziło go stukanie do drzwi. Otwiera drzwi i widzi płonący krzyż na placu przed domem i sześć zakapturzonych, ubranych na biało osób. Przywódca grupy podszedł do niego, z liną w ręku i pyta:
- To ty chciałeś bujać się jak czarni?!

kleszczwer 46

kleszczwer

Użytkownik
Typ 45

???? 20:45 Armani Milano - Zalgiris Kaunas 65-67
Armani Milano kurs 1,70 Unibet
Nie wiem czemu ale uważam ten mecz za w miarę pewny. Mecz jutro, oczywiście Euroliga. Kursy do jutra wieczór pewnie wzrosną, bo mecz z kategorii omijać szerokim kołem. Drużyna Litewska (Zalgiris Kaunas) posiada niesamowitą skuteczność w rzutach za 3punkty i ogólnie posiada lepiej poukładany system gry. Milano ich gra to tragedia (wystarczy spojrzeć na wyniki), ich gra opiera się prawie wyłącznie na rzutach za 3punkty z każdej sytuacji, jak wchodzi to dobrze a jak nie wchodzą rzuty z dystansu to wynik zawsze w plecy. Inna sprawa że Armani Milano nie ma praktycznie ławki rezerwowych przez co przegrali masę spotkań w ostatniej kwarcie. Zalgiris już nic nie musi w Eurolidze i tak ma awans, Milano musi wygrać jeżeli marzą o awansie do kolejnej tury rozgrywek. Forma Milano jest słaba od początku sezonu, ale w ostatnim czasie jakby stabilizowała się na średnim poziomie. Forma Zalgirisu od początku bardzo wysoka, ale forma jakby ostatnio spadała. Reasumując więc czemu Milano?! Po prostu stawiam na drużynę która bardziej potrzebuje zwycięstwa i przez to będzie bardziej zdeterminowana by je osiągnąć.
edit pomeczowy: Jestem idiotą sam pisze w analizie że mecz z kategorii &quot;omijać szerokim kołem&quot;, a później obstawiam ten mecz za grubo (wszystkie mecze które są w tym dziale gram za większe pieniądze jak dla mnie). Po drugie piszę że Milano nie ma ławki rezerwowych i przez to przegrywają mecze w końcówce i tak stało się po raz kolejny gospodarzom zabrakło w końcówce sił i spokojnej głowy bo cały mecz prowadzili bezpiecznie paroma punktami. Więc wniosek że jak Milano nie ma ławki rezerwowej to powinienem obstawiać wynik do przerwy (większy kurs, wynik do przerwy 37-32) lub nie obstawiać w ogóle.

kleszczwer 46

kleszczwer

Użytkownik
Typ 47

???? 19:00 Estudiantes - Real Madryt 74-87
Real Madryt kurs 1,33 Bwin
Liga Hiszpańska, mecz jutro. Estudiantes będzie bardzo zmotywowany bo mecz derbowy no i grają z Realem, do tego u siebie bilans mają całkiem przyzwoity 4-1. Ja jednak gram Real M., skład mają niesamowity i co ważniejsze przegrali w czwartek na wyjeździe z Cantu w Eurolidze, więc będą mieli motywacje. A zmotywowany Real M. w tym sezonie powinien wygrywać z każdym zespołem w Eurolidze czy lidze Hiszpańskiej.

Do góry Bottom