Podsumowanie wczorajszego dnia
Więc tak. Wczorajszy dzień był bardzo udany poza jednym zdarzeniem, jak już się domyślacie piłką ręczną w Norwegii, która zepsuła mi wszystkie AKO :-|
Wczorajsze :
- Powiedziałem, że będzie 0-1, 0-2 w meczu
LM i było 0-2, także jest dobrze
- Postawiłem na NO BTS w
LM i Arsenal wedle moich przewidzeń nie strzelił
- Piacenza (-2,5 seta) wedle moich planów 3:0 z Trentino
-
USA wedle moich planów rozgromiło
Czechy w hokeja
- Nie zagrałem Atletico, które tak na prawdę wygrało tylko i wyłącznie dzięki szczęściu a nie umiejętnościom. Czyli wedle moich przewidzeń Milan mógł to wygrać, gdyby nie Kaka obijający bramke na każdy możliwy sposób
Wczorajsze :
- Bilans około -600 PLN, za dużo niepotrzebnych typów takich jak Lazio w waterpolo, Rzeszów i Kędzierzyn w siatkówke
Poza tym nie widzę minusów, a czemu? Po prostu wczorajszy dzień był pechowy:
- Schio dało sobie rzucić w ostatnich sekundach i była dogrywka, po której przegrali
- Storhamar w ręczną to były jakieś jaja, sami zobaczcie
Jak drużyna na takim poziomie może sobie pozwolić z wyniku 1-0 w drugiej połowie na wynik 1-7 ? 7 punktów pod rząd? Rozumiem w koszykówce, ale nie w ręcznej... Nie wiem co na ten temat myśleć, ten mecz zrąbał mi wszystkie możliwe ako ????
Podsumowanie:
Wczorajszy dzień był OK. Ważne, żeby wyciągać każdego dnia jakieś wnioski z poprzedniego i myśleć co było nie tak i jak można to zmienić ???? Także ja sobie wnioskuje, że nie gram już takich typów jak ta
siatkówka w Polsce i waterpolo, a skupie się na spotkaniach pokroju
USA, Piacenza itp. Pozdrawiam wszystkich ????