837 rossobetting Użytkownik Styczeń 19, 2011 #2 mi dziala i to bardzo dobrze . . bardzo dobrze zrobione i mozna wszystko obstawic nawet live
37 dwyane Użytkownik Sierpień 9, 2011 #4 Czy logowanie przez komórkę na forum jest możliwe? Nie można tego zrobić u mnie.
9,1K obserwator-m Forum VIP Sierpień 9, 2011 #5 Czy logowanie przez komórkę na forum jest możliwe? Kliknij aby rozwinąć... Jest... Zmień przeglądarkę lub ustawienia. Dawniej też nie mogłem się zalogować, a później już normalnie, ale nie wiem czego to wina/zasługa...
Czy logowanie przez komórkę na forum jest możliwe? Kliknij aby rozwinąć... Jest... Zmień przeglądarkę lub ustawienia. Dawniej też nie mogłem się zalogować, a później już normalnie, ale nie wiem czego to wina/zasługa...
E 0 elpooh Użytkownik Sierpień 11, 2011 #7 Zmieniłem na Opere Mini. Pomogło. Kliknij aby rozwinąć... Słusznie. U mnie ta przeglądarka na komórce sprawdza się dobrze.
Zmieniłem na Opere Mini. Pomogło. Kliknij aby rozwinąć... Słusznie. U mnie ta przeglądarka na komórce sprawdza się dobrze.