Jeśli mogę spytać - po co wstawiasz tutaj swoje typy? Jest mnóstwo niepotrzebnego hejtu i wgl dużo przy tym roboty. Oczywiście bardzo dziękuję Ci za tą pracę, ale tak z ciekawości pytam ???? .
I taka sprawa. Mógłbyś mi jakoś doradzać? Może nie indywidualnie, bo to dużo roboty, ale jakoś tak ogólnie lub jakieś dopiski przy kuponach dla mnie. Moja sprawa wygląda tak, że włożyłem w bukmacherkę 400zł, teraz mam na koncie 130zł i chciałbym to obrócić jakoś tak, żeby odzyskać tą kasę. Tak wiem, z twojej perspektywy to wygląda tak, że chcę potroić swoją kasę w niedługim okresie czasu. Pewnie coś w tym jest. Ale kasa ta poszła na "naukę" jak to się mówi, na błędach oczywiście. Teraz jestem mądrzejszy, mam też swoją strategię gry, jednak niedopracowaną. Jestem też w gorszej sytuacji, bo gram na STS-ie, czyli od kursu jest podatek 12%, przez co wygrane są znacznie mniejsze i warto grać tylko wyższe kursy.
Dało by radę żebyś mi jakoś pomógł? Jestem skłonny obiecać, że jeśli uda mi się zrealizować cel, czyli odzyskać 400zł to jakoś Ci się odwdzięczę.
P.S. Serio myślicie, że facetowi chce się nabijać 70 stron postów, żeby kogoś robić w ci**a?
P.S2. Przeczytałem o Zamalek trochę za późno i wszedłem w
live'a. Kurs 2.0 był także supcio, weszło (mówię o tym, że wygrał cały mecz ???? )