logikman
Użytkownik
A możesz chociaż mówić dlaczego akurat tak, w końcu to ma być nauka
http://www.betexplorer.com/soccer/netherlands/eerste-divisie/sittard-eindhoven-fc/GrH3iFZK/
dlatego!!!!!
A możesz chociaż mówić dlaczego akurat tak, w końcu to ma być nauka
https://www.sts.pl/pl/user/?action=show-ticket-detail&id=223331699012174949&live=&ajaxCall=1&ticket_index=1&fullticket=1Fajne tabelki, co kolwiek w nich chodzi chyba nie było nic o tym, że będzie bramka w pierwszej połowie.
Kolejne 2 zł poszło.
Coś jeszcze dzisiaj obstawiany?
Ja podaje stawki swoim uczniom. Nauka jest na małych stawkach. Chcesz grać po 500zł twoje ryzyko. Ja gram grube stawki ale tak jak mówiłem,ze moi inwestorzy grają te grube kupony.Nie rozumiem trochę twoich stawek. Kilka postów wcześniej podajesz stawki w granicach 500 zł teraz po 2 zł. W jaki sposób dobierasz stawkę do zakładu?
NO I DLATEGO dla takich ludzi jak ty podawałem tylko typy, a nie zasady gry. Jesteś jednym z wielu ,który oczekuje złotego środka, a po kilku typach nietrafionych wylewasz żale. Nikt Ci nie kazał grać moich typów. Ja na nich wygrywam i własnie dlatego kazałem Ci grać po 2 zł bo to nauka. Nauka kończy sie wtedy kiedy ją w pełni zrozumiesz. po jednym niefartownym dniu nic nie mówi o typerze. Nie typy grają lecz metody gry, a do tego jest daleko.Nie wie czy można nazywac kogoś uczniem jak się nie uczy go nic, tym bardziej żaden nauczyciel. Obstawilem twoje 5 propozycji
Żadna nie weszła. To laik taki jak ja więcej sam trafiam. Wczoraj byłem 40zl do przodu, dzisiaj 10 do tyłu,zaden pieniądz ale co jakby stawiać stawki większe. Dzięki ale szkoda mi więcej kasy ma twoja naukę.
PS. Skończ z tymi twoimi uczniami, prędzej naiwniakami m
Nie wiem czego można się nauczyć skoro podajesz typy, nie mówisz czemu i jeszcze żaden nie wchodzi.
SKORO UWAŻASZ ,ZE BEZMYŚLNIE to DZIEKUJE cI ZA NAUKĘ. Graj sobie swoje typy! (i PO SWOJEMU)Jak na nich wygrywasz jak żaden nie wszędl? Chyba że ty co innego obstawiasz. Co miałem się dzisiaj nauczyć oprócz tego, żeby nie obstawiać bezmyślnie co kto pisze?
1.PRZEJRZYJ SOBIE ZAGRANE DZISIAJ KURSY.Powiedz mi co miałem zrozumieć i co miałem się nauczyć?
Moi uczniowie od wczoraj według przykładu kol RustinaArgentina » Primera Division 2016/2017
29.11.2016 - 01:20
San Martin S.J. - Atl. Rafaela 1poł 1 2,65 0:1
stawka 3,00 EWK 7,95