>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Logikman -logika typowania i doboru typów w oparciu o sportową wiedze i doświadczenie

logikman 305

logikman

Użytkownik
No to jak to jest w końcu z tymi Twoimi stawkami? Wypisujesz tu stawki po kilkaset złotych na zakład, a za chwile wklejasz kupon za 5 zeta...
To kupon jaki polecam moim uczniom DANEGO DNIA. Ja nie gram w STS.
DZISIAJ TEŻ POKAŻE CO POLECAŁEM swoim uczniom. To ich kupony!

logikman 305

logikman

Użytkownik
Tak właśnie się robi wodę z mózgu, jak świetnie zarabiasz na graniu to albo podajesz typy na forum albo reklamujesz swoje blogi czy inne bo kilka złoty trudno zarobić ...

Gdzie Ty widzisz jakąkolwiek reklamę mojego blogu??? (skoro go nie mam)

logikman 305

logikman

Użytkownik
Jednodniowa nauka typowania w oparciu o konkretne typy.
Nie Chciałbym WAS Moi Kochani zanudzać stałymi formułkami typerskimi co i jak powinno się grać ,bo tych niuansów jest dziesiątki i są one niestety istotne:
&gt;składy drużyn, kontuzje, kartki,wykluczeni z gry zawodncy z powodu kontuzji, choroby itd
To wszystko owszem ma znaczenie ,ale ja pokaże Wam na co powinno się przede wszystkim zwracać uwagę i jak powinno się typować by efekt końcowy dnia był na finansowym plusie.
Pkt 1 Przeglądamy ofertę właśnie z Wami będę to robił live co oznacza,że zacznę wrzucać typy ,które godne są zagrania. Potem to usegregujemy i puścimy konkretne kupony!
Belarus Âť Vysshaya Liga 2016
27.11.2016 - 11:30
FC Minsk - Krumkachy 1 poł 1 1,80
wszystko a niebie i ziemi wskazuje na gospodarzy( jest tylko jedno małe ale to derby Mińska) Gospodarze w niesamowitym gazie 11 goli w ostatnich 2 meczach mówi chyba coś!
stawka 300,0 EWK 540,00

logikman 305

logikman

Użytkownik
Jednodniowa nauka typowania w oparciu o konkretne typy.
Nie Chciałbym WAS Moi Kochani zanudzać stałymi formułkami typerskimi co i jak powinno się grać ,bo tych niuansów jest dziesiątki i są one niestety istotne:
&gt;składy drużyn, kontuzje, kartki,wykluczeni z gry zawodncy z powodu kontuzji, choroby itd
To wszystko owszem ma znaczenie ,ale ja pokaże Wam na co powinno się przede wszystkim zwracać uwagę i jak powinno się typować by efekt końcowy dnia był na finansowym plusie.
Pkt 1 Przeglądamy ofertę właśnie z Wami będę to robił live co oznacza,że zacznę wrzucać typy ,które godne są zagrania. Potem to usegregujemy i puścimy konkretne kupony!
wszystko a niebie i ziemi wskazuje na gospodarzy( jest tylko jedno małe ale to derby Mińska) Gospodarze w niesamowitym gazie 11 goli w ostatnich 2 meczach mówi chyba coś!
FC Minsk - Krumkachy 1 poł 1 1,80✅1:0 trwa
stawka 300,0 EWK 540,00
Bilans dnia nauki?? +240,00

Do góry Bottom