american-boy
Użytkownik
Dokładnie tak można zrobić. No cóż, czekam teraz na telefon z T-Mobile'a, więc jak tylko dojdzie to zgłoszę aplikację i zobaczymy co z tego będzie. ????
No niby jakieś rachunki musisz przedstawić ale nie wiem na jakiej zasadzie to działa. No bo podejrzewam, że bilet będzie jednak tańszy niż paliwo, to poproś poprostu żeby ktoś Ci podrzucił paragon za paliwo na te 10 litrów i górka Twoja ????
Dokładnie, bierzemy ile fabryka dała i tyle w temacie. ????Polak to jednak Polak, co?
To nic że zapłacą Ci za wszystko (bilet na dojazd , bilet na mecz, pensja?), zastanówmy się na czym można ich jeszcze przyciąć ...
A ile tak z ciekawości zapytam?ile dostają Niemcy, lub Skandynawowie za to samo
Tak tyle, że np. ja mieszkam niby 20 km od dużego miasta, a i tak dojazd kosztuje mnie 5 - 10 zł. w obie strony pod stadion, poza tym są osoby co mają np. kupione bilety miesięczne i np. mogą uwzględnić w podaniu (o ile się da, nie wiem jak ono wygląda), że dojazd na ich koszt.Ja powiem tyle, sam byłem ciekawy jak to wygląda, zgłosiłem się w tamtym sezonie i od razu dodam, że jak nie mieszkasz w dużym mieście gdzie masz drużyny z ekstraklasy to nie dostaniesz zlecenia, bo oni wolą komuś innemu zapłacić kto ma bliżej ???? Także nawet nie zaprzątajcie sobie głowy poza tym jebnąłem focha jak zobaczyłem ile dostają Niemcy, lub Skandynawowie za to samo Tak jak napisał Jacques to jest trochę niepoważne...
Dzięki za odpowiedź. W zasadzie dla Skandynawa to kasa jeszcze słabsza niż dla Polaka, spodziewałem się stawki dla Norwega / Szweda w okolicach 90-100 Euro.50EUR + koszty za transport, bilet, itd
coś więcej?Running Ball