>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Liverpool - Man City, błąd w zakładzie ?

Status
Zamknięty.
W 0

wookvsh

Użytkownik
Witam serdecznie, od kilku dni obstawiam za drobniaki na BAH i idzie bardzo dobrze. Dziś postawiłem na zwycięstwo Liverpoolu i conajmniej 3,5 gola łącznie w meczu. Wynik 3-2 dla L&#39;pool. Zadowolony czekam na kolejnie pieniążki a tu pokazuje że przegrana (miałem wstawić screena ale to mój pierwszy post więc nie mogę). Czy to złe zinterpretowanie zakładu przeze mnie czy ich wina ? Napisałem własnie maila w tej sprawie do supportu. Wiem że kwota symboliczna, ale wolałbym wiedzieć na przyszłośc.

W 0

wookvsh

Użytkownik
Po ok 20 minutach sprawdziłem, wynik zakładu zmienił sie na otwarty a zaraz potem na wygrany, także sprawa chyba zamknięta. Nie wiedziałem że może się przydarzyć taka sytuacja ????
EDIT: Nawet dostałem po kilku minutach odpowiedź na maila, no zaskoczony jestem

dawid92 374

dawid92

Użytkownik
Witam serdecznie, od kilku dni obstawiam za drobniaki na BAH i idzie bardzo dobrze. Dziś postawiłem na zwycięstwo Liverpoolu i conajmniej 3,5 gola łącznie w meczu. Wynik 3-2 dla L&#39;pool. Zadowolony czekam na kolejnie pieniążki a tu pokazuje że przegrana (miałem wstawić screena ale to mój pierwszy post więc nie mogę). Czy to złe zinterpretowanie zakładu przeze mnie czy ich wina ? Napisałem własnie maila w tej sprawie do supportu. Wiem że kwota symboliczna, ale wolałbym wiedzieć na przyszłośc.
Pewnie ich błąd , ciśnij ich teraz ostro niech oddają z jakimś procentem

W 26

wislaks

Użytkownik
Przecież to oczywiste, że ci zmienią na wygrany, miałem kiedyś u nich identyczną sytuację w Rosyjskim Hokeju, też najpierw z przegranego zmienili na otwarty a później na wygrany.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom