>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Liverpool FC - Manchester United, HIT 8 kolejki Premier League [17 października 2016]

Status
Zamknięty.
massimo 215,4K

massimo

Użytkownik
Liverpool strzeli 3 gole lub więcej
4.6
Bwin

Liverpool jest faworytem tego spotkania,najlepsza ofensywa w Premier League,tracą przy tym trochę bramek ale kogo to obchodzi gdy drużyna wygrywa na Emirates 4:3 czy 2:1 na Stamford Bridge.W pucharze Ligi z Burton i Derby łacznie wbili osiem bramek w obu meczach,ostatnio rozbili Hull 5:1,Leicester 4:1,niektóre z tych drużyn nie zrobią na nikim wrażenie ale nie da się zaprzeczyć że The Reds grają widowiskowo i nawet gdy na boisku są zmiennicy to drużyna nie traci na jakości.Grają tylko w lidze więc mają mniej spotkań w nogach gdy United mają dwa spotkania więcej z Feyenoordem i Zoryą w których w sumie nic dobrego nie pokazali mimo że grali mniej/więcej pierwszą jedenastką.Czerwone Diabły podobnie jak Liverpool zaliczyły już jedną wpadkę, z Watford 1:3,no i zapomniałbym o porażce w derbach na Old Trafford.Bez Lallany i Wijnalduma to i tak jest ta sama mocna drużyna bo będą na boisku Mane,Coutinho,Firmino i Origi lub Sturridge wiec ja nie widzę problemu w absencjach.Klopp i jego Liverppol prezentują się lepiej w tym sezonie a to jest dla nich ważny mecz,przewaga własnego boiska,widowiskowa gra,lepsza ławka i ogólnie lepsza forma przekonują mnie do grania na trzy bramki dla gospodarzy,przy remisie 3:3 też wchodzi więc co mi tam? Gram to za 10funtów więc nie przesadzam ze stawką.

Otrzymane punkty reputacji: +1
samarama 119

samarama

Użytkownik
Liverpool ma za dobrą passę nie wygra tego spotkania.
Liverpool wszystko wygrywa United nie może wygrać passa robi swoje kto gra Live jest przegrany u bukmachera choćby dzisiaj wygrał i tak ma minus dożywotni bo nie da się wygrywać pieniędzy na drużynach z takimi seriami kto je rozumie ten dzieciak.
http://konradszczypczyk.pl/paradoks-hazardzisty/

Mimo że uważam że przy takich kursach warto grać w stronę United to jednak argumentowanie tego tym że Liverpool ma dobrą serię a United słabą można o kant dpuy rozbić. A co jeśli buki zaniżają kursy na United bo &quot;mają słabą serię i muszą w końcu wygrać&quot;?

Poniżej 2,5 w oddsring warty gry, koledzy we wcześniejszych postach wszystko napisali więc od siebie dodam tylko tyle że United na wyjazdach w tym sezonie nie poszalala w ataku,a Chelsea pod wodzą Mourinho na wyjazdach grała bardzo minimalistycznie a grając przeciwko tak dobrze grajacemu w ataku Liverpoolowi nie będą szli na wymianę ciosów

P 64

popeye.

Użytkownik
Liverpool - Manchester United
TYP: LIVERPOOL ORAZ BTS @4,33 |Bet365
Wiele się słyszy, że ma zagrać Moreno za Millnera, który ma zostać przesunięty do środka pola, ale moim zdaniem tak się nie stanie. Millner zagra tam gdzie grał do tej pory czyli na lewej obronie, a Coutinho zostanie cofnięty do środka pola. Czy na prawdę dużo gorzej będzie wyglądała linia pomocy Coutinho - Can - Henderson od Lallana - Henderson - Wijnaldum ? Moim zdaniem kierowanie się tym to jest szukanie na siłę pozytywów, aby postawić coś w kierunku United. Lovren prawopodobnie również zagra, więc linia obrony będzie ta co zazwyczaj, jednak jak wiadomo nie ustrzega się ona błędów dlatego idę w kierunku BTS. Moim zdaniem Liverpool wybiega sobie tutaj to zwycięstwo są fizycznie świetnie przygotowani do tego sezonu czego nie można powiedzieć o ich przeciwnikach, genialnie grają pressingiem. The Reds są aktualnie najlepszą oraz grającą najładniej dla oka angielską drużyną i nie zmieni tego nawet porażka z Burnley. Okej przegrali, ale jak ten mecz wyglądał? Liverpool praktycznie cały czas w polu karnym Burnley poszły dwie udane kontry i przegrali mecz. Przegrali przez nieskuteczność, jednak nie grał wtedy jeden z głównych motorów napędowych tej drużyny Mane.
Karius, Clyne, Matip, Lovren, Milner, Henderson, Can, Coutinho, Firmino, Mane, Sturridge
Skład dokładnie taki jak opisywałem ????
e/ Patrząc na to jaki skład wystawił Mourinho do swojego typu dorzucam Liverpool -1 AH @3,1

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
Nie ma co się oszukiwać, Manchester United pod wodzą Mourinho bardzo przypomina mi Chelsea prowadzoną przez Portugalczyka. Nie chce być złym prorokiem, bądź broń Boże urazić żadnego z kibiców Czerwonych Diabłów, ale ich spotkania jak dotąd nie są porywającymi widowiskami okraszonymi dużą ilością sytuacji bramkowych i samych bramek z wyjątkiem pojedynku z Leicester. Męczarnie w Lidze Europy, gdzie powinni odprawić rywala z bagażem kilku bramek, szkoda gadać. Chciałbym znaleźć jakieś pozytywy dla United patrząc pod kątem dzisiejszego pojedynku, ale jedyne co na tą chwile przemawia za jakąkolwiek zdobyczą punktową dla gości to historia pojedynków z Liverpoolem, która jest dla ekipy The Reds bezlitosna. Wracając do meczu to wydaje mi się że bramki paść muszą, ogólnie chciałbym zobaczyć otwarty mecz z szybką grą w obie strony i myślę, że w głównej mierze dzięki Liverpoolczykom taki spektakl zobaczymy. Oczywiście Manchester United to wciąż wielki zespół z wielkimi gwiazdami, a piłka bywa przewrotna i często płata nam figle. Nie wiem dlaczego, ale nie pchałbym się dziś w granie UNDER, ale to każdego indywidualna sprawa.
Ja proponuje coś takiego:
Liverpool Over 1,5 2,10
Bet365​

teamdoxpl 165

teamdoxpl

Użytkownik
Liverpool - Manchester United
Mój typ: Liverpool
Kurs: 2,17
Bukmacher: Fortuna

A ja idę w stronę Liverpoolu. Oglądałem wszystkie mecze United w tym sezonie i długo już na nich nie postawię. Tak jak myślałem że Ibra i Pogba wniosą nową jakość tak mocno się przeliczyłem i oglądając ostatnie ich męczarnie z rywalami to jedynym efektem jaki mam to wypalone oczy i zieeeeew bo to jaką oni grają padlinę to jest nie do opisania. Liverpool to petarda. To co pokazali z Chelsea to klasa sama w sobie. Ze Swansea zagrali słabo w 1 połowie ale Klopp mocno nimi wstrząsnął i zaczęli chodzić jak w zegarku. Szkoda że nie gra Wajnaldum ale zobaczycie jak Mane dzisiaj będzie rządził na skrzydle. Widzę że dużo osób gra under ale nie zdziwiłbym się gdybyśmy na Anfield zobaczyli over 3,5. Ja jednak stawiam na czystą wygraną Liverpoolu. Ta drużyna gra tak świetną piłkę że aż chce się ich oglądać. United nie ma takiego stylu, oni bawią się w bezsensowne rozgrywanie piłki skrzydłami, zwłaszcza nasila się to kiedy gra Rooney i bezsensownie rozrzuca te piłki po bokach. Dzisiaj zaczyna mecz z ławki więc to zdanie spoczywać będzie na Herrerze. Dziwie się że Mata nie gra w pierwszym składzie. Liverpool to wygra i nie zdziwię się jak stłamszą Diabły już po 30 minutach ????

1 93

180311

Użytkownik
Tak jak myślałem - Emre jako pomocnik rozprowadzający piłkę, Henderson jako DM. Firmino, Mane oraz Cou jako ofensywni pomocnicy, a Daniel na szpicy!
Bardzo ofensywnie więc gramy o trzy punkty!

Moje typy podtrzymuje i polecam grać póki można.
dziś pewne zwycięstwo. United gra piach i wątpię by w przeciągu dwóch tygodni, gdzie większość piłkarzy było na zgrupowania coś się zmieniło. Sądzę też, że era Mou już u schyłku. Koleś według mnie pogubił się. W United co widać? A no jedno, bezlad

@edit - że mną nierozłączny kompan. Tak jestem kibicem Liverpoolu, ale także obiektywnie podchodzę do BPL, możecie poczytać moje posty na temat BPL ????

bo86bo 22,3K

bo86bo

Użytkownik
Sądzę też, że era Mou już u schyłku. Koleś według mnie pogubił się. W United co widać? A no jedno, bezlad
Czy ja wiem czy taki bezład? Roo odsunięty co już jest na plus. Matrial na bank ma problemy osobiste a to przekłada się na boisko. Obecnie lepszego składu United nie da się ułożyć chociaż ja bym postawił na Carricka kosztem Fellainiego.
Właśnie każdy ocenia United przez Mou... spokojnie to dopiero 7 kolejka ;) to ważny mecz dla kibiców ale nic nie jest pewne do końca sezonu. Mourinho nie ma kim czarować... bo gdyby był pewny kompan dla Smallinga w obronie to Bailly mógłby grać a&#39;la Pepe.
Będzie ciekawie i tego jestem pewny ... jak United ma przegrać to z kretesem aby nie było wymówek. Tak to widzę.
Osobiście gram:
United i poniżej 2.5 bramki 8.00 Bet365
Valencia kartka 3.0 Unibet

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom