>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

live, wysoke kursy?

kalolina 15

kalolina

Użytkownik
witam testuje dużo systemów ostatnio i dziś podczas oglądania przekazu spotkania
M. Fish vs J. Tipsarevic przy wyniku 6-3 5-4 (30-15)
kurs na Fisha był 1,055
i widać po grze że Fish to wygra
Jak myślicie to jednorazowy błąd czy tak to już jest w bet365
Grając za np 2000zł można wygrać 110zł bez ryzyka (no może 99,(9)% )
więcej niż na sure betach
Ktoś może gra w taki sposób? Czy to tylko błąd buka

G 30

gareth

Użytkownik
Hmm, nie łapie. Co w tym dziwnego. Wiele osób gra na poniżej 1.06 zarówno Lay jak i Back. Błędu tu nie ma.
Myślisz, że 1,05 to był wysoki kurs w tym momencie?

kalolina 15

kalolina

Użytkownik
myślę że duży, Fish serwował, 2 dobre serwy i mecz wygrany nawet jakby to zwalił to jeszcze i tak trudno było to przegrać
raczej chodzi mi o sam tenis, chyba porzucę sure bety i się tym zajme

kalolina 15

kalolina

Użytkownik
S.Williams vs V. Azarenka 6-3 5-3 (15-0) kursik podobny
tego się nie da przegrać i moim zdaniem jest to bardziej pewny i miej stresowy system niż sury

G 30

gareth

Użytkownik
olej sure bety bo to jest taki urban story. To było dobre 4 - 5 lat temu. Szczerze. Jeżeli chodzi o to niskie kursy to ja jadę i back i lay. Nie ma prostej regułu i bądź ostrożny. Specjalizuje się w piłce nożnej, ale chyba coś zauważyłeś. Tylko nie dostań skrzydeł.

kalolina 15

kalolina

Użytkownik
Dzięki, chyba zacznę grać grubiej i zobaczymy jak wyjdzie
w większości buków przy takim wyniku nie można tego już obstawiać
Wczoraj np. Mallorca Napoli 0-1 88,44min kurs 1,07 na Napoli czy coś takiego no jednak piłka nożna moim zdaniem to już trochę za duże ryzyko i pobawię się w tenis
Nawet nie trzeba być wielkim znawcą tego tenisa a kasę można trzepać
Wcześniej nie słyszałem raczej o czymś takim i chciałem się po prostu zapytać

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
olej sure bety bo to jest taki urban story. To było dobre 4 - 5 lat temu. Szczerze. Jeżeli chodzi o to niskie kursy to ja jadę i back i lay. Nie ma prostej regułu i bądź ostrożny. Specjalizuje się w piłce nożnej, ale chyba coś zauważyłeś. Tylko nie dostań skrzydeł.

Ten fragment, który pogrubiłem jest chyba kluczowy - być może coś zauważyłeś. Tylko się nie podpal.

Weźmy trzy popularne u buków dyscypliny sportu: piłkę nożną, tenis oraz siatkówkę.

Załóżmy, że faworyt przedmeczowy (na którego był przed meczem kurs ok. 1,50) jest w dogodnej sytuacji:

W meczu piłkarskim prowadzi 1:0 w 89. minucie i kurs na niego jest około 1,05.

W meczu tenisowym prowadzi 6:3 5*:4 i kurs na niego jest także około 1,05.

W meczu siatkarskim faworyzowana drużyna prowadzi w TB 13:10 i kurs również około 1,05.

Przy wariancie optymistycznym we wszystkich dyscyplinach faworyt dogrywa spokojnie mecz do końca i jest wygrana.

Jednak spójrzmy na wariant pesymistyczny - faworyt ma chwilową, głęboką zapaść:

W meczu piłkarskim faworyt traci gola w 90. minucie i robi się 1:1 i najprawdopodobniej wtopa.

W meczu siatkarskim nagły zastój i w ciągu trzech,czterech minut robi się 13:10 =&gt; 14:16.

W meczu tenisowym natomiast chwilowa zapaść powoduje odłamanie, co najwyżej później przegranie seta, ale i tak mamy 1:1 w setach i jeszcze szansę na wygraną.

Zatem w takiej sytuacji tylko tenis się broni.

Oczywiście zakładamy, że gramy jeśli faworyt prowadzi już 1:0 w setach czyli ma zapas, że chwilowy kryzys nie spowoduje jeszcze przegranej w meczu, a co najwyżej doprowadzenie do 1:1 w setach.

To tak szczegółowo.

Tak ogólnie, to ten sposób grania wydaje się jednak nieopłacalny, gdyż trzeba wygrać dużo zakładów, aby wyjść na swoje. Jedna wtopa po takim niskim kursie i trzeba długo odrabiać. Takie jest moje zdanie.

kalolina 15

kalolina

Użytkownik
mnie interesuje sam tenis, z przekazem można obejrzeć grę i raczej trudno przegrać z wynikiem 6-3 5-4 (15-0) i widać że dobrze grała nawet bardzo dobrze.
niby system mało opłacalny ale jak ktoś mówi że wyciąga ileś tam przy surach bez ryzyka to ja twierdze że to jest lepszy system i wystarczą 2-5 tyś i jeden buk, jednego wieczorka, dwa zakłady można 300-700zł
z takim kapitałem to musisz obstawić 10 surów

kalolina 15

kalolina

Użytkownik
Witam,zanim zaczniesz grac grubiej :
056. Svetlana Kuznetsova - Francesca Schiavonne
Typ Kuznetsova (LIVE) przy stanie 3:2 i 40:15 w ostatnim secie
Kurs 1,160
Stawka 4168,80 zł
EW 4835,81 zł
Wynik :
S. Kuznetsova 4 6 14
F. Schiavone 6 1 16 TB
A tutaj link do tematu ,proponuję przeczytac cały:
http://forum.bukmacherskie.com/f15/picks-by-sony-38997-7.html
to co podałeś to co innego
tu chodzi o stawianie na faworyta meczu przy 2-1 serwach przed mecz pointem

P 13

pipel

Użytkownik
47/2010 ATP Barclays ATP World Tour Finals - London M. Fyrstenberg/M. Matkowski B. Bryan/M. Bryan 2-6 7-6(4) 10-8
Bryany w tedy mieli 40:0 w drugim secie przy własnym serwisie i przegrali więc jakbyś miał grać tak większość spotkań to prędzej czy później wtopisz ale życzę powodzenia.

kalolina 15

kalolina

Użytkownik
i znowu zły przykład
stawiam tylko singla(w deblu jest za dużo takich sytuacji jak opisałeś) na faworytów (często na których stawiałem przed meczem) i max 2 serwy przed mecz pointem
poświecę 1000zł i zacznę grać zobaczymy jak to będzie, ciekawe jakie limity
dziś nowy turniej więc coś da się złapać
moim zdaniem prędzej straciłbym kasę na sure betsach niż na tym systemie, taki dodatek do zwykłego typowania

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Generalnie to przykro jest czytać Twoje posty.
Dostajesz przykłady sytuacji, w których zakład by Ci nie wszedł ale upierasz się, że akurat wtedy byś nie postawił.
No ok. wytłumacz mi więc czemu buki dają kurs 1,05 we wspomnianych sytuacjach? Szanse są podobno olbrzymie. Dlaczego nie dają 1,001?
Ano dlatego, że to by było za mało i łatwo można by złapać value na przeciwnika.

Po haśle:
moim zdaniem prędzej straciłbym kasę na sure betsach niż na tym systemie, taki dodatek do zwykłego typowania
ręcę mi opadły i stwierdziłem, że chyba nigdy nie skończysz wymyślać rewolucyjnych systemów.
Rób to dalej ale prosze... rób to z głową

L 6

liroy27

Użytkownik
Słuchaj Kałolina po co grać np 1000zł po kursach 1,01 do zarobienia jest 10zł
Czyli miałbyś 1010zł i znowu byś zagrał i wygrał i masz już 1021zł i znowu 1031 1041 1052 1062 1072 1082 1092 1102 itd niech ci się uda nawet 20x to bedziesz miał jakieś (nie licze kalkulatorem) 1205zł
Ok 20x postawiłeś 1000+ zarobiłeś 200zł. Pytanie czy warto ? Przecież możesz skusić na 5, 20 a nawet na 90 razie.
Wg lepiej jest zamiast ryzykować va bank 20x 1000zł 10x zagrać za 100zł kurs ok 1,5-2,0

kalolina 15

kalolina

Użytkownik
Generalnie to przykro jest czytać Twoje posty.
Dostajesz przykłady sytuacji, w których zakład by Ci nie wszedł ale upierasz się, że akurat wtedy byś nie postawił.
No ok. wytłumacz mi więc czemu buki dają kurs 1,05 we wspomnianych sytuacjach? Szanse są podobno olbrzymie. Dlaczego nie dają 1,001?
Ano dlatego, że to by było za mało i łatwo można by złapać value na przeciwnika.

Po haśle:

ręcę mi opadły i stwierdziłem, że chyba nigdy nie skończysz wymyślać rewolucyjnych systemów.
Rób to dalej ale prosze... rób to z głową
to nie czytaj i nie wypowiadaj się w temacie
jeśli wiesz co ja bym postawił a co nie to gratuluje twoich zdolności
przecież ja tylko chce przetestować ten system i dziele się tym co robię, nie karze nikomu grać i nie pisze że jest to jakiś super system namawiając innych
zawsze się trafi jakiś znawca, myśląc że jest modem i ma reputacje może wszystko
i tak będę się nadal dzielił typami

kalolina 15

kalolina

Użytkownik
Słuchaj Kałolina po co grać np 1000zł po kursach 1,01 do zarobienia jest 10zł
Czyli miałbyś 1010zł i znowu byś zagrał i wygrał i masz już 1021zł i znowu 1031 1041 1052 1062 1072 1082 1092 1102 itd niech ci się uda nawet 20x to bedziesz miał jakieś (nie licze kalkulatorem) 1205zł
Ok 20x postawiłeś 1000+ zarobiłeś 200zł. Pytanie czy warto ? Przecież możesz skusić na 5, 20 a nawet na 90 razie.
Wg lepiej jest zamiast ryzykować va bank 20x 1000zł 10x zagrać za 100zł kurs ok 1,5-2,0
tak gram też zwykłe typy, niektóre możesz zobaczyć w moim temacie
1000zł to tak na razie na sprawdzenie kursy to 1,05 min 1,04 więc 50zł za prawie 100% pewny typ to dla mnie dużo
jeśli ludzie wypowiadają się dobrze na temat surów i tam mają 1% zysku z większym wysiłkem to ja wolę grać w ten sposób

L 6

liroy27

Użytkownik
podaj temat tych twoich typów, bo był jeden niedawno taki koleś obstawiał mniej niż 6,5 w meczu piłkarskim aż trafił na mecz gdzie do 80 minuty było 3:1 a w 10min zrobiło się 3:4 i przegrał

K 1,2K

kukla

Forum VIP
to nie czytaj i nie wypowiadaj się w temacie
jeśli wiesz co ja bym postawił a co nie to gratuluje twoich zdolności
przecież ja tylko chce przetestować ten system i dziele się tym co robię, nie karze nikomu grać i nie pisze że jest to jakiś super system namawiając innych
zawsze się trafi jakiś znawca, myśląc że jest modem i ma reputacje może wszystko
i tak będę się nadal dzielił typami
1. Moim zdaniem jest czytanie całego forum i ratowanie userów przed przesadnymi pierdołami.
2. Dziel się ile chcesz. Trafiaj wszystkie typy z kursem 1,05. Ba! Trafiaj wszystkie 2,00 - będę korzystał...
Ale nie opowiadaj ludziom bzdur że łatwiej zarobić na kursach 1,05 granych niemal &quot;na pałę&quot; niż na surebetach.
O tyle proszę.

P 18

pawelz

Użytkownik
Kałolina skoro podoba Ci sie gra na niskie kursy to zainteresuj się może wątkiem cichiego i zakładami multi lay na betfair. Gra na niskie kursy też mi sie podoba. Moim zdaniem taka gra ma sens z tym że z odpowiednimi założeniami które robili niektórzy użytkownicy np. granie połową kapitału etc. Granie va bank to jak praca sapera, wszystko jest pięknie do pierwszej wpadki a jak ona nastąpi to już jest za późno żeby cokolwiek naprawić. Moim zdaniem dobrym założeniem jest gra np. za 50% stawki tak aby mieć np. 2 oddzielne kapitały plus ewentualnie odkładanie co jakiś czas np. 5% - 10% kapitału do &quot;banku&quot; tak aby w razie wpadki mieć kapitał startowy a lepiej nawet więcej na rozpoczęcie nowej gry. Cichi już pokazał że można wygrywać na niskich kursach, Sony miał też fajny wątek z tym że w tej metodzie ważne są też emocje bo wygrane są małe a przegrane bolesne i oprócz dobrego doboru spotkań ważne jest chyba też to żeby opanować emocje w razie wpadki nie chcieć na siłę się odegrać.

Do góry Bottom