>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Live streamy na stronach buków

M 0

maka2020

Użytkownik
Witam,
Czy Wam też streamy u bukmacherów strasznie przerywają? Nie mam Cyfry+ i chciałbym sobie czasem zobaczyć mecze, ale na Sopcaście są straszne opóźnienia. U buków jest niezła jakość i brak znaczących opóźnień, ale transmisje rwą tak, że się nie da oglądać. Może to kwestia mojej przeglądarki czy softu?

bludek 367

bludek

Użytkownik
Wiele razy oglądam mecze na unibecie i nigdy nie było problemów z &#39;rwaniem&#39;. Raz na kilka minut zdarzają się różowe kwadraty (na 1-2 sek), więc nie jest to zbytnio uciążliwe. Na sportingbecie i bet365 również nie miałem problemów.

Problem, więc najprawdopodobniej leży po Twojej stronie. Możesz napisać do supportu i zapytać jakie oni zalecają programy. Na pewno nie zaszkodzi najnowszy flash player.

http://get.adobe.com/pl/flashplayer/

Po za tym w miarę nowa i stabilna przeglądarka i to chyba wszystko. Ewentualnie firewall może w jakiś sposób blokować połączenie. Nie potrzeba żadnych cudów, tak naprawdę streamy powinny działać &#39;same z siebie&#39;.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Witam,
Czy Wam też streamy u bukmacherów strasznie przerywają? Nie mam Cyfry+ i chciałbym sobie czasem zobaczyć mecze, ale na Sopcaście są straszne opóźnienia. U buków jest niezła jakość i brak znaczących opóźnień, ale transmisje rwą tak, że się nie da oglądać. Może to kwestia mojej przeglądarki czy softu?
Pierwsze i najważniejsze pytanie - jakie masz łącze internetowe?
Jeśli słabe a jednocześnie otwierasz wiele zakładek i próbujesz oglądać mecze, to winą obarczałbym właśnie jakość połączenia.
Transmisje u buków mają spory minus - są wyświetlane w bardzo małym oknie. Relacje na sopcaście to od zawsze co najmniej kilkusekundowa &quot;strata&quot;.
Najlepszym rozwiązaniem są więc relacje live wyświetlane w przeglądarce. Prekursorem było Justin.tv. Aktualnie w internecie można znaleźć dziesiątki stron pokazujących za darmo kilkanaście spotkań dziennie.
Polecam użyć googli i wpisać pierwsze przychodzące do głowy frazy: mecz live/spotkania live itp.

http://get.adobe.com/pl/flashplayer/Po za tym w miarę nowa i stabilna przeglądarka i to chyba wszystko. Ewentualnie firewall może w jakiś sposób blokować połączenie. Nie potrzeba żadnych cudów, tak naprawdę streamy powinny działać &#39;same z siebie&#39;.
Gdyby to była wina firewalla to nic by mu się nei wyświetliło ????

M 0

maka2020

Użytkownik
Łącze internetowe mam 2 mb, więc to raczej nie to. Transmisji w przeglądarce trzeba długo szukać, często są złej jakości, więc dla mnie najlepszym rozwiązaniem jest transmisja u buka. Próbowałem czyścić cookies i pliki tymczasowe, ale ciągle rwie tak samo. Dodam, że mam wyłączone GG, Steam itp. i nic nie ściągam.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Łącze internetowe mam 2 MB, więc to raczej nie to.
Fakt. 2 Mb wystarcza.
Transmisji w przeglądarce trzeba długo szukać,
????
wybacz. Albo jesteś strasznym leniem albo musisz popracować nad umiejętnością wyszukiwania informacji. Wystarczy znaleźć 2-3 dobre strony, dodać je sobie do zakładek i streamy są zawsze pod ręką.
Na pewno jest to mnie szukania niż w przypadku kanałów na sopcaście.
często są złej jakości,
Nie wiem co to dla Ciebie zła jakość, ale na HD przy 2 Mb to się nie nastawiaj...

Jeśli czyściłeś ciasteczka to nic mi nie przychodzi do głowy. Może wirus? Albo jakiś inny program? Na Twoim miejscu poświęciłbym trochę czasu, na znalezienie streamów na najbliższe mecze, a dopiero później próbowałbym rozwiązać problem w relacjach u buków ????

M 0

maka2020

Użytkownik
Ok, poszukam dzisiaj jakiegoś streamu na mecz Tottenhamu ???? . Jeśli będzie w miarę dobrej jakości i najważniejsze: NIE BĘDZIE CIĄŁ to zwracam honor.
Masz jakieś ulubione strony ze streamami?

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Jak nie masz Cyfry + czy Polszmatu itp to polecam eurosportplayer.pl. Za grosze masz abonament internetowy a meczy naprawdę sporo ale to jeśli śledzisz Bundeslige. W dodatku jakość dobra i różne wersje językowe w tym i PL. Po za tym stronki jak pisali koledzy wyżej justin.tv; freedocast.com poszukaj w wyszukiwarce ona nie gryzie tego jest na prawdę sporo...;) Mi nawet kiedyś na 1MB łączu normalnie leciały transmisje u buków ale wtedy wszystko off oprócz właśnie oglądanego meczu...

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
t0mson, a jest może opcja zapłaty przez MB za ten player Eurosportu?
Paypalem możesz tylko zapłacić ale to nie problem wystarczy się zarejestrować i kasę wpłacasz po przez przelewy24 i w ciągu 5minut razem z rejestracja masz zapłacone.

Do góry Bottom