>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

LIVE + SINGLE

trutana 211

trutana

Użytkownik
Witam w tym temacie bede podawał typy które bedę grał na LIVE , z góry podam typy które bede grał , bardziej pokaże pewien sposób gry niż typy przedmeczowe
Jakie są plusy grania na LIVE ,
1) obserwujemy rozwój wydarzeń
2) Możemy kontrować !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to chyba najważniejsza kwestia
3) wysokie kursy

jedynym wynikiem jakim nie zagram to oczywiscie wysokie zwyciestwo mojego faworyta , który to po 15 minutach wygrywa 3-0 - bardzo żadko , w przypadku 1-0 po 10 minutach czekam na rozwój wydarzeń ,
Jezeli mój faworyt przegrywa 0-3 takie spotkanie oczywiscie gram , dobra do rzeczy

trutana 211

trutana

Użytkownik
1) Kaiserslautern - Regensburg typ 1 kurs 1,33 ( przed meczem ) na live bedę próbował złapać kurs powyżej 1,8
2) Doncaster -Oldham typ 1 kurs 2 ( przed meczem ) na live bedę próbował złapać kurs powyzej 3
Stawka zależna od kursu zaczynam od 3 zł

trutana 211

trutana

Użytkownik
Arouca -Braga B typ 1 kurs 1,8 , na live bede chciał złapać kurs 2,6
Manchester Utd -West Ham kurs 1,22 na live bede chciał złapa 1,8 ostatnio sie udało z QPR , można obserwować rozwój wydarzeń

Freiburg-Bayern typ 2 kurs 1, 36 na live bede chciał złapać wszystko powyzej okolice 2,5 ,
MU i BAyer jesli nie bedzie okazji to nie zagram tych spotkań

trutana 211

trutana

Użytkownik
Arouca -Braga B typ 1 kurs 1,8 , na live bede chciał złapać kurs 2,6 - nie zagrane
BURGAS - LSAVIA - równierz nie zagrane , obie druzyny szybko objeły prowadzenie no nic czekam na MU i BAYER

trutana 211

trutana

Użytkownik
MU i BAYER Tez nie udało sie zagrać , w sumie to wpadły 4 typy które podałem , ale gram konsekwetnie ,
Typy na dziaiaj LIVE
11:30 Pohang-Seoul typ 1x kurs przed meczem 1,55 na live bede starał sie złapać 2.25
13:45 Al-Jazira- Dubai typ 1 kurs 1,55 na live bede chciał złapać wszystko powyżej 2,2

trutana 211

trutana

Użytkownik
Proponuje wam róznierz przytulić temat gry podwójnej szansy na live przy stanie 0-1 kursy wahają sie w okolocach 2,2 , 2,0 jesli ktoś lubi grać progresje na tego typu kurs proponuję to grać

Do góry Bottom