A
11
a.iwanowicz
Użytkownik
myślę, że zdecydowana większość z nas śledzi statystyki live. ale tutaj nie o to chodzi. jeżeli widzę , że jest 85 min meczu, gospodarze "cisną" gości, 25 celnych strzałów na bramkę 80 - 20 w posiadaniu to mogę zagrać na to, że jeszcze strzelą pomimo tak małej ilości czasu do końca spotkania. koledze natomiast chodzi o system gry czyli granie większej ilości spotkań w których w 85 min jest remis. a to już się moim zdaniem nie opłaca. statystyk archiwalnych nie trzeba sprawdzać. wystarczy spojrzeć na kurs ponieważ właśnie statystyki go wyznaczają. i tego chyba nie potraficie zrozumieć. jeżeli kurs na over 0,5 w 85 minucie jest np. 5 to oznacza , że bukmacher zakłada , że bramka padnie w 1 meczu na powiedzmy 8 i na dłuższą metę na tym zarobi. dlatego też wiem, że to się raczej nie uda. można wyszukiwać takie spotkania w których szansa na strzelenie bramki jest większa ale sądzę, że z kolei kurs w takim spotkaniu nie będzie 5 a np 3 .... i znowu się nie opłaca. trzeba w tym momencie stosować jakąkolwiek formę progresji co też nie wiadomo do czego doprowadzi zakładając że stopni progresji może być kilkanaścieLudzie powiedzcie mi dlaczego Wy opieracie Wasze systemy na jakichś sztywnych statystykach? Dlaczego nie śledzicie statystyk live meczy których chcecie grać, tylko bazujecie na jakichś matematycznych, archiwalnych statystykach.
statystyki live są bardzo ważne ale to statystyki archiwalne wyznaczają kurs. bukmacher doskonale wie co nam się nie opłaca