>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Liroy mnoży pieniążki

B 71

bartus

Użytkownik
Jak podajesz typy które puszczasz,a pózniej robisz tak ze Ci wszedł kupon lub masz zwrot.Jak nie umiesz grac to nie graj.I kolegów na forum nie okłamuje się. Kolego smieszny jestem na pewno jesteś dzieciak który nie umie się pogodzic z przegranymi kuponami.Wczoraj trochę kasy poszło w błoto. Nie wiem czy grasz na prawde czy za wirtualne pieniadze.Jak nie umiesz grac nie graj i nie okłamuj wszystkich.I tak jesteś na wielkim minusie.

L 6

liroy27

Użytkownik
Arles v Guingamp @2.70 2 2000zł zwrot przełożony ? nie wiem dlaczego
Dinamo v Spartak over 2,5 @1.90 2000zł 1:1 ⛔
Newcastel v Everton 1 @2.30 1000zł ✅

L 6

liroy27

Użytkownik
Korona K - Gks 1 @2,0 1000zł bet365 ???? pech 2;2 92minuta... + Czerwona kartka
Mała prośba do takich pozerów jak np Bartuś żeby mi nie pisali jaki to ja nie jestem zły i w ogóle tylko spojrzeli na siebie. Sam zakładasz w ciągu 3 miesięcy 8 wątków i w każdym podajesz swoje marne typy. Obciołem że w każdym z tematów robisz minus grając jakieś głupie taśmy za grosze, wierząc że coś wygrasz, a później zakładasz nowy temat i znowu to samo i tak 8krotnie.
Prośba do wszystkich nie zaśmiecajcie mi tematu. Dzięki i pozdrawiam informując, że specjalnie dla was będę prowadził statystki dwie, jedną dla siebie i tą z minusem 8800 dla was.

L 6

liroy27

Użytkownik
QPR - City 1 @8.50 100zł ⛔
Hull - West Ham X @3.20 100zł ⛔
Ipswitch - Doncaster 1 @1.90 3700zł ????
Man + Liver + Lechia @3.34 100zł ⛔

jan-zbedny 22

jan-zbedny

Użytkownik
Przepraszam, że zaśmiecam temat, ale według mnie Twój styl gry nie zapewnia żadnych zysków. Grasz co popadnie i za niewiarygodnie nierealne pieniądze ..
akurat padł gol 39min Levante - Valencia 1DNB @10 191,2zł
To to już czysta głupota .. ale za wirtualne siano można wszystko grać.
Z fartem.

waldeczeq 1

waldeczeq

Użytkownik
&quot;5000zł Lilie v Evian 1DNB @1,36 86minuta ZWROT&quot;
śmieszna sprawa, bo pierwotnie postawiłeś parę minut temu=&gt;
&quot;5000zł Lilie v Evian @1,36 86minuta &quot;, sam siebie oszukujesz?
oczywiście pardon za zaśmiecanie tematu
do usunięcia!

L 6

liroy27

Użytkownik
&quot;5000zł Lilie v Evian 1DNB @1,36 86minuta ZWROT&quot;
śmieszna sprawa, bo pierwotnie postawiłeś parę minut temu=&gt;
&quot;5000zł Lilie v Evian @1,36 86minuta &quot;, sam siebie oszukujesz?
oczywiście pardon za zaśmiecanie tematu
do usunięcia!
Ty jesteś jakiś pop***rzony?
Po pierwsze jak może 5min przed końcem meczu być kurs 1,36 na win jakieś drużyny? (No chyba, żeby to była Barca - Sparta Złotów) A po drugie gdzie ty w historii edycji postu to widzisz? No brak mi słów
PROSZĘ nie zaśmiecać mi tematu komentarzami odnośnie stawek i innych pierdół co wy piszecie!

wislak1906 6

wislak1906

Użytkownik
A w którym to buku przyjmują zakładu po 5k? W sumie jak się tyle wtapia to możliwe że i tak wiedzą że nic nie ugrasz.. a po drugie w dziale kupony ze statystykami nie można podawać typów z live. Po trzecie jak możesz to wrzuć jakiś screen z kuponu, najlepiej z live na Lille. I przepraszam za zaśmiecanie twojego cudownego tematu.
Do usunięcia.

L 6

liroy27

Użytkownik
Nauczcie się czytać nim napiszecie PW albo komentarz jak kolega albo jak inny kolega, że BUK ma limity i nie da się na live zagrać 5k... brak słów masz limit? To zmień buka.
Polska mentalność ktoś wygrywa to oszustwo, ktoś przegrywa to trzeba mu dogryść nikt was nie pyta o zdanie, więc po co mi tu piszecie.

Do góry Bottom