>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Link polecającego u bukmachera

L 0

lukaszenko

Użytkownik
Witam . Na instagramie dodałem propozycje ze jeśli założę konto u bukmachera przez link polecającego ito dostanę dostęp do grupy z typami . Czy ktos sie spotkał z czymś takim ? Bo nie jestem zwolennikiem klikania w linki bo niewiem co sie kryje pod nimi .

Załączniki

Wygralemzycie 22,7K

Wygralemzycie

Użytkownik
Normalna rzecz... gość zbiera profit za ciebie, bo się rejestrujesz, a ty masz profit bo ci podaje typy.
Czego tu się bać, ludzie... Wiecznie tylko widzę jakieś głupie teksty że ktoś się boi wejść w linki. Może naucz się je weryfikować ? Skanować ?

Tutaj za wiele do stracenia nie masz, chociaż fakt jest taki że 3/4 tych co podają typy, mają średnią skuteczność.

L 0

lukaszenko

Użytkownik
A jak sprawdzic czy ten link jest bezpieczny bo średnio sie orenietuje ? Nie chce kliknąć w cos co potem moze mi narobić problemów bo wiem ze rożne rzeczy sie kryją i mozna stracić kasę z konta

Wygralemzycie 22,7K

Wygralemzycie

Użytkownik
po prostu sprawdzaj czy strona ktorą ci wysyłają jest autentyczna. Poczytaj o pishing i jak sie uchronić. Masz setki filmikow artykułów na necie... Link scanner np. virus total. wysłałbym ci linka, ale będziesz sie bał haha.

Prince de Belial 2,3M

Prince de Belial

Forum VIP
po prostu sprawdzaj czy strona ktorą ci wysyłają jest autentyczna. Poczytaj o pishing i jak sie uchronić. Masz setki filmikow artykułów na necie... Link scanner np. virus total. wysłałbym ci linka, ale będziesz sie bał haha.
Tylko moze też napisz że żadna z tych stron nie gwarantuje bezpieczeństwa i one też się mylą nagminnie.

P 0

piotr1828

Użytkownik
Dostałem podobną propozycje i też nie wiem co zrobić z gościem :) nie jestem przekonany co do takich rejestracji z linków podesłanych z reklamy. Gdzie szukacie porad i typów na mecze LM?

Do góry Bottom