Te 20-30e to faktycznie dziwna sprawa, ale wiele zależy od stylu gry. Obecnie gram prawie samo pre, obroty bardzo duże i z limitowaniem nie ma problemu. Stawki 400-1500.w b365? chyba sobie żartujesz ????
chyba że grasz tylko pomyłki, surebety itp to możliwe.
nawet grając przez taki okres czasu same niszowe sporty/ligi po takich stawkach bet ci nie da limitu.
Nie wiesz o czym piszesz..w b365? chyba sobie żartujesz ????
chyba że grasz tylko pomyłki, surebety itp to możliwe.
nawet grając przez taki okres czasu same niszowe sporty/ligi po takich stawkach bet ci nie da limitu.
Faktycznie, przepraszam.Grając 20-30euro na zakład?
popatrz do jakiego posta to była odpowiedź
Jak zawsze zależne od tego co grasz i jaki fundusz inwestujesz :] Czasami mam po jednym zakładzie a niektóre grając popularne sporty już miesiąc wytrzymuje a wciąż daje zyski.Jak jest aktualnie z limitami na becie? Na ile starczy konto?
a jakie miałeś konto?Dwa zagrane typy i limit. Fajnie ::zoltakartka:
Sprawdź czy opcja jest dostępna jak nie jesteś zalogowany, bo szczerze mówiąc, jeszcze się nie spotkałem z takim działaniem.Od ok. tygodnia gram zaklady w hokeja. Dzisiaj zauwazylem, ze opcja ktora grałem znikneła z oferty. Pojawiła sie na lidze finskiej ale jak zacząlem obstawiac to zaraz ta opcja znikneła. Mozliwe ze bet365 widzi co gram i mi blokuje tą opcje gry bo dobrze idzie? Dodam ze gram narazie za drobne bo testuje ten system ale skuteczność po tygodniu wynosi 95%.