>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Limity w skrill

doriann 4

doriann

Użytkownik
Wklejam tu, bo na HP nie dostalem odpowiedzi.
&quot;Pany, moze glupie pytanie, ale da sie zwiekszyc limit na skrillu bez wysylania dowodow, paszportow czy innych rachunkow? Moge to w sumie zrobic, ale to zajmie troche czasu, a ja bym chcial w dwie minuty zwiekszyc limit i moc wplacac i wyplacac kaske dalej. No wiec, da sie?&quot;

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
&quot;Pany, moze glupie pytanie, ale da sie zwiekszyc limit na skrillu bez wysylania dowodow, paszportow czy innych rachunkow? Moge to w sumie zrobic, ale to zajmie troche czasu, a ja bym chcial w dwie minuty zwiekszyc limit i moc wplacac i wyplacac kaske dalej. No wiec, da sie?&quot;
nie da się powiększyć limitu bez wysyłania skanów dowodów czy paszportów.
to trwa tylko 24 h więc dużo czasu nie zajmuje.
w dwie minuty to - nierealne.

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Masz dwie możliwosci zwiększenia limitu, weryfikacja adresu albo weryfikacja tożsamosci.
Nie musisz wysyłać dokumentów żeby zwiększyć limit wystarczy zweryfikować adres, zwiększą limit do 10K pln jak przekroczysz ten limit będziesz musiał zweryfikować tożsamość.

Do góry Bottom