>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Limity - ograniczenie konta w BAH

S 0

szymon80

Użytkownik
Witam.

Mama taką sprawę. Załóżmy że wygrywam w bah dużo kasy, mam fuksa i często wygrywam. Jak dużo można wygrać zanim ograniczą wysokosc pojedynczego zakładu lub całkowicie zablokują konto ?

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Chyba chodzi Ci o limity tak?
Krótko postaram się:
Jeśli byś miał tak non stop wygrywać to znaczy że miałbyś pojęcie o grze i zarabianiu.
Jeśli miałbyś już takie pojęcie to nie grałbyś w BAH bo wiedziałbyś że tracisz dużo kasy grając tam bo mają mizerne kursy.
To jest takie koło. Ten kto wygrywa sporo nie gra tam. Bo traci kasę na mniejszych kursach.
Więc Twoje pytanie jest czysto hipotetyczne.
Ale firma BAH nie stosuje limitów stawek. Bo tam raczej nikt nie gra kto ich mocno ogrywa.

S 0

szymon80

Użytkownik
Co do wysokości kursów to one nie są najistotniejsze. Ja szukam pewnej wysokości kursów i je obstawiam. Ne zawsze jest ich tyle ile bym chciał ale zawsze da się coś znaleźć dla siebie.
Jednak nie do końca rozumiem ostatnie zdanie. Czyli co ? jeżeli ktoś ich zbyt ogrywa to nie moze grać, czy po prostu nie chce grać ? Ma blokowane konto ? Czyszczone w dziwny sposób ? Rozwiń trochę. Rozumiem że ktoś kto zna się na piłce i trafnie obstawia to idzie do lepszego buka.
Ja mam powody dla których, bah jak narazie mi odpowiada ( oraz sportngbet). Bwin, jak dla mnie ma za ciężką stronę i kiepsko mi się po niej poruszać, co mnie denerwuje. Przerost formy graficznej nad treścią istotną, czyli typami. BAH i SP ma prostą i jasną strukturę strony co ułatwia typowanie i wyszukiwanie informacji.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Nie wiem jak to delikatnie napisać...
Ale po Twoim poście mam wrażenie, że nie rozumiemy się całkowicie...
Twoje priorytety po prostu jak dla mnie mówią mi że nie zajmujesz się grą na bukach na &quot;poważnie&quot;.
Jeśli kursy dla Ciebie nie są najistotniejsze, jeśli grasz w takim buku jak sportingbet, nie lubisz bwina bo ma za ciężką stronę i kiepsko mi się po niej poruszać, co mnie denerwuje.

Dodatkowo jeśli nie rozumiesz dlaczego &quot;raczej&quot; nikt o zdrowy na umyśle nie gra tam regularnie za duże stawki to właśnie dlatego że nie rozumiesz co tracisz...
Grając tam po prostu tracisz kasę. A to, jaką szatę graficzną ma buk to jest warunek dla mnie jeden z ostatnich...
Powtórzę. Jeśli ktoś gra regularnie &quot;mocno&quot; z BAH to dla mnie nie jest to człowiek który nie podchodzi do gry poważnie.

yrek 15,2K

yrek

Użytkownik
Vader, jakoś ostatnio porównywałem kursy z BAH i BWIN, są jednakowe. Przynajmniej na najbardziej popularnych spotkaniach bo nie patrzyłem na prowincjonalne ligi. Więc nie rób z bwin świętej krowy ;) bo poza transmisjami z meczów nie mają lepszej oferty (już).

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Vader, jakoś ostatnio porównywałem kursy z BAH i BWIN, są jednakowe. Przynajmniej na najbardziej popularnych spotkaniach bo nie patrzyłem na prowincjonalne ligi. Więc nie rób z bwin świętej krowy ;) bo poza transmisjami z meczów nie mają lepszej oferty (już).
Trochę dziwne robisz porównanie muszę przyznać... Zapewne porównywałeś kursy na faworytów w meczu. A prawie każdy wie że bwin na faworytów ma złodziejskie kursy. Więc porównywanie z bwinem to nie bardzo dobry przykład...
Zrobiłem screen z porównaniem kursów z bah i expekt. Miałem pokazać że BAH w pewnych miejscach ma dość dobre kursy. Ale pomyślałem że pozostawie to info dla siebie...
No ale teraz jak już ktoś poruszy temat to mam ten screen z porównaniem dla NHL, expekt vs. bah

Patrząc na kursy na hokej nie jest źle.

klammer 0

klammer

Użytkownik
dobra rozmowa zeszla na kursy ale ja tez sie przylaczam do pytania autora, przy jakiej wysokosci wygranych nakladaja ograniczenia nie tylko w BAH ale i u innych bukow?

R 125

roger12

Użytkownik
no ja Np na Bwin otrzymałem Limit za dużą ilość grania kuponów w 1 dniu czyli nie mogłem grac więcej niż 30 kuponów w 1 dniu i nie za więcej niż za 1000 pln raz mi sie tak zdarzyło i dostałem limit ze w 1 dniu mogę pościć max 5 kuponów nie za więcej niż 10 Pln na 2 miechy

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Chyba chodzi Ci o limity tak?
Krótko postaram się:
Jeśli byś miał tak non stop wygrywać to znaczy że miałbyś pojęcie o grze i zarabianiu.
Jeśli miałbyś już takie pojęcie to nie grałbyś w BAH bo wiedziałbyś że tracisz dużo kasy grając tam bo mają mizerne kursy.
To jest takie koło. Ten kto wygrywa sporo nie gra tam. Bo traci kasę na mniejszych kursach.
Więc Twoje pytanie jest czysto hipotetyczne.
Ale firma BAH nie stosuje limitów stawek. Bo tam raczej nikt nie gra kto ich mocno ogrywa.
z tym sie zgodze, kursy sa niskie i czasem oferta uboga jak nie jeden klub w polskiej lidze ale... sadze ze nie tylko ja ale i wiele osob siedzi w tym buku bo jest solidny. zrazilem sie do bwina za zamkniecie konta i niby lamanie reg. (ta... przy wyplacie wiekszej kasy... smieszni sa). z bahem nigdy nie mialem problemu wiec niski kurs jakos przelkne.
co do pytan Roger12 i Klammer w miesiacu mozesz chyba wyplacic 100 tys. euro o ile dobrze pamietam, chyba gdzies w reg. to powinno pisac), natoamist o tym ze jest limit kuponow nigdy nie slyszalem, co do limitow stawek to sa chyba wszedzie i kiedys tak bylo ze limit rosna w gore wraz z iloscia spotkan czy cos takiego.

Do góry Bottom