>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

limit na NBA? Gdzie walczyć?

blum 70

blum

Użytkownik
Czołem. W zeszłym sezonie NBA starcie z Betgunem zakończyłem sukcesem. Widzę, że chyba zostałem zlimitowany - 300 zł na kuponie przy niższych kursach, 179 zł przy wyższych. Na inne dyscypliny mam 800 zł.
W związku z tym mam kilka pytań:
1. Czy to możliwe by buk limitował użytkownikowi jedną konkretną ligę?
2. Czy może się tak zdarzyć, że buk obniży limity jeszcze bardziej (czy to tylko jednorazowe)?
3. Jeśli Betgun uniemożliwi mi granie, to dokąd pójść? Kandydaci (i problemy z nimi związane):
Bet365 - widzę jednak na forum sporo wpisów o ostatniej fali limitowania graczy,
Marathonbet - żąda masy dokumentów do weryfikacji, niektórych im nie wyczaruję,
Bbwin - ponoć majstruje coś przy Skrillu, choć mi jego opcja wciąż nie zniknęła.
Sezon za pasem, będę wdzięczny za odpowiedź.

J 159

jonaszdt

Użytkownik
W pinnacle,Sbobet i Dafabet nie dostaniesz limitów.
Betgun to bardzo słaby buk z niskimi kursami, generalnie nie wiem po co tam grasz...
Mogą limitować jak chcą, u mnie max stawka w betgun to 20zł na całą ofertę, jak będą chcieli to dadzą nawet 1zł.

blum 70

blum

Użytkownik
A Bet365? Najbardziej mnie interesuje jak u niego jest z limitami, bo w necie krążą bardzo sprzeczne informacje.

cinek7731 232

cinek7731

Użytkownik
A Bet365? Najbardziej mnie interesuje jak u niego jest z limitami, bo w necie krążą bardzo sprzeczne informacje.
Na poczatku bedziesz mogl grac za bardzo duze stawki, jednak kilka wiekszych wygranych lub granie surebetow i stawki rzedu kilku zlotych sie klaniaja:razz:

blum 70

blum

Użytkownik
Co to znaczy &quot;większych wygranych&quot; ? Interesuje mnie ok. 100 zł na kuponie, po kursie ok. 2.
Chciałbym w tym sezonie zacząć z kapitałem 1000 zł i szukam buka, który mnie od razu nie zlimituje (nie gram surebetów ani egzotycznych lig), albo nie ukradnie mi tej kasy. Z informacji w necie wynika, że tylko Pinnacle się nadaje.
Z tym Bet365 to podejrzana sprawa. Wygrywa wszystkie sondaże, większość pieje nad nim z zachwytu, ale sporo też można przeczytać jak np. ludzi limitują na 2E po loosing streaku, co uważam za rzecz dyskwalifikującą buka.
Betgun to bardzo słaby buk z niskimi kursami, generalnie nie wiem po co tam grasz...
Rekreacyjnie sobie 100 zł wpłaciłem i dobrze poszło. Muszę im oddać, żadnych problemów nie robili.

Do góry Bottom