>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

limit bukmacher online

Status
Zamknięty.
czaninho 33

czaninho

Użytkownik
witam
troche czytalem na temat limitow.
ale ludzie glownie pisali ze limituja jak grasz za grube kwoty.
a ja gram za male kwoty.
najczesciej w blackjacka i i ruletke i przynosi mi to zyski (poki co).
a jak gram tenis live lub pilke live to tez za male kwoty. rzecz w tym ze codzien jestem troche na plusie. i chce tak ciagnac dluzej

i pytanie czy buki tez sprawdzaja czy jak komus dobrze idzie w kasynie to tez daja limity?
gram u william hilla

pulex 0

pulex

Użytkownik
Nie martw się o limity. Na pewno nic takiego Ci nie nałożą. Pewnego dnia po prostu przegrasz wszystko co zarobiłeś w tym kasynie ????
Może i trochę sceptycznie podchodzę ale nigdy do kasyn nie miałem zaufania.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
To masz tak jak z telewizorami. Kowalski kupił telewizor marki np. Samsung. Po 3 tygodniach mu się zepsuł i rozczarował się firmą Samsung Związku z tym zaczął rozpowiadać wśród znajomych, a także pisać na internecie, że firma Samsung to kupa. Obywatel Nowak przeczytał opinie Kowalskiego i mimo, że się nie przekonał na własnej skórze, co to firma Samsung to zaczął powielać opinie Kowalskiego.
Rysiek z Klanu nie zważywszy na opinie Kowalskiego i Nowaka kupił telewizor firmy Samsung i od 8 lat bezawaryjnie go użytkując. Pan Nowak ostatecznie kupił telewizor firmy Sharp i po 8 miesiącach szlak go trafił (TV)...
Reasumując, limity są ustalane indywidualnie, tak jak psują się telewizory. To, że Kowalski dostał limity, bo grał &quot;grubo&quot; lub grał pomyłki bukmachera, nie znaczy że Rysiek z Klanu, który gra za mniejsze stawki i popularne sporty otrzyma limity.
Możesz spać i grać spokojnie....
Temat zamykam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom