Ja tak jak już mówiłem, zawodów nie oglądałem, jednak widziałem ten skok na YT ( po Rosyjsku "Davaj Shliri Davaj " ???? ) i co mogę powiedzieć ? Musiał mieć warunki jak każdy inny bo wątpię żeby miał jakieś mega wypasione... Oni musieli mieć na uwadze że Gregor jest w stanie oddać taki skok, ale skoro miał warunki porównywalne do poprzedników to go wypuścili a że Shliri ma petardy w nogach oddał taki skok
Oglądając powtórki widziałem że On nawet skrócił ten skok, bo mógł jeszcze lecieeeeeeć przynajmniej z 4 a może nawet 5 m. jednak wtedy by lądował na płaskim :] I nie zgodzę się tutaj z Wami że to jest wina Tepesa ????
Aaaa i Dober czemu uważasz że wylądowałby w szpitalu ? Fakt, faktem daleki skok jednak watpie żeby mu się coś stało, były już skoki na dalsze odległości i skoczkowie ustawali takie skoki ????
pozd
ROWienia ????
EDIT: Chyba dyskusja się już nie rozkręci dlatego temat zamykam ???? Jakby ktoś chciał coś dopowiedzieć to niech napiszę PW to dam mu tą możliwość ????
Dziękuję za liczne odwiedzanie tematu i za analizy bo w porównaniu z pierwszym konkursem przepaść jest ogromna ???? Brawo chłopaki ???? Mam nadzieję że teraz będzie jeszcze lepiej !