>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ligi pozostałe 2015/2016

Status
Zamknięty.
romeo@. 62

romeo@.

Użytkownik
VTB liga
Vita Tbilisi + 42 pkt - 1.95✅✅✅ - uni.bet
83-73
Dokładnie co napisał kolega wyżej, Enisey to nie Cska czy Khimiki aby wystawiać taki na nich handicap. Zapewne jak będą prowadzić około 20 to będą robić wszystko aby to powiększyć do 30 czy 40 pkt.
Vita ma 3 zawodników z USA plus dwóch z Ukrainy (wysoki center)jak dla mnie nie ma baty aby to nie weszło. Mecz o 13.10 to warto grać.
edit: vita gra tylko 8 zawodnikami a jeden gracz z USA aut z klubu , nie ma co się dziwić że handicapy idą w górę

wrobel2006 1,3K

wrobel2006

Użytkownik
Do Moskwy przybywa Unics Kazań aby powalczyć o końcowe zwycięstwo. Przyjezdni są w całkiem dobre formie w lidze jak do tej pory na 6 spotkań wygrali 5. Ich rywale mają taki sam bilans i to oni są faworytem dzisiejszego spotkania. Ja jednak nie wybieram zwycięzcy tego spotkania tylko interesuje mnie ilość punktów w tym meczu. Łatwo jest zauważyć iż obie drużyny są mocne w ofensywie. Unics Kazań w ostatnich 10 spotkaniach punktował następująco - 94, 94, 103, 85, 66, 73, 93, 63, 104, 78 CSKA natomiast - 85, 100, 100, 107, 82, 83, 100, 80, 77, 78. Widać gołym okiem potencjał ofensywny obu ekip. Dlatego też swój typ kieruje w stronę overa punktowego, poza tym CSKA przegrało ostatnie spotkanie w Eurolidze i pewnie są głodni zwycięstwa w kolejnej rywalizacji...

CSKA Moskwa - Unics Kazań =&gt; Over 159,5 =&gt; 1,66

jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Korea
Dongbu Promy(-5) 1.89 Pinnacle

Dongbu jest na fali i od kilku spotkań daje lekcje reszcie ekip pokazując jak się gra w koszykówke.Promy mają najlepiej zbilansowany atak-obrona w lidze, jest jeszcze Goyang ale oni moim zdaniem spuchną jak dojdzie do decydującej fazy sezonu.
Dlaczego tak niskie handi? zapewne chodzi o dwie wtopy Dongbu z Thunders z początku sezonu,Wtedy Thunders wyglądali znacznie lepiej niż teraz i nie wiem czy czasami nie był to okres kiedy trwały mistrzostwa azji a kilku zawodników z Promy grało wtedy w reprezentacji.Nie chce mi się sprawdzać ale mogło tak być.Na ten moment Promy to ekipa grająca nainteligentniejszy basket w lidze i taki handicap biore odrazu.

Argentyna
Obras - San Lorenzo
San Lorenzo(-2) 1.93 Pinnacle
⛔

Argentyna
Obras Sanitarias(-3) 1.89 Pinnacle
✅

San Lorenzo jest cholernie mocne w tym sezonie ale w dzisiejszym meczu 90% mocy stracą.Nie zagra dzisiaj Hermann, Aguirre, Mata i Fernando Martina.Wobec tak dużych braków w ekipie San Lorenzo solidny Obras nie powinien mieć problemów z ograniem gospodarzy.Tym bardziej, że do składu powrócił Lorenzo Wade i Obras zagra w pełnym, najmocniejszym składzie.
Jutro mamy rewanż, San Lorenzo w prawie pełnym składzie bo Martina jeszcze ma nie zagrać.To jednak nie zmienia faktu, że są lepszym zespołem i tutaj nie pozostaje nic innego jak tylko na nich teraz grać.Spadki są już konkretne

W pozostałych meczach Lanus nie powinien mieć problemów zaś Sionista która posiada świetny team nie potrafi grać wyjazdów.Ateny muszą się w końcu przelamać więc ja to definitywnie odpuszczam.Amen

M 172

mikolaj03

Użytkownik
Filipiny

Barako Bull - Mahindra under 202.5 1.869 Pinnacle 93:85 ✅✅

-w tych rozgrywkach pba Barako w 4 meczach 2krotnie przekroczylo te linie (jeden raz dzieki dogrywce) , Mahindra ani razu w 4 meczach nie przekroczyla takiej linii
- jesli chodzi o h2h miedzy tymi zespolami to w 3 meczach nie przekroczyli ani razu 172pkt
- Barako co prawda stara sie grac szybko , w ostatnim meczu popisali sie mega skutecznoscia mysle ze dzisiaj sie to nie powtorzy , Pennisi na centrze nie jest tytanem obrony lecz po prostu uwazam ze w tym waznym meczu skutecznosc obu zespolo nie bedzie duza
- Ramos i Guinto u gosci sa graczami raczej ukierunkowanymi na defensywe i mysle ze sa w stanie pobronic pomalowane uniemozliwiajac Barako wjazdy pod kosz
- linia wysoka , uwazam ze warto sprobowac

Otrzymane punkty reputacji: +3
M 172

mikolaj03

Użytkownik
Australia
Adelaide - Perth under 174 1.847 Pinnacle 88:94 ⛔⛔
- Perth to w mojej opinii najlepiej broniaca druzyna tej ligii (traca 79,8 na mecz) , nie forsuja tempa jak wiekszosc zespolow i maja jeden wielki atut w defensywie , wielkiego N.Jawai czyli australisjkiego Shaq`a
- 36ers co prawda preferuja szybka gre i posiadaja spory potencjal ofensywny lecz dzis czeka na nich szczelna obrona i sadze ze nie beda mieli duzo okazji do wjazdow pod kosz i ciezko bedzie im zdobywac punkty z bliskiej odleglosci
- w tym sezonie 66-79 wiec wynik mega underowy potwierdzajacy mega potencjal defensywny druzyny Wildcast
- Adelaide w 10 meczach 4krotnie przekroczyla te linie , Perth w 10 meczach tego sezonu ledwie 2 razy
Edit : 38-47 po 14min gry , takiej kpiny w ``defensywie`` to nie widzialem jeszcze chyba , bet przegrany niestety nie ma sie co ludzic.

M 172

mikolaj03

Użytkownik
Adelaide - Perth under 205.5 1.88 Marathon 88:94 ✅✅
Nie wierze ze utrzymaja skutecznosc i tempo z 1 polowy , uwazam ze nie rzuca wiecej niz 94pkt w drugiej czesci , przed meczem linia widniala 174 zatem statystycznie powinno byc teraz okolo 198.5

M 172

mikolaj03

Użytkownik
Korea

Mobis - Egis under 160.5 1.877 Pinnacle 85:66 ✅✅

Kompletnie nie rozumiem trendu overowego w tym meczu , wczoraj wieczorem bylo 157,5 dzisiaj juz 160,5 co chetnie pobiore grajac przeciwko rynkowi. Mobis zdecydowanie najlepsza obrona w lidze ktora traci 74,3 pkt na mecz , Egis takze potrafi bronic , traca srednio 77,8 na mecz ale posiadaja na centrze olbrzymie drewno w postaci Hana. Mobis ostatnie mecze kapitalne w obronie zatrzymali kolejno Knights na 61pkt , Elephants na 59pkt i ponownie Knights na 66pkt (Knights ze Spencerem na czele zaliczam raczejdo overowych ekip). Reasumujac obie ekipy potrafia bronic i jesli nie beda wpadaly szalone trojki to mysle ze nawet 150 nie przekrocza

M 172

mikolaj03

Użytkownik
Mobis - Egis under 169.5 1.83 bet365 85:66 ✅✅
under 43.5 1.83 bet365 22:13 ✅✅

Pierwsza kwarta kosmiczna i 46pkt w niej , druga juz powrot do gry pod dyktando Mobisu , do przerwy mamy 84pkt nie sadze by rzucili wiecej niz 85pkt w drugiej czesci. Mobis narazie na kosmicznej blisko 62%owej skutecznosci 19/31 , z pewnoscia spadnie im. 3 kwarta powinna byc kluczowa i trenerzy napewno zwroca uwage w przerwie na obrone. Linia dosc wysoka i spodziewam sie kontynuacji gry ktora miala miejsce w drugiej kwarcie

Otrzymane punkty reputacji: +6
M 172

mikolaj03

Użytkownik
Anyang - Incheon under 163 1.90 Pinnacle ✅✅

Z Anyangiem mam problem ,bo niby posiadaja na centrze Charlesa Rhodesa (jednego z najlepszych jesli nie najlepszego obroncy w lidze) jednak traca srednio az 82pkt na mecz , uwazam jednak ze ta suma bedzie spadac i zaczna z czasem mocniej bronic. Elephants posiadaja rowniez mocnego centra w postaci Herberta Hilla co powoduje ze moim zdaniem trudno bedzie dzisiaj o punkty po penetracjach i oba zespoly beda opieraly sie raczej na dystansie. W tym sezonie dwukrotnie sie te zespoly spotykaly (161 oraz 158). Elephants ma problemy w ataku od jakiegos czasu i w zasadzie najslabsza ofensywe w lidze , jesli dorzucimy do tego ze centrzy obu druzyn sa swietni w defensywie wychodzi tutaj czysty under.

Otrzymane punkty reputacji: +11
M 172

mikolaj03

Użytkownik
Seq Stars - Townsville under 168.5 1.75 bwin 85:88 ⛔⛔
under 39.5 3kwarta 1.80 bwin 23:27 (kpina niebywała) ⛔⛔

Kobiety w pierwszej polowie az 88pkt (Stars 7/10 za trzy , Fire 58% z gry - te staty spadna w dlo bankowo) , mysle ze napewno pojawi sie przestoj w drugiej polowie tymbardziej ze mecz jest wyrownany, linie naprawde wysokie jak na rozgrywki kobiece grzechem nie sprobowac

Edit : 38pkt w 7min , mysle ze paniom z australii juz podziekujemy

M 172

mikolaj03

Użytkownik
Ncaa

Belmont-South Alabama under 184.5 1.86 bet365 ✅✅

Ja rozumiem mega overowa 1 polowe (46:47 do przerwy) spowodowane jest to masa osobistych i tym ze limit fauli byl juz na 10min do konca. Ale 91pkt na 20min w uniwesyteckim koszu gdzie na rozegranie akcji masz 35s ? To jakis kosmos jest i grzechem nie probowac undera mecz rowny jestem zdania ze chlopaki cos pobronia

don-gordo 217

don-gordo

Użytkownik
Ncaa
Belmont-South Alabama under 184.5 1.86 bet365
Ja rozumiem mega overowa 1 polowe (46:47 do przerwy) spowodowane jest to masa osobistych i tym ze limit fauli byl juz na 10min do konca. Ale 91pkt na 20min w uniwesyteckim koszu gdzie na rozegranie akcji masz 35s ? To jakis kosmos jest i grzechem nie probowac undera mecz rowny jestem zdania ze chlopaki cos pobronia
NCAA przed sezon skróciło czas na rozegranie akcji z 35 na 30 sekund + poczyniono inne zmiany, które ogółem mają na celu zwiększenie tempa gry i zmniejszenia &quot;fizyczności&quot; w grze (co oczywiście oznacza ukłon w stronę ofensywy kosztem możliwości twardej obrony).
Typowi to nie pomoże i trzymam kciuki za to, żeby wszedł, jednak przydatna informacja do rozważenia na przyszłość, szczególnie warto uważać przy porównaniach z ubiegłymi sezonami.
http://www.ncaa.com/news/basketball-men/article/2015-06-08/ncaa-changes-shot-clock-30-seconds-makes-other-changes-game

M 172

mikolaj03

Użytkownik
Dziekuje Don Gordo za zwrocenie uwagi , nie ukrywam ze zatrzymale sie na erze 35s na akcje w ncaa , zatem jestem madrzejszy o kolejne info. Pomimo wszystko nawet te 30s na akcje to wciaz mega duzo i jednak chyba warto atakowac undery

M 172

mikolaj03

Użytkownik
Wake Forest - indiana under 182.5 1.90 Bet365 82:78 ✅✅

Podobnie jak w poprzednim meczu linia kosmos zawyzona , wystarczy ze rzuca 87 w 2 polowie a bet siada , jak na standardy 20min przy 30s na akcje to jakis komos, Uwazam ze warto tak jak w poprzednim meczu

M 172

mikolaj03

Użytkownik
Korea Kbl

Mobis-Changwon under 157.5 1.925 Pinnacle 79:78 ✅✅

O Mobisie pisalem kilka postow wczesniej , najlepsza obrona w lidze . Sakers z koleji od poczatku sezonu ogromne problemy , utracili swego lidera ktory zostal wydalony z tej ligii i widac ze nie moga sie pozbierac , problemy w ataku maja dosc spore i ide kolejny raz ku underowi w meczu Phobeus.

Otrzymane punkty reputacji: +3
M 172

mikolaj03

Użytkownik
Australia NBL

Illawara - Melbourne
under 45.5 3 kwarta 1.80 bet365 23:22 ✅✅
under 198.5 1.86 bet365 102:87 ✅✅

Pierwsza polowa to kosmos tempo oraz niesamowita skutecznosc i na tablicy widnieje wynik 59:46 , trenerzy napewno zwroca uwage na obrone w przerwie i spodziewam sie ze tempo spadnie oraz przede wszystkim skutecznosc. Przed meczem linia 176,5 byla i tak wysoka , teraz to juz wogole jest niebywale ogromna. Reasumujac nie spodziewam sie by rzucili wiecej niz 93pkt w drugiej polowie , mysle ze Illawara bedzie skutecznie zwalniac tempo gry kontrolujac jej przebieg

jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Argentyna
La Union(+5) 1.95✅✅✅
Pinnacle

Zupełnie niezrozumiały dla mnie kurs na ML jak i samo handi.La Union jest w mega gazie, po tym jak zostali jeszcze jakis czas temu ośmieszeni przez Libertad coś sie ruszyło w tym zespole i jadą teraz ze wszystkimi jak walec.Dodatkowo do zespołu doszedł doświadczony europą Torin Francis wzamcniając zespół na pozycji z którą mieli problemy.
La Union pokonali ostatnio m.in San Martin i Libertad.Szczególnie zwycięstwo nad tymi drugimi robi wrażenie bo to moim zdaniem obecnie najlepszy zespół w tej lidze.
Oba teamy spotkały się już w tym sezonie całkiem niedawno i La Union wygrał wyjazdwoy mecz 96:75.Nie widzę Sionisty ponownie w starciu ze wcmocnioną ekipą La Union tym bardziej, że od dłuższego czasu są w kryzysie po całkiem dobrym starcie sezonu.Łapać hcp albo ML

Otrzymane punkty reputacji: +7
M 172

mikolaj03

Użytkownik
Korea Kbl

Busan-Goyang
under 45.5 3 kwarta 1.83 bet365 24:21 ✅✅
under 177.5 1.83 bet365

Po pierwszej polowie mamy wynik 48:41 , w drugiej spodziewam sie przede wszystkim spadku tempa gry oraz mniejszej ilosci wykonywanych rzutow osobistych (w 1 polowie az 15pkt oba zespoly zdobyly z linii rzutow wolnych na kosmicznej skutecznosci 15/16). W Busan mamy dwoch wysokich graczy amerykanskich i powinni oni bronic strefy blisko kosza przez co ilosc punktow spod kosza powinna spasc. Reasumujac linia na kwarte naprawde wysoka a takze nie sadze by przekroczyli 88pkt w drugiej polowie

jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Australia
Sydney Kings(+4.5) 1.93⛔
Pinnacle

Nie będę się tutaj zbytnio rozpisywał żeby potem nie wyjść na faje jak mecz zakończy się blowoutem.Cel jest prosty - przełamać się i odrabiać straty.Sydney na dzisiejszy dzień wyjdzie mocno zmotywowane, nie inaczej będzie z gospodarzami.Jedni i drudz zawodzą niesamowicie, Taipans mają zespół w którym kilku graczy już niedługo bedzie świecić w reprezentacji.Aktualny wynik nie przedstawia tego jak dobry jest ten zespół.
Sydney ofensywnie wyglądają bardzo dobrze, gorzej z defensywą.Ale od tego by zmienić gre na lepsze ma być nowy coach.Sydney mają noweto trenera ale największym newsem jest powrót lidera, mózgu tej ekipy czyli Josha Childressa(pajacyk w moim avku).Childres wrócił już w meczu z Hawks i zrobił swoje double-double.
Mecz ciężki do wytypowania ale ja po cichu licze na przełamanie Kings.Też moja sympatia do nich od lat nie ustaje więc może nie jestem zbytnio obiektywny.Moim zdaniem w lepszej sytuacji jest w tym momencie Sydney.Z nowym coachem i Childressem w składzie z meczu na mecz powinno być lepiej.
Żadnej poprawy, dramat./Może u siebie zatrybią ale granie na wyjazdach trzeba sobie na razie w ich przypadku odpuścić.Bez walki to oddali k****a.
Sam sobie wykrakałem blowout o_O

dl13 435

dl13

Użytkownik
Statystycznie taki kuponik z ładnym ako:
Fuenlabrada v Bilbao 1.66 ⛔ 79:75
Bilbao ostatnio złapało formę, wygrywając 4 z ostatnich 5ciu meczów. Poza tym Bilbao w ostatniej kolejce ograło Seville 10cioma oka, a Fuenlabrada u siebie przegrało dwoma punktami. Wiem, że mecz meczowi nie równy, ale jednak sądzę, że Bilbao jest znacznie lepszą drużyną, i wezmą dzisiejszy mecz.
Apollon Patras v Paok 1.66 ⛔ 69:68
Niby miejsce w tabeli mają podobne, jednak Apollon przegrał 5 ostatnich meczów, a żeby mieli przerwać tą passe z PAOKiem szczerze wątpie. PAOK potrafi grać, pokazał to ostatnio walcząc do samego końca i wygrywając po dogrywce z Besiktasem, ten mecz bardzo mi się podobał w ich wykonaniu! No i trochę na czuja, ale uważam, że z takim kursem warto wrzucić do ako.
Maccabi Ashdod v Bnei Herzliya 1.47 ⛔ 88:89
W lidze obie drużyny mają tyle samo punktów. Jednak Ashdod wygrało ostatnie 3 mecze u siebie zwyżkując z formą, a Herzliya na wyjeździe jest o wiele słabszą drużyną niż u siebie, a jako że grają na wyjeździe to postanawiam postawić przeciwko im.

Ako. 4.10 ⛔
Edit: moja czarna seria ma poczucie humoru...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom