[kupon 40]III Liga Kujawsko - Pomorska - Wielkopolska spotkanie:GKS Dopiewo - Polonia Środa Wielkopolska typ: powyżej 2.5 gola kurs: 1.75[Tobet] stawka: 3j [-3j] wynik: [0-0]
Pierwszy raz zagrałem 4 jednostki, jestem do tego typu przekonany na 100%, polecam, musi wejść !
Co do pozostałych też przemyślane, może jutro coś dodam jeszcze skromnie za 1 jednostkę.
[kupon 41]III Liga Kujawsko - Pomorska - Wielkopolska spotkanie:Lubuszanin Trzcianka - Notecianka Pakość typ: poniżej 2.5 gola kurs: 2.20[Tobet] stawka: 1j [-1j] wynik: [2-2]
Lubuszanin u siebie dużo bramek nie strzela, a Notecianka to rywal, który nie zachwyca grą na wyjazdach więc dlatego sądzę, że obydwa zespoły nie strzelą co najmniej 3 goli, jednak wiadomo to jest 3 liga więc wszystko się zdarzyć może ale warto spróbować za chociaż 1 jednostkę.
Powiem szczerze, że dobre stawkowanie uratowało tą kolejkę. Faworyt Sokół Kleczew nie zawiódł i pewnie wygrał 0-3. Szkoda meczu underowego oraz overowego, jak widać mecze słabszych drużyn postrzelały więcej bramek niż te które są wyżej. Do usłyszenia w piątek!
[kupon 42]III Liga Kujawsko - Pomorska - Wielkopolska spotkanie: Sokół Kleczew - Lubuszanin Trzcianka typ: 1 kurs: 1.75[Tobet] stawka: 3j [+2.25j] wynik: [3-0] Nie odpuszczam Sokoła znów, myślę, że chłopaki mają ogromny potencjał. Na swoim rzadko przegrywają. Mecz będzie trochę z podtekstami ponieważ do Kleczewa przyjeżdża trener Ostański, który trenował Sokół w tamtym sezonie ale nie sądzę żeby to zdeprymowało zawodników Kleczewa.
[kupon 43]III Liga Kujawsko - Pomorska - Wielkopolska spotkanie:Notecianka Pakość - Górnik Konin typ: 1 kurs: 2.45[Tobet] stawka: 2j [+2.9j] wynik: [3-0] Jeżeli Górnik dostaje 4 bramki u siebie wiedz, że coś się dzieje - słaba forma jak się patrzy.
[kupon 44]III Liga Kujawsko - Pomorska - Wielkopolska spotkanie 1: TP Ostrovia 1909 Ostrów Wlkp. - Cuiavia Inowrocławtyp: powyżej 2.5 gola spotkanie 2: Unia Swarzędz - Polonia 1912 Lesznotyp: powyżej 2.5 gola ako: 2.31[Tobet] stawka: 2j [-2j] wynik 1 : [2-1] wynik 1 : [0-1] Ostania kolejka bardzo overowa, teraz tak myslę, który mecz wybrać no i wyszło, że jutro Ostrovia i Unia nastrzela.
[kupon 45]III Liga Kujawsko - Pomorska - Wielkopolska spotkanie:Polonia Środa Wielkopolska - Wda Świecie typ: 2 kurs: 4.20[Tobet] stawka: 1j [-1j] wynik: [2-1]
Taki kurs na Świecie, że warto zaryzykować! Wda dobrze na wyjazdach!