>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ligi europejskie 2025/26 (typy, analizy, komentarze)

mahony1983 43,1K

mahony1983

Użytkownik
Czechia:
Nymburk AH -18.5 vs Brno
@1.88 (Pinnacle)...stake 6/10 ✅

Both teams played each other just a few days ago, with Nymburk winning in Brno by over 20 points, and the pre-game handicap was -7.5 for them. It's true that the home team's shooting performance was very poor in that match, yet their best player and the league’s top scorer, Ross Williams, still managed to score 20 points and provide 8 assists. However, Williams left the club yesterday after signing with a new team, which is a huge loss. With Williams in the lineup, Brno was the second-best team in the league, and in my opinion, a fair handicap today would have been +16 for them. Without him, I see a good value on the home side.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1210
pukon 1,7M

pukon

Użytkownik
Serie B (Włochy)
Janus Fabriano - San Severo 18:00
Grupa B Serie B - gospodarze ostatnie 19. miejsce (2-11), goście 7. pozycja (8-5). Zaznaczyłem sobie ten mecz po ostatniej kolejce i spróbuję konsekwentnie podtrzymać te decyzję w stronę drużyny Fabriano. Przede wszystkim opierając się na trzech aspektach:
1. Ostatni mecz z Virtusem Roma (80-82), świetna dyspozycja przeciwko jednej z najsilniejszych drużyn nie tylko tej grupy, ale całej Serie B, byli naprawdę blisko wygranej i jeżeli uda się podtrzymać taką formę, może przyjdzie to przełamanie.
2. Ostatnie wzmocnienia kadry - nasz były reprezentant Kuba Wojciechowski i aktualny reprezentant Kamerunu Abega - przychodzą z Serie A2, w poprzednim sezonie byli wyróżniającymi się postaciami Serie B, stąd te transfery wyżej. Znają tę ligę, więc chyba można oczekiwać, że od razu dodadzą jakości drużynie, a są już dłuższą chwilę z zespołem.
3. U siebie potrafią powalczyć - jedyne dwie wygrane to na własnym parkiecie, a w pozostałych meczach domowych, też z walką do końca (-5, -6, -3, -2).
Pomijając już te aspekty czysto życzeniowe, że np. uważam Fabriano za zespół z nie mniejszym potencjałem niż ekipa San Severo, która jest chyba do tej pory największym zaskoczeniem ligi - to jedno z najmłodszych zestawień, nie tylko tej grupy, a potrafią tak mocno punktować, w pełni zasłużona wysoka pozycja. Stąd może kolejny raz zaskoczą i wyjaśnią moje mądrości, ale nie zmieniam pierwszej decyzji i spróbuję poszukać przełamania i wygranej drużyny gospodarzy.
Aktualne kursy, to +/- 1.8, sam zagrałem już wczoraj, z trochę wyższą wartością (STS):
Screenshot 2025-12-07 at 16-43-50 Kursy Janus Basket Fabriano - Cestistica Citta Di San Severo...png

Otrzymane punkty reputacji: +1908
P 704

pafeub

Użytkownik
Serie B (Włochy)
Janus Fabriano - San Severo 18:00
Grupa B Serie B - gospodarze ostatnie 19. miejsce (2-11), goście 7. pozycja (8-5). Zaznaczyłem sobie ten mecz po ostatniej kolejce i spróbuję konsekwentnie podtrzymać te decyzję w stronę drużyny Fabriano. Przede wszystkim opierając się na trzech aspektach:
1. Ostatni mecz z Virtusem Roma (80-82), świetna dyspozycja przeciwko jednej z najsilniejszych drużyn nie tylko tej grupy, ale całej Serie B, byli naprawdę blisko wygranej i jeżeli uda się podtrzymać taką formę, może przyjdzie to przełamanie.
2. Ostatnie wzmocnienia kadry - nasz były reprezentant Kuba Wojciechowski i aktualny reprezentant Kamerunu Abega - przychodzą z Serie A2, w poprzednim sezonie byli wyróżniającymi się postaciami Serie B, stąd te transfery wyżej. Znają tę ligę, więc chyba można oczekiwać, że od razu dodadzą jakości drużynie, a są już dłuższą chwilę z zespołem.
3. U siebie potrafią powalczyć - jedyne dwie wygrane to na własnym parkiecie, a w pozostałych meczach domowych, też z walką do końca (-5, -6, -3, -2).
Pomijając już te aspekty czysto życzeniowe, że np. uważam Fabriano za zespół z nie mniejszym potencjałem niż ekipa San Severo, która jest chyba do tej pory największym zaskoczeniem ligi - to jedno z najmłodszych zestawień, nie tylko tej grupy, a potrafią tak mocno punktować, w pełni zasłużona wysoka pozycja. Stąd może kolejny raz zaskoczą i wyjaśnią moje mądrości, ale nie zmieniam pierwszej decyzji i spróbuję poszukać przełamania i wygranej drużyny gospodarzy.
Aktualne kursy, to +/- 1.8, sam zagrałem już wczoraj, z trochę wyższą wartością (STS):
Pokaż załącznik 60279
kierunek dobry, ale to kryminał co zrobili ostatniej minucie 4. kwarty oddajac 7p prowadzenie ;)

e. dalej w grze haha, kolejny cyrk w dogrywce :D
e2. finalnie ogarnęli, cinema! dzięki, brane w przerwie po 2.05 :)

Ostatnia edycja:
Z 1,5M
Dyscyplina Koszykówka Austria
Godzina: 17:30
Spotkanie: Wels - BC Vienna razem z dogrywką
Typ :eek:ver 164,5 pkt
Kurs:1,77
Bukmacher:Fortuna
Analiza: W tym meczu zdecydowanie większe szanse na odniesienie.zwycięstwa mają koszykarze gospodarzy Wels,ale ich rywale BC Vienna to trudny przeciwnik i jak nawet przegrają to spotkanie to jednak nie zbyt wysoko.Wels na razie w tym sezonie gra bardzo dobrze i plasuje się na wysokim 2 miejscu w tabeli z 16 punktami zdobytymi.W dotychczas rozegranych pojedynkach wygrali oni 8 meczy i tylko 2 razy schodzili z parkietu pokonani przez swoich przeciwników.Vienna natomiast gra w kratkę i bardzo dobre pojedynki w ich wykonaniu przeplata nie zbyt udanymi meczami zajmując 7 miejsce z 10 punktami w swoim dorobku.Wels w ostatnim pojedynku rozegrali bardzo dobry mecz i wygrali na wyjezdzie 94-76 z Klosterneuburg.

Z 1,5M
Dyscyplina : Koszykówka Liga Mistrzów
Godzina: 20:30
Spotkanie: BC Oostende - Unicaja Malaga razem z dogrywką
Typ: over 168,5 pkt
Kurs: 1,79
Bukmacher: Forbet
Analiza: Oostende w tym sezonie Ligi Mistrzów gra bardzo słabo i zajmuje ostatnie 4 miejsce w tabeli grupy G i praktycznie nie ma już szans na awans.Teraz o zwycięstwo też będzie im bardzo trudno ponieważ ich rywalem jest lider tabeli tej grupy i zdecydowany faworyt do zwycięstwa koszykarze Unicaja Malaga.Goście grają bardzo dobrze i mają 87 punktów zdobytych w swoim dorobku i wygrali oni wszystkie swoje 4 rozegrane mecze.Ostatnie spotkanie rozegrane pomiędzy tymi drużynami zakończyło się wysokim zwycięstwem na swoim parkiecie Unicaja Malaga 102-80.To powinien być bardzo otwarty mecz z obu stron i typuje że padnie ponownie wysoki wynik punktowy.

Do góry Bottom