[center:bb68ae7f11]11 kolejka Serie A[/center:bb68ae7f11]
Witam
Oto moje typy na nadchodzaca kolejke:
(wynik podany w środku, to mój typ na dokładny wynik
)
(3-2 ufff ???? ) Roma Volley 3-1 Perugia
1 1.18 - polecam... w ostatniej kolejce gładka wygrana vicelidera tabeli - Romy, oraz niespodziewana porażka Perugii na własnym boisku z Macerata... IMO Sebastian Świderski i spółka wiele w tym meczu nie osiągną... Roma nie przegrywa meczy u siebie, goni lidera Cuneo, do którego ma 1 punkt straty więc na pewno beda zmobilizowani aby zdobyć 3 punkty...W meczu 1 fazy w Perugii - 1-3 wygrała Roma...
(3-1 :jupi: ) Bre Banca Lannutti Cuneo 3-1 Sisley Treviso
1 1.60 - polecam umiarkowanie. Mecz na szczycie... Ciężko o jakieś mocne argumenty w takim meczu, ale Giba, mimo że z kolegami ostatnio nie popisał sie na wyjeździe przegrywając z Montichiari 2-3, wygra raczej z Treviso - tez bedzie im zalezalo na 3 punktach, i ucieczka przed Roma, a Treviso raczej nie ma nic do zyskania.. jak również do stracenia - 3 pozycja jest już raczej pewna przed faza Playoffów, dodatkowo wyjazdy nie są ich mocną strona...W meczu 1 fazy 3-1 dla Treviso
(1-3 :jupi: ) Antonveneta Padova 1-3 Itas Diatec Trentino
2 1.85 - (heh typuje 2... z rozsądku, ale puściłem kupon stawiając na Padove
coś mnie przeczucie tak kieruje...) jeden z ciężkich meczy kolejki, za który nie ręcze
Zajmująca ostatnie miejsce Padova podejmuje Trentino, które w ostatniej kolejce przegrało u siebie z Modena... Trentino walczy z Montichiari o miejsce w Playoffach, wiec wygrana za 3 punkty będzie dla nich priorytetem...Przepaść dzieli obydwa kluby w tabeli, ale własne boisko dla Padovy jest kluczowe - wygrała u siebie 2 ostatnie mecze, wiec Trentino bedzie mialo ciezka przeprawe... /edit - no i przeczucie zawiodło jak na złość...
(3-1 ???? ) Copra Berni Piacenza 3-0 Maggiora Latina
1 1.15 - polecam, Latina nie da rady z tak mocną drużyna na wyjeździe..Nie ma sie co rozkminiać ???? te drużyny dzieli przepaść w tabeli...w 1 fazie rozgrywek 2-3 Latina przegrała na własnym boisku...
(3-1 ???? ) Tonno Callipo Vibo Valentia 2-3 Acqua Paradiso Gabeca Montichiari
2 1.9 - hmm kolejny ciężki mecz... Kurs odstrasza trochę. Montichiari wygrało w prawdzie z liderem Cuneo w ostatniej kolejce, po cięzkim boju 3-2, ogladałem ten mecz i musze przyznać ze pokazali kawał dobrej siaty, ale Vibo u siebie może być groźne... Statystyki przemawiają za drużyna gości, ale własne boisko to może być spory atut dla Vibo... Bądz co badz, Montichiari walczy o utrzymanie 8 lokaty i walczy o miejsce w Playoffach...
(3-0 :jupi: ) Cimone Modena 3-0 Marmi Lanza Verona
1 1.20 - polecam... Kolejny mecz w którym drużyny dzieli przepaść punktowa... Nie mam co do tego meczu większych wątpliwości i nie ma sie co rozpisywać - Modena wygra! W 1 fazie 1-3 Verona przegrywa na własnym boisku...
(3-2 :jupi: ) Lube Banca Marche Macerata 3-2 Prisma Taranto
1 1.83 - nie polecam, kurs zmienił się z 1.45 bodajże na 1.83 dzisiaj ???? Atut boiska powinien Maceracie pomóc, ale drużyna może być zmęczona po finałowym turnieju Ligi Mistrzów, jak również podłamana psychicznie dwoma porażkami i zajęciem 4 miejsca... Mimo wszystko liczę na nich...
/edit - ???? wow jestem sam pod wrażeniem tej kolejki i moich typów.... pozdrawiam :mrgreen: