>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Liga Szwedzka 2025

slomiany400 178,2K

slomiany400

Użytkownik
karfus karfus cos się wypłynęło w Smedernie? Po twoim wpisie, jakoś około godziny 14 zagrałem ten -9.5 w forbet, bo małpy mi dały bonus 200 zl za friko do obrotu. Teraz jest -6.5 po 1.70 i -8.5 po kursie lekko 2.0
Trochę mnie to zdziwiło, bo myślałem, ze czas będzie grał na moja niekorzyść, a tu się okazuje, ze jednak mogłem czekać :p szwedzkiej nie śledzę tak dogłębnie, więc może Ty masz jakieś inside info

Otrzymane punkty reputacji: +258
karfus 221,3K

karfus

Znawca - Żużel
Dziś przełożony mecz, pierwszy mecz półfinałowy Indianerna Kumla - Vastervik

#1 Luke Becker over 10.5 | forbet | 1.70 | wszystkie starty

Gospodarze dzisiaj baardzo mocno osłabieni, bez Szymona Woźniaka oraz Patryka Dudka, czyli swoich dwóch zawodników z najlepszą średnią biegową. Bez tej dwójki, liderem musi być Luke Becker, który wrócił po kontuzji i już w meczu ćwierćfinałowym pokazał się ze świetnej strony, gdzie na domowym torze wykręcił świetny wynik 11+1. W lidze polskiej zakończył sezon i również ostatnie dwa mecze play-off były bardzo dobre 13+1 oraz 12. Dzisiaj rywal z najwyższej półki, ale ktoś te punkty dla gospodarzy będzie robił. Dodatkowo będzie Z/Z za Patryka Dudka, więc Beckerowi dochodzi dodatkowy bieg, a być może pojedzie jeszcze z rezerwy taktycznej, więc tych biegów powinien mieć sporo.

Ostatnia edycja:
BanksyGA 274K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Dziś przełożony mecz, pierwszy mecz półfinałowy Indianerna Kumla - Vastervik

#1 Luke Becker over 10.5 | forbet | 1.70 | wszystkie starty

Gospodarze dzisiaj baardzo mocno osłabieni, bez Szymona Woźniaka oraz Patryka Dudka, czyli swoich dwóch zawodników z najlepszą średnią biegową. Bez tej dwójki, liderem musi być Luke Becker, który wrócił po kontuzji i już w meczu ćwierćfinałowym pokazał się ze świetnej strony, gdzie na domowym torze wykręcił świetny wynik 11+1. W lidze polskiej zakończył sezon i również ostatnie dwa mecze play-off były bardzo dobre 13+1 oraz 12. Dzisiaj rywal z najwyższej półki, ale ktoś te punkty dla gospodarzy będzie robił. Dodatkowo będzie Z/Z za Patryka Dudka, więc Beckerowi dochodzi dodatkowy bieg, a być może pojedzie jeszcze z rezerwy taktycznej, więc tych biegów powinien mieć sporo.
Za Dudka nie będzie Z/Z tylko za Woźniaka. Za Dudka Z/Z będzie jutro, według strony Kumli

karfus 221,3K

karfus

Znawca - Żużel
H2H Woryna - MJ Jensen | 2 | 1.75 (pierwsze 5 startów) betfan

MJ Jensen druga średnia w lidze szwedzkiej, kolejny świetny sezon, a dziś ważny mecz rewanżowy. Woryna wraca po kontuzji nadgarstka, którego nabawił się w meczu Częstochowy z Gorzowem, ominął pierwszy mecz tych drużyn przed tygodniem, dzisiaj wraca na tor, pytanie czy będzie na 1oo% sprawny.

edit: Niestety uzgodniono, że nie pojadą nominowanych, w betfanie zwrot...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +170
M 679

memlok

Użytkownik
Panowie, wczoraj Thorsell ładnie zrobił linie 8,5. po sporo wyższym kursie niż proponowali na under. A dziś jest linia 9,5 i tym razem jest wyższy kurs w drugą stronę, wiec kusi pograć under- wie ktoś czy wraca do składu Dudek? Według mnie Jacob dwóch takich fajnych meczy nie pojedzie i jeśli wraca do składu Duzzers to jeśli Szwed zostanie pod 5 i Dudek standardowo swój numer wśród gości, to zetknęliby się razem.

robyert84 814

robyert84

Użytkownik
H2H Woryna - MJ Jensen | 2 | 1.75 (pierwsze 5 startów) betfan

MJ Jensen druga średnia w lidze szwedzkiej, kolejny świetny sezon, a dziś ważny mecz rewanżowy. Woryna wraca po kontuzji nadgarstka, którego nabawił się w meczu Częstochowy z Gorzowem, ominął pierwszy mecz tych drużyn przed tygodniem, dzisiaj wraca na tor, pytanie czy będzie na 1oo% sprawny.

edit: Niestety uzgodniono, że nie pojadą nominowanych, w betfanie zwrot...
Przecież oboje pojechali 5 razy to dlaczego ma być zwrot ? Wynik również uzgodniony po 13 biegu.
pograłem w fortunie i czekam na rozliczenie

unicaja 122,3K

unicaja

Użytkownik
Przecież oboje pojechali 5 razy to dlaczego ma być zwrot ? Wynik również uzgodniony po 13 biegu.
pograłem w fortunie i czekam na rozliczenie
Woryna pojechał 4 biegi z piątego się wycofał i zmienił go Henriksson. Zakład byłby na bank zielony bo Kacper nie chciał ryzykować zdrowia na tych dziurach przed ostatnią rundą SEC gdzie walczy o brązowy medal ale dla buka teoretycznie mógł jeszcze jechać w nominkach swój piąty start

robyert84 814

robyert84

Użytkownik
Woryna pojechał 4 biegi z piątego się wycofał i zmienił go Henriksson. Zakład byłby na bank zielony bo Kacper nie chciał ryzykować zdrowia na tych dziurach przed ostatnią rundą SEC gdzie walczy o brązowy medal ale dla buka teoretycznie mógł jeszcze jechać w nominkach swój piąty start
Jeżeli by pojechał w nominowanych to byłby to 6 bieg wtedy, a zakład był pięć pierwszych biegów. Wycofanie z biegu liczy się jako bieg jest - przy biegu i tyle.

Do góry Bottom