>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Liga Szwedzka 2025

slomiany400 143,3K

slomiany400

Użytkownik
chyba na gości ten handicap znakomity do gry
Post automatycznie złączony:

:):):) nie bądz śmieszny z tym wynikiem
Każdy gra co uważa, ja idę na gospodarzy :)

Składy

Z 3,9K

zdzisek729

Użytkownik
ZA DUŻO SPINY ZA MAŁO MERYTORYCZNEJ WSPÓŁPRACY - oczywiście Słomiany miał farta , nie neguje - ale czasem moglibyśmy opisywac na jakiej podstawie coś stawiamy (np rozpiska biegów) lub coś negujemy (np rozpiska biegów i w porywach tez na 15 min przed meczem jaki zestaw i jakie pole bedzie śmigać a jakie nie w tym układzie :)))

Ale Pozdro dla obu Panów :)

I 56,5K

iti

Użytkownik
Kolego, ale załóż sobie temat i tam spamuj takimi rzeczami, tu chcemy rozmawiać merytorycznie, a póki co to spamujesz, parę dni temu też z kimś tam miałeś spine. Gratuluje trafionego typu, gratuluję wygranej, ale jest gdzieś temat "pochwal się kuponem" czy coś takiego.

slomiany400 143,3K

slomiany400

Użytkownik
Kolego, ale załóż sobie temat i tam spamuj takimi rzeczami, tu chcemy rozmawiać merytorycznie, a póki co to spamujesz, parę dni temu też z kimś tam miałeś spine. Gratuluje trafionego typu, gratuluję wygranej, ale jest gdzieś temat "pochwal się kuponem" czy coś takiego.
Jego pierwszy post to był atak, ze chyba jestem śmieszny. W niedzielę dodałem do tego pochwal się kuponem ako 7, ktore weszło, to ze wy jesteście zawistni to nie moja wina

slomiany400 143,3K

slomiany400

Użytkownik
ZA DUŻO SPINY ZA MAŁO MERYTORYCZNEJ WSPÓŁPRACY - oczywiście Słomiany miał farta , nie neguje - ale czasem moglibyśmy opisywac na jakiej podstawie coś stawiamy (np rozpiska biegów) lub coś negujemy (np rozpiska biegów i w porywach tez na 15 min przed meczem jaki zestaw i jakie pole bedzie śmigać a jakie nie w tym układzie :)))

Ale Pozdro dla obu Panów :)
zdzichu, Ty jesteś na pewno zapoznany w temacie, ja mógłbym ci napisac, ze w 14 albo 15 pojedzie ten i ten, ale trener miałby inna myśl, Ty to ogarniesz, bo pewnie nie jeden raz nominowane wygrały albo przegrały kupon. Ale czasami ciężko to ugryźć w słowach.
Jechałby Bartula, to handicap byłby większy. Mój dokładny wynik to po prostu los, ale wyliczenie biegu po biegu dało mi wynik w postaci 58-32 60-30 w zależności od nominowanych.

Kolega mnie zaatakował i moze faktycznie piwko na działce po udanym weekendzie sprowokowało, ze byłem gburem.
Ale kto miał wygrać, ten wygrał, pozdrawiam i dziękuję za dobre słowo. Pozdro

Otrzymane punkty reputacji: +929
Do góry Bottom