BETFAN jest 18,5 liniaCzy ktoś widział na dzisiaj handi na Lejonen? Mi wyszło 58:32 ale nigdzie Handi nie wystawili chyba
Na fortunie np. masz 18,5Czy ktoś widział na dzisiaj handi na Lejonen? Mi wyszło 58:32 ale nigdzie Handi nie wystawili chyba
No właśnie szukam jakiegoś najbardziej opłacalnego, u ruska jest -19.5Na fortunie np. masz 18,5
No to na superbet masz 20,5 2.0No właśnie szukam jakiegoś najbardziej opłacalnego, u ruska jest -19.5
chyba na gości ten handicap znakomity do gryNo właśnie szukam jakiegoś najbardziej opłacalnego, u ruska jest -19.5
Czy ktoś widział na dzisiaj handi na Lejonen? Mi wyszło 58:32 ale nigdzie Handi nie wystawili chyba
chyba na gości ten handicap znakomity do gry
Post automatycznie złączony:
rzeczywiście nie ma PUKA ,może być rzeź
Każdy gra co uważa, ja idę na gospodarzychyba na gości ten handicap znakomity do gry
nie bądz śmieszny z tym wynikiem
Zdzichu ja tylko amator, mam nadzieję, ze mnie mój dzisiejszy nos nie zawiedziew 365 masz najkorzystniej -18.0 po 1,72 i dodajesz remis po 13 i robi się -16,5 . Nie ma korzystniejszej opcji chyba
@1,75 masz na handi -18,5,więc nie kłamZdzichu ja tylko amator, mam nadzieję, ze mnie mój dzisiejszy nos nie zawiedzie
-18.5 złapałem po 2.38 w betclic![]()
Faktycznie, pomyliłem sie@1,75 masz na handi -18,5,więc nie kłam
Czy ktoś widział na dzisiaj handi na Lejonen? Mi wyszło 58:32 [/ICONPLUS][/ICONPLUS]ale nigdzie Handi nie wystawili chyba
misiek czasem lepiej poczekać do ostatniego gwizdkachyba na gości ten handicap znakomity do gry
nie bądz śmieszny z tym wynikiem
Jego pierwszy post to był atak, ze chyba jestem śmieszny. W niedzielę dodałem do tego pochwal się kuponem ako 7, ktore weszło, to ze wy jesteście zawistni to nie moja winaKolego, ale załóż sobie temat i tam spamuj takimi rzeczami, tu chcemy rozmawiać merytorycznie, a póki co to spamujesz, parę dni temu też z kimś tam miałeś spine. Gratuluje trafionego typu, gratuluję wygranej, ale jest gdzieś temat "pochwal się kuponem" czy coś takiego.
zdzichu, Ty jesteś na pewno zapoznany w temacie, ja mógłbym ci napisac, ze w 14 albo 15 pojedzie ten i ten, ale trener miałby inna myśl, Ty to ogarniesz, bo pewnie nie jeden raz nominowane wygrały albo przegrały kupon. Ale czasami ciężko to ugryźć w słowach.ZA DUŻO SPINY ZA MAŁO MERYTORYCZNEJ WSPÓŁPRACY - oczywiście Słomiany miał farta , nie neguje - ale czasem moglibyśmy opisywac na jakiej podstawie coś stawiamy (np rozpiska biegów) lub coś negujemy (np rozpiska biegów i w porywach tez na 15 min przed meczem jaki zestaw i jakie pole bedzie śmigać a jakie nie w tym układzie))
Ale Pozdro dla obu Panów![]()