Z
3,8K
Heat 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 S:a H Lag: Piraterna Speedway 1. Przemyslaw Pawlicki 0 0 2. Andreas Lyager 0 0 3. Rohan Tungate 0 0 4. Tim Sörensen 0 0 5. Oskar Fajfer 0 0 6. Mathias Thörnblom 0 0 7. Jonathan Ejnermark 0 0 LL: Daniel Davidsson, Anders Bylin 0 LK: Oskar Fajfer
Piraci skłąd potwierdzony . Dla mnie do gry ALBO 1 PO 1,33 albo -4 ---- po co koleszko proponujesz -11 skoro mozna -4 brac ?? to przecież głupie . Po9za tym middl ma szanse na trafienie dość duze bo pojdą RT
Widzę że 1.62 to po co pytasz po co proponuje. Bo gościu kurs większy proste.wisi cały czas u nich -4.5 a 365 równe -4
Przepraszam jeśli było niezrozumiałe . 365 i klony (miałem na myśli bet365 i ruskie i np. buki z klonem bdmbeta) - wszystkich , którzy kopiują kursy z 365, sorry myślałem , że to zrozumiałe ...
Piraterna -11 pewniak? Hmm jak czytam takie wpisy to się gotuje. Za ile to zagrałeś?Pollestad jedzie za Madsena. Piraterna handi -11 kurs 2.22 moim zdaniem pewniak. Poza tym Lambert jest zmęczony wczoraj wygrał IM Wielkiej Brytanii wcześniej wymagając mecz z Zieloną Górą. Myślę że linia 11.5 za duża nie pojedzie tyle odpuści.
ale Ty proponujesz 2,22 minus podatek czyli realnie 2,00 a handi wieksze o 7 punktów - nie widzisz różnicy w tym ? pytam czysto pod kątem matematyki ? no i ewidentnie masz juz uwzględnioną absencję Madsena w tym a ja proponuję granie w firmie , która to nie ogarnia i nie koryguje kursu gdzie trzeba zmienić Madsena na Polestada . Czego w tym nie rozumiesz ?Widzę że 1.62 to po co pytasz po co proponuje. Bo gościu kurs większy proste.
Ja martwię się o czysta jedynke , z minus 4 będę bardzio zadowolony - .......natomiast -11,5 to kosmos , ja nie wiem skąd koleszka traktuje to jako pewniak . Nie dośc , że Polestad pojechał ostatnio 2 bardzo dobre jak na niego spotkania a Leon jedzie padakę z kontuzjowana reką i głowa i to mega mega mocno - to dodatkowo składy kompletnie tego nie pokazują - tu nawet rezerwowi gosci mogą spokojnie wygrac z gospodarzami , a dodatkowo 3RT . No i Gleb w tej lidze to szansa na 15 w 6 , a Max (zalezy jak zagra głowa)Piraterna -11 pewniak? Hmm jak czytam takie wpisy to się gotuje. Za ile to zagrałeś?
Życzę powodzenia ale nawet bez Madsena aż takie handi to nie był żaden pewniak. Zobaczymy po meczu...
A od tych 1.65 Twoich podatku nie trzeba odjąć? Po prostu uważam że złoją ich konkretnie jak Przemek i rohan się odpala dodatkowo fajfer w składzie myślę że 52:38 będzie i tyle. To ja Ciebie nie rozumiem całe życie grasz kursy 1.65. Czasami w szwedzkiej i kurs 7.22 wchodził.ale Ty proponujesz 2,22 minus podatek czyli realnie 2,00 a handi wieksze o 7 punktów - nie widzisz różnicy w tym ? pytam czysto pod kątem matematyki ? no i ewidentnie masz juz uwzględnioną absencję Madsena w tym a ja proponuję granie w firmie , która to nie ogarnia i nie koryguje kursu gdzie trzeba zmienić Madsena na Polestada . Czego w tym nie rozumiesz ?
Start Piratów na 19:30 przesunięty na marginesie
Czasem nie wierzę (choc w sumie nie jestem wierzący ) Koleś bet365 , ruskie, bdmbety i inne ....nie nie trzeba odejmować podatku !!!!!!!!!!!!!!!!!!A od tych 1.65 Twoich podatku nie trzeba odjąć? Po prostu uważam że złoją ich konkretnie jak Przemek i rohan się odpala dodatkowo fajfer w składzie myślę że 52:38 będzie i tyle. To ja Ciebie nie rozumiem całe życie grasz kursy 1.65. Czasami w szwedzkiej i kurs 7.22 wchodził.
rozwiń ?Lepiej zagrać 1 kurs po 2.22 niż 3 po 1.35 taka prawda
Nie obrażaj mnie gówniarzu bo jak Ty komunie miałeś to ja już na sts grałem jak nie było online stawiania gamoniu. Jestem 83 rocznik i grałem na expekcie na emigracji jak jeszcze nie było ustawy o leglnalnych bukach. Przerobiłem tyle kursów i zdarzeń w życiu że Ty tyle nawet śniadań nie zjadłeś. Dlatego daruj sobie te mądrości Twoje matematyczne i powiedz ile wygrywasz czy tylko się wymądrzasz i swirujesz kozaka na internecie. Dałem swoje typy i koniec kropka jak Ci się nie podoba to ok spoko ale po co od koleszkow mnie wyzywasz i dzieciaków jak nie masz pojęcia kim jestem.Czasem nie wierzę (choc w sumie nie jestem wierzący ) Koleś bet365 , ruskie, bdmbety i inne ....nie nie trzeba odejmować podatku !!!!!!!!!!!!!!!!!!
tam nie ma żadnego podatku . To co napisałes świadczy tylko o tym , że nie pamiętasz czasów swobodnego grania bez podatku a do tego nic nie wzbudza Twojej ciekawości i zwyczajnie jesteś niedouczonym dzbankiem (sorry ale nie wiem jak to łagodniej napisac - natomiast nie obrażam nikogo bankowo, bo przecież on jest turbo niedouczony , więc poprosze o wyrozumiałosc ponieważ tylko stwierdziłem fakt a nie obraziłem dzieciaka )
Mozliwe, że to dla Ciebie będzie czarna magia --ale daleko daleko , za siedmioma górami , za siedmioma lasami sa firmy gdzie nie trzeba i nigdy przez ostatnie 100 lat (w niektórych przypadkach mozna było nie płacic podatku od zagrania - ale już trzeba było w tych krajach płacic od zwycięstw) . Wiem , wiem czarna magia i opowieści z krypty Twojej babci ...ale jednak to prawda
Nie obrażaj mnie gówniarzu bo jak Ty komunie miałeś to ja już na sts grałem jak nie było online stawiania gamoniu. Jestem 83 rocznik i grałem na expekcie na emigracji jak jeszcze nie było ustawy o leglnalnych bukach. Przerobiłem tyle kursów i zdarzeń w życiu że Ty tyle nawet śniadań nie zjadłeś. Dlatego daruj sobie te mądrości Twoje matematyczne i powiedz ile wygrywasz czy tylko się wymądrzasz i swirujesz kozaka na internecie. Dałem swoje typy i koniec kropka jak Ci się nie podoba to ok spoko ale po co od koleszkow mnie wyzywasz i dzieciaków jak nie masz pojęcia kim jestem.
Nikt Ci tego człeniu nie skasuje nie dygaj... Spinaj się dalej... Lambo wszedł bez lipy i piraci też by weszli także po h..j stary się tak napinać i świrować jaki to Ty matematyk nie jesteś. Poczekac trzeba do końca zakładu i wtedy sie mądrzyc jak po meczu jest bo pewnie jakby moje weszło to byś zamknął tę internetową mordę. Bez odbioru oby mniej takich ja Ty...Obraziłem Cię pokazując , że nie kumasz matematyki ?
Czy może choć jak sam piszesz - cytuję: "grałeś na expekt" a nie wiesz , ze istnieją firmy bez podatku ?
"gówniarzu" a skąd wiesz, ze nie jestem dajmy na to dinozaurem żyjacym tylko z gry (jeśli kumasz legendy mecz.pl to nawet mogę Ci podać nick z mecz.pl szanowny panie - choć Twój zapewne nic mi nie powie ....bo historia o Tobie milczy ) , nie muszącym latać po jak sam napisałes "emigracji" bo od lat ...tylko gram nie pracując ..nigdzie , nawet "na zachodzie gdzie ponoć grałeś na "Expekt" choc nie kumasz , ze to była gra bez podatku" ..... kurcze to się trochę kłoci koleś ?
Tak czy siak wspaniały wpis zmontowałes - gratuluję przede wszystkim matmy po 30 latach gry koleś - nie masz o niej pojęcia dalej.
co do mp.pl to tam kiedyś był taki temat "z 1000 na 10 000" i to nawet dalej jest w historii . Wtedy zajęło mi to 3 msc niecałe
ale zawsze możesz się tez czyms pochwalić ...choć czekaj ...Ty nie wiesz jak kurs przeliczyć na handi ..... to jednak nic nie pisz))))
Proszę nie kasujcie tego wpisu - ja nikogo nie obraziłem - a metematyka może kiedyś grającym sie przyda . Dziękuje
PS: starałem się naprawdę nikogo nie obrazić choć koleszka robił co mógł żeby mnie wyprowadzić z róznowagi swoim debilizmem . Mam nadzieję , że Ci kumający kursy i matmę zrozumieli choć to w sumie nie było trudne a co do reszty ...zwykły dramat